Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ağzımın içi bir tuhaf elma-ıhlamur karışımı içiyorum. bir tuhaf hastalık ne zor şey. dengeni bozuyor. Allah şifa versin

Oturup 10000 kez telefonu sallamak mi
Hayır yanlış anladınız galiba oturun telefonu sallayın demiyorum ama telefonu oturduğunuz yerde sallasanız bile adım atmış gibi adım sayısını artırıyor deneyip görebilirsiniz bu yüzden sağlıklı olmaz demiştim yoksa oturduğunuz yerde telefonu sallayıp adım atmış gibi göstermek insanın kendini kandırmasından başka bir şey değildir

son hedef kaç canım senin?
Canım ben şu an çok iyi görünüyorum aslında kendimi seviyorum bu halimle ama yemeye korkuyorum 2 kilo daha verirsem biraz kacirdigim günler moralim bozulmaz yeniden toparlamak için bi serbest aralığım olur 57 59 arası inipcikma aralığı

Ben de öyle düşünüyorum. Asıl isteğim 58 ama aralarda kaçamak hakkı için 54-55 civarına inmeyi istiyorum

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10
2 haşlanmış yumurta
1 dilim mısır ekmeği
5 siyah zeytin bir parça peynir
Havuç maydanoz

Ara 13.00
1 büyük Türk kahvesi
Yanında 3 kare dilim %80 bitter

Öğle meyve saati oldu 14.30
Yarim armut yarım yeşil elma
2 badem

Akşam 19.00
3 parça çıtır tavuk
1 kepçe mercimek çorbası
Brokoli birkaç
İki kaşık karnabahar yemeği
1 küçük kase yoğurtlu kereviz salatası

Su 3lt
Zipzip- 60kiloyum

Ben de öyle düşünüyorum. Asıl isteğim 58 ama aralarda kaçamak hakkı için 54-55 civarına inmeyi istiyorum
O çok az olur sana çok zayıf olursun ben de 55 isterim ama zor oluyor düşmek vücudum çok direniyor ve ilk fırsatta yeniden 57 ye çıkmak istiyor 3. Çocuktan önce 53 e düştüm çok zayif gorunuyordum ama bi tatile gittik 5 günlük tatil açık büfe fazla kaçırınca dönmeye 56 olmuşum vucudum hemen almak istiyor

İnşallah yarına daha iyi olursun canım iyileş kilo nasılsa verilir

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10
2 haşlanmış yumurta
1 dilim mısır ekmeği
5 siyah zeytin bir parça peynir
Havuç maydanoz

Ara 13.00
1 büyük Türk kahvesi
Yanında 3 kare dilim %80 bitter

Öğle
Böyle.olur mu ac açına durulur mu 1 tabak sebze yemeği yeseydin ya da yoğurt felan bari yatmadan 1 bardak süt iç dokunmazsa

Tabi canım önemli olan korumak. Hele bir 58e düşeyim gerisi Allah kerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…