- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol kaptancim. Ins du iki haftada aldigimi veririm hizlicaAfiyet olsun canım çok güzel bir menü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kaptancim. Ins du iki haftada aldigimi veririm hizlicaAfiyet olsun canım çok güzel bir menü![]()
Cok üzüldüm pıhtı atma olayı çok kötü olmuş. İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Geçmiş olsun canım.Abla hix belli olmuyor kardesim iyilesmisti grip gibi atlatiyordu . Sabah yataktan kalkinca bacagi uyusukmus aldirmamis yatis seklindendir diye . Oglen ders calisirken kalemi tutamamis . Sonuclari bekliyoruz pihti atinca oluyormus boyle
Sagol rakibem. Ne kotu gecti son haftalarimiz oyle arti ustune arti. Insallah bi SIksak disimisi de gorsek 60lari artikGuzel menu canim afiyet olsun
Oo bir kacamaksiz menu dha afiyet olsun canim
Bulanti yasamadim ama azicik tuzlu birsey yesem gun boyu o tuz tadi kaliyor. Tat ve koku cogu seyde bozuk aralik 2020 de kovit olmustuk
Noktali yeri dolduramadim![]()
İnşallah canım sağlıkla olsun da hızı ikinci meseleSagol kaptancim. Ins du iki haftada aldigimi veririm hizlica![]()
İçimdeki ses kilo alacaksın diyor.Valla içim rahatladı seni dolu dolu yemiş görünce. Afiyet olsun kuzum![]()
Bence almayacaksin vücudun bugün rahatlar sonra cisss yemeyince tekrar kilo vermeye başlarsınİçimdeki ses kilo alacaksın diyor.
Bu hafta böyle. Yalnız cisss şeyler yemeyecegim. O bile bile lades olur.
Teşekkür ederim kaptanım.![]()
Bende her şey normale döndü canım. Ama 3 haftada ancak normale döndü.Kızlar bende bu covitten sonra mide bulantısı kaldı. Biraz fazla yesem midem bulanıyor. Zaten tat ve koku alamıyorum. Böyle olanınız var mı içinizde?
Kilo almazsın bak pastelfit uçtu gitti. Sen havlu mu attın.İçimdeki ses kilo alacaksın diyor.
Bu hafta böyle. Yalnız cisss şeyler yemeyecegim. O bile bile lades olur.
Teşekkür ederim kaptanım.![]()
Çok geçmiş olsun sonucu bildir. İnşallah bir şey yokturAbla hix belli olmuyor kardesim iyilesmisti grip gibi atlatiyordu . Sabah yataktan kalkinca bacagi uyusukmus aldirmamis yatis seklindendir diye . Oglen ders calisirken kalemi tutamamis . Sonuclari bekliyoruz pihti atinca oluyormus boyle
Sagol canimYaaa gecmis olsun canim![]()
Afiyet olsun abla4 Şubat
11.00 Patatesli menemen , üç marul yaprağı, iki ceviz bir dilim çavdar ekmeği
12.00 Sade Türk kahvesi, iki kare bitter
15.00 Bir ince dilim kek, kahve ( cuma kaçamağı)
16.30 Bir kepçe tavuk çorbası, İki kaşık menemen , bir parça haş et,bir dilim çavdar ekmeği
Bitki çayı
İki buçuk litre su
Acikirsam greyfurt veya elma yerim bilmiyorum şimdilik
Bugün çok yedim sırf değişiklik olsun diye
22.00 gibi Leslie planım var. Bu hafta sporuma onu ekledim.
Zipzip-
fesang
Gazdan patlayacaksin gebişMenüm gelsin
10:30
1 simit
3 dilim sucuk
Domates
1 kk peynir
14:30
1 dilim karnabahar graten
3 Alman tipi salatalık turşusu
15:30
3 kare damak katmer
19:30
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim karnabahar graten
5 yk kısır
1 bardak ayran
Su: 1 lt
Adım
Eki Görüntüle 3000995
fesang
Cordelia
Zipzip-
Aaaa hala geçmedi mi?Guzel menu canim afiyet olsun
Oo bir kacamaksiz menu dha afiyet olsun canim
Bulanti yasamadim ama azicik tuzlu birsey yesem gun boyu o tuz tadi kaliyor. Tat ve koku cogu seyde bozuk aralik 2020 de kovit olmustuk
Noktali yeri dolduramadim![]()
Sorma canım az önce bende aynı şeyi düşündümGazdan patlayacaksin gebişkisir karnabahar
![]()
Doktor olumlu konusmus icimiz biraz rahat o sebepten abla cok sagolCok üzüldüm pıhtı atma olayı çok kötü olmuş. İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Geçmiş olsun canım.![]()
Hic sorma ama zurnanin zirt dedigi aylara geldik ayda 3 kg versek hazirana kadar 12kg eder az degil yapabilirizSagol rakibem. Ne kotu gecti son haftalarimiz oyle arti ustune arti. Insallah bi SIksak disimisi de gorsek 60lari artik
Sagol canim benimÇok geçmiş olsun sonucu bildir. İnşallah bir şey yoktur
İnşallah bende dönerim. Doğrusu böylede yemiyorum iyi oluyor. İştahım gittiBende her şey normale döndü canım. Ama 3 haftada ancak normale döndü.
Malesef canim neler kokladim ama yokAaaa hala geçmedi mi?
ben de tat koku gitmedi canım. sanırım omicron. ama iştah gitti. mide bulantısı çoksa sorun olur. ben de başta vardı. şimdi az var. ama ben hala hastayım. sonra kalır mı bilemem.Kızlar bende bu covitten sonra mide bulantısı kaldı. Biraz fazla yesem midem bulanıyor. Zaten tat ve koku alamıyorum. Böyle olanınız var mı içinizde?
bir arkadaşım 2020 ekimde covid oldu. tat ve koku konusunda çok hassastı. o zaman bir gitti o gidiş. şu an hala tat ve koku tam gelmedi.Malesef canim neler kokladim ama yok![]()