Saldım ipini gittim.Biraz rahat bırak bence debiraz bişeyler at ağzına arada. Yemekte de sporda da hep aynı rutin alışkanlık yapar. Yediklerini de sporunu da değiştir her hafta. Bi de şunu unutma aşkitom, sürdürülebilir bir düzen oturtmalıyız. Yoksa hepsini geri alıyoruz
60kiloyum kaderimize aynı takımda olmak yok. Mavi kaptan olarak seni seçiyorum en çok kilo veren ikinci kişi sensin
üzülme canım ama sen de insülin direnci var bunu da unutma. karbonhidrat dengeni bozuyor.Eksi olmam lazim canim. En kisa surede su 70i geride birakmam lazim. Cok asiri uzuldum anlatamam.
Cok haklisin canim ya surdurulwbilur bir duzen oturtmamiz lazim. Yoksa 2 gun 1 haftalik diyetleri yapip yeyince fazlasiyla geliyor.Biraz rahat bırak bence debiraz bişeyler at ağzına arada. Yemekte de sporda da hep aynı rutin alışkanlık yapar. Yediklerini de sporunu da değiştir her hafta. Bi de şunu unutma aşkitom, sürdürülebilir bir düzen oturtmalıyız. Yoksa hepsini geri alıyoruz
saol canım benimEllerine sağlık kaptanım.
Sen ve kordiş sayesinde arkadaşlarımız azimle şevkle eksileri gördü. Kazanan hepimiz olduk aslında. Haftaya bana da nasip olsun eksiler. Kaldığım yerden devam edeceğim. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Başarılarınız mutluluklariniz daim olsun. Tatlı kalbinizden öperim.60kiloyum bacım seninle tatlı rekabet çok güzel ve keyifliydi. Sağlıkla devam etmeni dilerim canım
Allah kolaylık versin kuzum. Sonbaharda aynı telaş bizde de vardı. Senin uğraşlar bayağı cokmuş. Allah kolaylık versin. Ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Heyecanla bekliyorum seni.Canım evde tamirat var, gerçi evin içi bitti, şimdi 1. Kata veranda yapılıyor, bahçe daha bitmedi.
Eşimin arkadaşları gelip çalışırsa hem yemek yapıyorum, hem merdivenler hem 1. kat berbat oluyor.
Yabancı gelip çalışınca sıkıntı yok.
Eşimin yakın arkadaşı da ev tamir ettiriyor, arada onlara da yemek yapıp gönderiyorum, onların mutfak kullanılmaz durumda, bazen de bizde yapıp bize çağırıyorum. O zaman hiç işim bitmiyor.
Bu aralar şehir dışından misafirimiz var, 2 gün bende kaldı, iflahim kesildi.
Yine gelir yada biz sık sık gideriz beraber vakit geçirmek için.
Şimdide şehir dışına çıkacağız misafiri gezdirmek için, akşam kaçta gelirim bilmem.
Acil işimi bitirmem lazım.
Ve acil kendime gelmem, kiloyu toparlamam lazım.
Ilk fırsatta dahil olacağım inşallah
Haklisin canim cikartmam lazim yine karbonhidratlari az bile yesem sisiriyor benim. Bi gorsen pompayla sisirilmis gibiyjm.ikimiz için de iyi olsun
üzülme canım ama sen de insülin direnci var bunu da unutma. karbonhidrat dengeni bozuyor.
önceki hafta mıydı ne güzel menülerin vardı. ona devam et. bu hafta toparlarsın.
Olur kaptanımTamam canim adim atacaksan aslinda masterfite ekleyelim
Meldacim senin adına çok sevindim.Ay hadi hayırlısı olsun.bakalım hangi takımdayım
Ogluma 3.doz korona aşısı yaptırdık balım sağol
Tamam canım vira bismillah.
Tamam canim❤Olur kaptanım
Listede kucuk bir değişiklik yapiyorum hemenTamam canım vira bismillah.
İlk siramda iki isim var şimdi sen onu kapacaksin büyük ihtimalle ama yapacak bişey yok. O iki isimden alfabetik sıraya göre seçeyim hahahaha neyse uzatmiyim.
Cordelia seni seçiyorum
Aaaa tamam canımTamam canim❤
Listede kucuk bir değişiklik yapiyorum hemen
Evet ara vereyimSeni eklemedim ara verecegim dedigin icin
MasterFit Yarışması 21.Etap | ||
1 |
| 60.0 |
2 |
| 68.1 |
3 |
| 82.3 |
4 |
| 65.8 |
5 |
| 65.6 |
6 |
| 81.9 |
7 | @EppekArasi | 74.25 |
8 |
| 74.05 |
9 | @UcurtmaAvcisii | 86.1 |
10 |
| 85.3 |
11 |
| 55.8 |
12 |
| 101.8 |
13 | K KarlarKralicesi | 66.2 |
14 |
| 59.7 |
15 |
| 77.55 |
16 |
| 60.9 |
17 | @Lavinia_84 | 63.55 |
18 | S sengulll | 76.2 |
19 |
| 78.95 |
Sarı Takım | ||
1 | O oya17 | |
2 |
| |
Yeşil Takım | ||
1 |
| 109.5 |
2 |
| 60.3 |
3 | @Busra 17 | 68.7 |
4 |
| 76.7 |
5 |
| 65.0 |
6 | @Emma3 | 56.0 |
7 | @MaYa_MiLa | 56.5 |
8 | @limonlutarcinlikek | 62.0 |
Tamam canim duzenlemeyi yaotimAaaa tamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?