Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saldım ipini gittim.
Bu hafta dediğin gibi yapmaya çalışacağım aşkilopum

60kiloyum kaderimize aynı takımda olmak yok. Mavi kaptan olarak seni seçiyorum en çok kilo veren ikinci kişi sensin
ikimiz için de iyi olsun

Eksi olmam lazim canim. En kisa surede su 70i geride birakmam lazim. Cok asiri uzuldum anlatamam.
üzülme canım ama sen de insülin direnci var bunu da unutma. karbonhidrat dengeni bozuyor.
önceki hafta mıydı ne güzel menülerin vardı. ona devam et. bu hafta toparlarsın.

Cok haklisin canim ya surdurulwbilur bir duzen oturtmamiz lazim. Yoksa 2 gun 1 haftalik diyetleri yapip yeyince fazlasiyla geliyor.

saol canım benim

Allah kolaylık versin kuzum. Sonbaharda aynı telaş bizde de vardı. Senin uğraşlar bayağı cokmuş. Allah kolaylık versin. Ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Heyecanla bekliyorum seni. Keyifli gezmeler dilerim. Sağ salim gidin gelin.

ikimiz için de iyi olsun

üzülme canım ama sen de insülin direnci var bunu da unutma. karbonhidrat dengeni bozuyor.
önceki hafta mıydı ne güzel menülerin vardı. ona devam et. bu hafta toparlarsın.
Haklisin canim cikartmam lazim yine karbonhidratlari az bile yesem sisiriyor benim. Bi gorsen pompayla sisirilmis gibiyjm.
Insulin direnci icin ilac kullaniyorum. Acaba igneye mi geceem doye dusundum. Doktorum cok fazla kilon yok ignenin yan etkileri cok dedi. Ama igne kullananlar cok rahat kilo veriyor. Acaba dusuk dozlu igneye mi gecsem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…