Bebem ben bir diyorum artıkHerkese iyi haftasonlariumairm keyifler yerindedir okula son iki
Tatil beni yorduBebem ben bir diyorum artık
Müdür mesaj paylaşmış grupta birden gerildim.
Bende tam yazdım kaptanımIyi hafta sonlari canim❤
Dünkü menunu yazmamissin canim müsait olunca yazabilir misin
Toplantıları sevmiyorum canım. Çok gereksiz geliyor. Normalde dersim öğleden sonra. 8.45' te birinci toplantı sonra 13.45' te ikinci yapılacakmış. Güzel yanları da var tabi hayatımız biraz düzene giriyor. Hayırlısı bakalım. Güzel dileklerle başlayalım öyle devam etsin.Tatil beni yorduokullar açılsın daha düzenli oluyor hayatım
Afiyet olsun canim ❤4 Şubat menüsü
Kahvalti 10.00
2 yumruta tavada
2 parça peynir 5 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12.00
1 büyük Türk kahvesi
4 kare %80 bitter çikolata
Yanında 5 bebe bisküvisi ( cuma kaçamağı)
2 pankek arasına bir çay kaşığı Nutella
Öğle yoktabi arada bu kadar yersem olmaz öğle yemeği
Akşam 18.00
2yk barbunya yemeği
2 parça tavuk
Akşam misafirliğe gitmiştik bir avuç patlamış mısır yedim
Su 3lt
Adım 8000
Zipzip-
60kiloyum
Benim de tatlım.Bu hafta cuma hedefim 64.900
O attığın video 750 p idi değilmi cordiellacımHarikasın kırmızı takım uçuyor. Maşallah.
Teşekkür ederim evlendim çocuğum oldı o açıdan girmedim siteye. Dışardan takip ettimHoş geldiniz. İlk kez görüyorum kusura bakmayın.
Doğum da en son 85 i gördüm. 40 çıkınca 10 kilodan fazla verdim. 70 felandı sanirim. Sonra 65 indim. Kilomu vericem 57 olcam dedim. Subattan hazirana kadar 57 oldum. Zumba egzersiz yaptim ev işi felan yaptım. Oğlan emmedi zaten. Hareketliyim ama herşeyi yeriö.yasak yoktu 55 indim. Şuan korona oldum çarşambaya kadar karartinadayım.Ad :mavi
Boy:152 cm
kilo: 54.5 hedef 50
Yaş 38
Meslek: uzman mühendis
Çocuk1
Kilo mun birçoğunu versim aslında. Hep 57.-55 arasındayım
Çok şükür sağlığım iyi. Vertigom var .
İdeal bedenime ulaşmak fit olmak
Evet tatlım.O attığın video 750 p idi değilmi cordiellacım
Benim de.Bu hafta cuma hedefim 64.900
Hayırlı olsun evliliğiniz ve çocuğunuz.Teşekkür ederim evlendim çocuğum oldı o açıdan girmedim siteye. Dışardan takip ettim
Altta yazılan başlangıç kilom vs... yazılarını nasıl oluşturdunuzGörümcekler elticikler olabilir di mi
Bakalim nasil birakacak bizimki...Aynrn in cik in cik moral bozuluyor
Sebzeler etle yarisiyor
Gunde ac tok , wc oncesi sonrasi, yatmadan once seklinde kafayi yemis durumdayim
Cocuk doktoru yemiyorsa yemek biraksin dedi .
Sirke
Sabir tasi
Propolis
E bunlara ragmen emdi vazgecmedi ve endokrinle , gastronoloji birakma simdi az yesede sonra anne sutunun faydasini gorecek dedi . Belki 24 ay olunca tekrar deneriz
Vücut kitle endeksi çıkmadı bende o açıdan sordumKuzum profilinden hesap detaylarını tıkla . Oranın en altına doğru şu bölümü göreceksin oraya yaz. Kaydet demeyi unutma
Eki Görüntüle 3001359
Yesillenmissin ibrede ,o yuzden cikmaz vkiVücut kitle endeksi çıkmadı bende o açıdan sordum
Kasabi degistir diyorsunEşim ve çocuklarda yumuşak sever canım etle ilgili de olabilir.yumuşak oluyor benim
Hayallerimi yikmasaydinÇocuklar büyüdükten sonra uykuyu sevmez oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?