Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun canim
Çok sağol bitanem.şimdi geldim.yemek hazırlayıp geçmiş mesajlara dönecegim.nedense çok heyecanlandım ben.iki grup olup yarışacağız sanırım değil mi?kırmızı mıyım mavi miyim acaba?
Çocuk gibi bir heyecan sardı

Bir sorun yoktur insallah

Kırmızı kaptan fesang
Mavi kaptan 60kiloyum

Secmeler gun icinde olacak hangi takimda olacagin belli olur

Bir sorun yoktur insallah

Kırmızı kaptan fesang
Mavi kaptan 60kiloyum

Secmeler gun icinde olacak hangi takimda olacagin belli olur
Ay hadi hayırlısı olsun.bakalım hangi takımdayım
Ogluma 3.doz korona aşısı yaptırdık balım sağol

Estağfurullah gezegenfeza takımda başımızın üstünde yeri var. Uzak kalma bence seve seve ilgileniriz seninle. Yeni şiskocuklari çok severim ben.
Canım evde tamirat var, gerçi evin içi bitti, şimdi 1. Kata veranda yapılıyor, bahçe daha bitmedi.
Eşimin arkadaşları gelip çalışırsa hem yemek yapıyorum, hem merdivenler hem 1. kat berbat oluyor.
Yabancı gelip çalışınca sıkıntı yok.
Eşimin yakın arkadaşı da ev tamir ettiriyor, arada onlara da yemek yapıp gönderiyorum, onların mutfak kullanılmaz durumda, bazen de bizde yapıp bize çağırıyorum. O zaman hiç işim bitmiyor.
Bu aralar şehir dışından misafirimiz var, 2 gün bende kaldı, iflahim kesildi.
Yine gelir yada biz sık sık gideriz beraber vakit geçirmek için.
Şimdide şehir dışına çıkacağız misafiri gezdirmek için, akşam kaçta gelirim bilmem.
Acil işimi bitirmem lazım.
Ve acil kendime gelmem, kiloyu toparlamam lazım.
Ilk fırsatta dahil olacağım inşallah

North River geri kilo aldim ben de ayy su 70i bi geride biraksaydik hayirlisiyla

Eksi olmam lazim canim. En kisa surede su 70i geride birakmam lazim. Cok asiri uzuldum anlatamam.

Cook sagol canim paylasimjn icin. Hemen yarin baslayayim.

Biraz rahat bırak bence debiraz bişeyler at ağzına arada. Yemekte de sporda da hep aynı rutin alışkanlık yapar. Yediklerini de sporunu da değiştir her hafta. Bi de şunu unutma aşkitom, sürdürülebilir bir düzen oturtmalıyız. Yoksa hepsini geri alıyoruz

Ellerine sağlık kaptanım.
Sen ve kordiş sayesinde arkadaşlarımız azimle şevkle eksileri gördü. Kazanan hepimiz olduk aslında. Haftaya bana da nasip olsun eksiler. Kaldığım yerden devam edeceğim. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Başarılarınız mutluluklariniz daim olsun. Tatlı kalbinizden öperim. 60kiloyum bacım seninle tatlı rekabet çok güzel ve keyifliydi. Sağlıkla devam etmeni dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…