Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaç aylık gibi duruyorum
Dun hastanede yansimami gördüm. Ve kendimi hiç begenmedim. Artik eksik uyku fazla spor başka yol yok
Hiç öyle abartılacak gibi değil önce onu söyleyim evet göbek var zaten hepimizde var bundan kaçışımız yok şimdilik.
Mutlaka gidecek düzgün beslenma ve sporla gidecek hiç telaş etme yavaşca olsun herşey.
Sanada söyleyim tarçınlı kahveyi mutlaka dene ve iç faydasını göreceksin.

Geçen sene cok içiyordum. Yine başlayacağım aslinda 1 ay once daha iyiydim. En son aldigim pantolon birleşmiyor düğmesi çok üzüldüm. Kendime neden bunu yapiyorum diyorum ama psikologta cevabi buldum...

Beğendim severim zaten böyle kıtır kıtır şeyleri şoktan aldım 24 lira filandı herhlde fiatı.
275 grammış epeyde var içinde
Bende hiç yemedim aslinda denesem biraz menulerimde degisiklikte iyi gelir. Bu akşam eşim gelince ben yine bir alisverise gideyim

Geçen sene cok içiyordum. Yine başlayacağım aslinda 1 ay once daha iyiydim. En son aldigim pantolon birleşmiyor düğmesi çok üzüldüm. Kendime neden bunu yapiyorum diyorum ama psikologta cevabi buldum...
Gene başla kahveye hatta içine hindisatn cevizi yağıda kat onun çok etkisi oldu bunda.
Birde yediklerine dikkat edersen zaten verirsin.
Moral çok önemli burada iyiysen sıkıntı yok,bişi varsa olmuyor maalesef sen sakin olacaksın önce gerisi senn azminle zaten gelir.

Bende hiç yemedim aslinda denesem biraz menulerimde degisiklikte iyi gelir. Bu akşam eşim gelince ben yine bir alisverise gideyim
İçinde çavdar unu varmış,aslında menü değişikliğide yapsan iyi olur,önce kahvaltıdan başla yumurtayı haşlama seviyorsan ertesi gün omlet yap yada menemen olabilir.
Yumurtanın içine yulaf katıyorum birazda kapya biber karıştır z.yağında pişir ye yada içine peynir kat .

bana da kesin "tembel ve uyuşuksunuz maya hanım" der
gerçi bekarlığıma nazaran şu an wonderwoman ım o ayrı
ahhhh ahhh eve 6 buçukta işten eve gelirken burgerdan menü alıp bilgisayar karşısında 12 bölüm how i met your mother izlediğim o güzel günler....

Tamam kaptanim

Sifa olsun inşallah
Inşallah canım sağol
Meldacim senin adına çok sevindim. mucadeleye devam etmen çok güzel.
Durursam veya vazgeçersem kaybederim.

16 yaşında canım
Bugünde su böreğine nikahı bastım
çok tatlısın ya
Beğendim severim zaten böyle kıtır kıtır şeyleri şoktan aldım 24 lira filandı herhlde fiatı.
275 grammış epeyde var içinde
Ben de mi alsam.severim kıtır kıtır
Oğlun kaç yaşında canım?
16 canım

Teşekkür ederim son kalanlarida aticam bu vucuttan ben kendime inaniyorum

Bunu uyuma rekoru 18 saat olan birine soyleme yeme konusunda da beni geçemezsin şimdi anlatmayayim neyi neyle yedigimi, diyet topiginden sürülürüz

Bunu uyuma rekoru 18 saat olan birine soyleme yeme konusunda da beni geçemezsin şimdi anlatmayayim neyi neyle yedigimi, diyet topiginden sürülürüz
18 saat mi maşallah gülüm ya nasıl uyunur ki o kadar.6 saat dedin mi ayaktayım ben.rekorum 8 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…