Gözün dönse iyi bizim de gözümüz döndüGözüm döndü
Ben öyle becerikli değilim kuzum hiç yapamıyorum
Bir an önce yarın öğlen olsunnnGözün dönse iyi bizim de gözümüz döndü
canım istemiyor tatlım fazla yiyemiyorum. bildiğim kadarıyla daha da eksildim. yarın tartıda belli olacak. karnım küçüldü çünkü hissediyorum. regl de var ama bilmiyorum artık.Bal, pekmez gibi enerji veren gıdalar tuket tatlım. Pazartesi kilon kalsa bile sana yetişmem mümkün değil. Samimi söylüyorum bak.Bagisiklik ve moral çok önemli hastalığında. Yarına daha iyi olmanı diliyorum.
İnşallah yüzünü güldüren bir sonuç alırsıncanım istemiyor tatlım fazla yiyemiyorum. bildiğim kadarıyla daha da eksildim. yarın tartıda belli olacak. karnım küçüldü çünkü hissediyorum. regl de var ama bilmiyorum artık.
yok zaten normal yiyorum. ağzımın tadı yok. ben sana şaka yapıyorum, takılıyorum
iyileşirim inşallah artık
Az önce duştan çıktım saçımı kuruturken içim boşalır gibi oldu. Yokluk hissetmeye başladım galiba
Yarın öğünümü biraz daha doyurucu yapacağım sabahı omlet falan hallederim de akşam Allah kerim. Anneme kıymalı kapuska yapalım dedim ablam karşı çıktı ev kokarmıs o gidince yapacakmışız
geçmiş olsun canım. aman eşinin odasını ayır. sakın sana bulaşmasın bebekle. valla çok zor.
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah eşine ve kayınvalidene
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.
Çok geçmiş olsun canım biz de seni öpüyoruz
Çok teşekkür ederim canlarımCook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Hafta sonu telefonla sayamaz misin canim adimlari
Sagol canımmGeçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.
C vitaminine başlayın canım. hep onu diyorlar.Çok teşekkür ederim canlarımumarım çocuklara ve bana bulaşmaz
Oturup 10000 kez telefonu sallamak miHaklısın canım ama telefonu oturduğun yerde bile elinde sallasan adım sayıyor bu yüzden sağlıksız olur demiştim ha böyle bir şey yapan kendini kandırır ancak iki gün bu şekilde idare edeyim
onu kastetmiyor canım. yanlış anlaşıldı.Oturup 10000 kez telefonu sallamak mi
Masterfit isterim canımYarışa girmek istiyorsan masterfit. Sporsuz sadece menü paylasacaksan yeşil takım. Menü paylaşmadan sadece adım yarışına katilacaksan sarı takım. Sen ne istiyorsun canım?
Bu hafta masterfit e gireyimMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli)
Kizlar yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum
Bildirim ile birlikte hangi takimda yer almak istediginizi belirtmeyi unutmayin...
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
Çok açım kızfazla coşma sen bence
kabuk tarçın çayı iç. çok iyi geliyor.Çok açım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?