Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bereketli pazar olsun. Yürüyüşteyim akşam da Leslie ve kordişin videosu var. Benim tarafta her şey yolunda. Öbür kuşlarım da yuvayı temizliyor sanırım.

Gülom sabah saatlerinde seni göremedim. Ben gidince geliyorsun hephava güzel kahvemi içtim geziyorum. Sen napiyorsun
Ben de biraz işe hüce giriştim, şimdi ara öğün yapıyorum. Sonra mutfağa geçicem, yemek hazırlığı. Biryerlere spor sıkıştırmam lazım ama öncelik evdekileri doyurmakta

Ben de biraz işe hüce giriştim, şimdi ara öğün yapıyorum. Sonra mutfağa geçicem, yemek hazırlığı. Biryerlere spor sıkıştırmam lazım ama öncelik evdekileri doyurmakta
Sana napiyorsun derken ben de ara öğün yapıyordum molada afiyet olsun ikimize de. sporu çocuklarin dinlenme zamanında yapabilirsin.

Sana napiyorsun derken ben de ara öğün yapıyordum molada afiyet olsun ikimize de. sporu çocuklarin dinlenme zamanında yapabilirsin.
Aslında olay ne biliyo musunyemekten 1,5-2 saat sonra.ara öğünden 1 saat sonra ya spor. O ara benim işim oluyor, bu sefer diğer öğün sonrasına derken bir türlü denk gelmiyor. Yoksa spora vakit bulamamak değil mesele. Benim hemen yemek yapıp evdekileri doyurup spor yapmam lazım. Yoksa acıkacağım akşam öğünüm girecek araya. Evdekiler olmasa , haftaiçi herşey daha düzenli oluyor.

Akşama ne yiyeceksiniz
Menü yemek fikirleri verin lütfen
Ben büyük ihtimalle karnabahar yoğurt turp yerim canim
Benim iş güç bitti, daha 3000 adımdayım. Artık evin içinde volta ata ata 8000 adım atsam iyidir. Saatim spor modunda adım saymadığı için ekstraya girecek
Helal sana kuşum
Canım bereketli pazar olsun. Yürüyüşteyim akşam da Leslie ve kordişin videosu var. Benim tarafta her şey yolunda. Öbür kuşlarım da yuvayı temizliyor sanırım.
Oh miss ben de pazardan geldim adımlar tamam gerisi evde

Yemegini kahvaltıdan hemen sonra koy ocağa veya pişmeye hazır hale getir. O esnada mutfağı toparlarsin. Evdekiler de acıkınca yemeğin hazır olduğu için sporunu rahatlıkla yaparsın. Antep'te sabahtan girişilir yemeğe. Oradan kalma alışkanlığım var benim.

Şimdiden afiyet olsun canım
Ben de çocukların seveceği birşeyler hazırlamalıyım babamız yok akşam yemekte
Eti nasıl soteliyorsun yumuşak olması için önceden duduklude pisiriyor musun
Sağol canımÖnce yağı iyice kızdırıyorum canım,eti koyup once yüksek ısıda 10 dk kavurup sonra kısıyorum altını.ağzını kapatıyorum.sulanıyor.suyunu biraz çekince ince doğradıgim soğanları ekliyorum.ama karistirmiyorum 10 dk.sonra karıştırıp tuzunu ve karabiberini ekliyorum.suyunu çekinceye kadar pişiriyorum.zaten yumuşak oluyor haslamiyorum.

Yok tartılmam öyle sık sık pazartesi ve cuma sabahını bekliyorum hep. Bir kez oruçlu tartılmıştım iyice açken değişecek mi diye yoksa verilen alınan kilo bile belli olmuyor günlük tartılınca.
Aynrn in cik in cik moral bozuluyor
Et sote salata ayran
Evdekilere pilav ve puding de yapacağım
Okullar açılınca sebzeye döneceğim insallah sebze sevmiyorlar pisirmemi istemiyorlar.
Sebzeler etle yarisiyor
Ödem varmış o gitmiş.süper olmuş.tartılmadan durabiliyorsan haftada bir iyi olur ben hergün tartıdayım
Gunde ac tok , wc oncesi sonrasi, yatmadan once seklinde kafayi yemis durumdayim
Darisi basimiza o zaman. Kolay birakti mi
Cocuk doktoru yemiyorsa yemek biraksin dedi .
Sirke
Sabir tasi
Propolis

E bunlara ragmen emdi vazgecmedi ve endokrinle , gastronoloji birakma simdi az yesede sonra anne sutunun faydasini gorecek dedi . Belki 24 ay olunca tekrar deneriz

Ben çok uyuyorum da noluyor yine yetmiyor uyku
Hamissin sen ben hamisken bile uyumadim ya bi ilk gebelikte isten geliyordum . Esim mutfagi toplarken ben uykuya gecmis olurdum coktan Digerlerinde isim gucum yok ayak bagim yok ama bende de uyku yoktu . Cocuklar buyusun uyuycagim insallah

Aynen valla sebzeler cok pahalı oldu markette patlıcan 29 tl biber 24
Ben de aynı tartıya çıkıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…