Ay anlamamışım canimBence yazıyordu yarım kaldı canım
boyun kaçtı senin? bence de gayet güzel bir kilodasın çünkü.Canım ben şu an çok iyi görünüyorum aslında kendimi seviyorum bu halimle ama yemeye korkuyorum 2 kilo daha verirsem biraz kacirdigim günler moralim bozulmaz yeniden toparlamak için bi serbest aralığım olur 57 59 arası inipcikma aralığı
Boy yok işte canikom 158 boy yine de bu kilo da iyi duruyorboyun kaçtı senin? bence de gayet güzel bir kilodasın çünkü.
İki gündür yemek yiyemiyorum ben miyden bulanıyor ..ağzımın içi bir tuhafelma-ıhlamur karışımı içiyorum. bir tuhaf hastalık ne zor şey. dengeni bozuyor. Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun canımİki gündür yemek yiyemiyorum ben miyden bulanıyor ..
biraz ekmek ve peynir oda zorla geçiyor boğazım dan Rabb'im kimseye hastalık vermesini gerçekten çok zor ..
Aminnnnnnben de artık 7 leri görsem
Olur niye olmasın zaten yarışa yarışa öncekileri verdimGel seninle bi yarışalım ben önümüzdeki haftaya 58 leri hedefliyorum
omicron mide bulantısıyla başlıyor.İki gündür yemek yiyemiyorum ben miyden bulanıyor ..
biraz ekmek ve peynir oda zorla geçiyor boğazım dan Rabb'im kimseye hastalık vermesini gerçekten çok zor ..
167 buçuk falan canım evet 58 lerde kup kuru kaldım burda eski arkadaşlarm bilirBoyun uzun heralde lavinia kilon vki değerin iyi görünüyor
Saol canımÇok geçmiş olsun canım
Aminnnnnn
158 benim boyum sen uzunsun sana bu kilo yeter 50 lere düşme 2 kilo ver yeter benim rahat yemek için verdiğim gibi çok zayıf olursun öyle167 buçuk falan canım evet 58 lerde kup kuru kaldım burda eski arkadaşlarm bilirsenin biyun kaç
Dune Kadar yoktu aslında ama hem miydem bulanıyor hem ağrıyor hafif hafif ..omicron mide bulantısıyla başlıyor.
canım mutlaka C vitamini al. o multivitamin haricinde C vitamini al tek başına.
yediklerine dikkat et belki ondandır.Dune Kadar yoktu aslında ama hem miydem bulanıyor hem ağrıyor hafif hafif ..
Bu ağrıya anlam veremedim ..
Eczane gitmeye halinde yok yarın iyi olursam biraz çıkar alarim
Birşey yiyemiyorum..yediklerine dikkat et belki ondandır.
Neyseki bugun cuma degildi, kg bildiremedim diye kafayi yedim bir araMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli)
Kizlar yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum
Bildirim ile birlikte hangi takimda yer almak istediginizi belirtmeyi unutmayin...
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
Amine Busra
60kiloyum
Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
YaparsinMinii
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
Ne kadarlık hamilesinTesnim1903 çok sevindim canım yarın bende tartilip menü ve adım yazmaya başlıyorum bu kadar ara vermek yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?