Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim canlarımumarım çocuklara ve bana bulaşmaz
Beni daha da acıktırır öyle şeyler. Zaten kabuk tarçınım yok canımkabuk tarçın çayı iç. çok iyi geliyor.
Gel seninle bi yarışalım ben önümüzdeki haftaya 58 leri hedefliyorumBu hafta masterfit e gireyim
son hedef kaç canım senin?Gel seninle bi yarışalım ben önümüzdeki haftaya 58 leri hedefliyorum
Boyun uzun heralde lavinia kilon vki değerin iyi görünüyorBu hafta masterfit e gireyim
Canım inşallah bu son gece olur yarına bomba gibi kalkarsınağzımın içi bir tuhafelma-ıhlamur karışımı içiyorum. bir tuhaf hastalık ne zor şey. dengeni bozuyor. Allah şifa versin
inşallah ağrılar geçer artık. yine de çok şükür diyelimCanım inşallah bu son gece olur yarına bomba gibi kalkarsın
Hayır yanlış anladınız galiba oturun telefonu sallayın demiyorum ama telefonu oturduğunuz yerde sallasanız bile adım atmış gibi adım sayısını artırıyor deneyip görebilirsiniz bu yüzden sağlıklı olmaz demiştim yoksa oturduğunuz yerde telefonu sallayıp adım atmış gibi göstermek insanın kendini kandırmasından başka bir şey değildirOturup 10000 kez telefonu sallamak mi
Bugün başladık c vitamini almaya bol bol kekik çayı içiyoruzC vitaminine başlayın canım. hep onu diyorlar.
Canım ben şu an çok iyi görünüyorum aslında kendimi seviyorum bu halimle ama yemeye korkuyorum 2 kilo daha verirsem biraz kacirdigim günler moralim bozulmaz yeniden toparlamak için bi serbest aralığım olur 57 59 arası inipcikma aralığıson hedef kaç canım senin?
Ben de öyle düşünüyorum. Asıl isteğim 58 ama aralarda kaçamak hakkı için 54-55 civarına inmeyi istiyorumCanım ben şu an çok iyi görünüyorum aslında kendimi seviyorum bu halimle ama yemeye korkuyorum 2 kilo daha verirsem biraz kacirdigim günler moralim bozulmaz yeniden toparlamak için bi serbest aralığım olur 57 59 arası inipcikma aralığı
O çok az olur sana çok zayıf olursun ben de 55 isterim ama zor oluyor düşmek vücudum çok direniyor ve ilk fırsatta yeniden 57 ye çıkmak istiyorBen de öyle düşünüyorum. Asıl isteğim 58 ama aralarda kaçamak hakkı için 54-55 civarına inmeyi istiyorum
İnşallah yarına daha iyi olursun canım iyileş kilo nasılsa verilircanım istemiyor tatlım fazla yiyemiyorum. bildiğim kadarıyla daha da eksildim. yarın tartıda belli olacak. karnım küçüldü çünkü hissediyorum. regl de var ama bilmiyorum artık.
yok zaten normal yiyorum. ağzımın tadı yok. ben sana şaka yapıyorum, takılıyorum
iyileşirim inşallah artık
Böyle.olur mu ac açına durulur mu 1 tabak sebze yemeği yeseydin ya da yoğurt felan bari yatmadan 1 bardak süt iç dokunmazsaMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10
2 haşlanmış yumurta
1 dilim mısır ekmeği
5 siyah zeytin bir parça peynir
Havuç maydanoz
Ara 13.00
1 büyük Türk kahvesi
Yanında 3 kare dilim %80 bitter
Öğle
Tabi canım önemli olan korumak. Hele bir 58e düşeyim gerisi Allah kerim :))O çok az olur sana çok zayıf olursun ben de 55 isterim ama zor oluyor düşmek vücudum çok direniyor ve ilk fırsatta yeniden 57 ye çıkmak istiyor3. Çocuktan önce 53 e düştüm çok zayif gorunuyordum ama bi tatile gittik 5 günlük tatil açık büfe fazla kaçırınca dönmeye 56 olmuşum vucudum hemen almak istiyor
Bence yazıyordu yarım kaldı canımBöyle.olur mu ac açına durulur mu 1 tabak sebze yemeği yeseydin ya da yoğurt felan bari yatmadan 1 bardak süt iç dokunmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?