- 5 Haziran 2021
- 5.329
- 21.281
- 298
Bugün adım yokOooo lavinia gelmiş. Hergun 8.000 adım Buraya resim at. Bir de menü paylaş canım. Gerisini öğrenirsin.
Boş olsun bendenBugünde su böreğine nikahı bastım
Allah kabul etsin canımBugün adım yokoruçliyim yarına artık
Aslında evim çok büyük değil normal 3+1 ama cephem kuzey batı bir de maalesef büyük Fransız pencerelerim var kalitesi düşükev büyük mü?
biz çocuk da hastalanınca 43 te falan yaktık çünkü
Allah kabul etsin canim ctesi, pzar,ptesi,sali,carsamba adim 8000 zorunluBugün adım yokoruçliyim yarına artık
Bekarken bir donem cok uyuyordum bu rekor18 saat mi maşallah gülüm ya nasıl uyunur ki o kadar.6 saat dedin mi ayaktayım ben.rekorum 8 saat
Geçmiş olsun kaç yaşındaki oğlun.Ay hadi hayırlısı olsun.bakalım hangi takımdayım
Ogluma 3.doz korona aşısı yaptırdık balım sağol
Teşekkürler dünde bitterli gofretle nikahımız vardı onu boşadım su böreğine nikah kıydımInşallah canım sağol
Durursam veya vazgeçersem kaybederim.
16 yaşında canım
çok tatlısın ya
Ben de mi alsam.severim kıtır kıtır
16 canım
Hiçmerak etme gider bu kilolar bir anda olsun istiyoruz da ondan yavaş yavaş gidecekTeşekkür ederimson kalanlarida aticam bu vucuttan ben kendime inaniyorum
Bir ara ekmek arası reçel yiyordum ev yapımı yaniiBunu uyuma rekoru 18 saat olan birine soylemeyeme konusunda da beni geçemezsin şimdi anlatmayayim neyi neyle yedigimi, diyet topiginden sürülürüz
Tatiller yaramadi rakibem
Valla yemedim daha eve geldim 1 tane wasa yedim az peynirle oda,şimdi yeşil çayımı içiyorum.Boş olsun bendensana afiyet olsun bitanem
Annemlerin ev kabak cicegi gibi açık her yanı 4+1Aslında evim çok büyük değil normal 3+1 ama cephem kuzey batı bir de maalesef büyük Fransız pencerelerim var kalitesi düşükinşaata cesaret edip yaptırmadik . Bebeğimiz küçük olunca da ısıyı yüksek tutmak için yakıyoruz . Hayırlısı olsun çok şükür en azından ikimizin de maaşı var da rahatız Allah tek maaşlı asgari ücretli insanların yardımcısı olsun
Benimkilerden büyükmüş. Ben çocuklara aşı yaptırmadım da ondan sordumInşallah canım sağol
Durursam veya vazgeçersem kaybederim.
16 yaşında canım
çok tatlısın ya
Ben de mi alsam.severim kıtır kıtır
16 canım
Kesintisiz hala uyumam.cocuklar büyüdü ama üzerleri açılıyor örtmeye kalkarım halaBekarken bir donem cok uyuyordum bu rekorcocuklar oldugundan beri kesintisiz gece uykum sayili.. şimdi 6 saat kesintisiz uyuyunca prenses gibi kalkıyorum
Sağol bitanem ,16 yaşında.Geçmiş olsun kaç yaşındaki oğlun.
Teşekkürler dünde bitterli gofretle nikahımız vardı onu boşadım su böreğine nikah kıydım
Ben sevdim kıtır kıtır epeyde var içinde şoktan aldım
Hiçmerak etme gider bu kilolar bir anda olsun istiyoruz da ondan yavaş yavaş gidecek
Bir ara ekmek arası reçel yiyordum ev yapımı yanii
Afiyet olsun ablacim cuma ödülü olmus ❤Bugünde su böreğine nikahı bastım
Cok uzak kaliyorsun canim
Bugun adım yok canimBugün adım yokoruçliyim yarına artık
Hic kirmizi olmadin galiba canimOlleyyine yeniden mavi mavi mavi
Kolay gelsinElhanım, bi gaza geldim ev işi yapıyorum, ordan oraya ordan oraya koşturuyorum. Şimdi yeşilçay molası verdim, seni düşünüyorum@Elhan
O gayet normal benceGeçmiş olsun kaç yaşındaki oğlun.
Teşekkürler dünde bitterli gofretle nikahımız vardı onu boşadım su böreğine nikah kıydım
Ben sevdim kıtır kıtır epeyde var içinde şoktan aldım
Hiçmerak etme gider bu kilolar bir anda olsun istiyoruz da ondan yavaş yavaş gidecek
Bir ara ekmek arası reçel yiyordum ev yapımı yanii
Teşekkür ederim canımKolay gelsin
Çpk fazla gelmiş fatura ne olaxcak böyle o kadar zam gelirse tabi.Annemlerin ev kabak cicegi gibi açık her yanı 4+1korkudan açamazlar kombiyi. Ben onlara gidince donuyorum. Şuan benim evde 3+1 , giris kat oldugumdan yerler buz gibi, altimizda otopark var. Bana da 715 geldi
Maşallah büyümüş delşkanlı olmuş bile.Kesintisiz hala uyumam.cocuklar büyüdü ama üzerleri açılıyor örtmeye kalkarım hala
Sağol bitanem ,16 yaşında.
Sen de çok çapkın çıktın canım
Sağol kuzum yemedim daha dolapta duruyor yarın sabah kahvaltda minik birparça alırım o kadar.Afiyet olsun ablacim cuma ödülü olmus ❤
Cok uzak kaliyorsun canim
Derslerin mi yogun
Bugun adım yok canim
5 gun adim atiyoruz
Hic kirmizi olmadin galiba canim
Kendisi olmak istedi.dedim bu son tekrar olacaksın derlerse aşı falan yok sana.benim gönlüm yok aslında.Benimkilerden büyükmüş. Ben çocuklara aşı yaptırmadım da ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?