- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Benim bu usulle asla yumusak olmuyor . Cocuklar yutamiyor bizim icin iyi de. Mutlaka onceden az sirke ekleyip duduklude pisiriyorum .Sağol canımÖnce yağı iyice kızdırıyorum canım,eti koyup once yüksek ısıda 10 dk kavurup sonra kısıyorum altını.ağzını kapatıyorum.sulanıyor.suyunu biraz çekince ince doğradıgim soğanları ekliyorum.ama karistirmiyorum 10 dk.sonra karıştırıp tuzunu ve karabiberini ekliyorum.suyunu çekinceye kadar pişiriyorum.zaten yumuşak oluyor haslamiyorum.
Eşim ve çocuklarda yumuşak sever canım etle ilgili de olabilir.yumuşak oluyor benimBenim bu usulle asla yumusak olmuyor . Cocuklar yutamiyor bizim icin iyi de. Mutlaka onceden az sirke ekleyip duduklude pisiriyorum .
Nick degişikliği mi oldu?Zumba neden 4 puan
O ne demek pozitif hatunumBal0ncuk hu hu? Onur üyesi?
Çok uzun zaman önce oldu nick değişikliği. 2010 dan beri kkdayım benNick degişikliği mi oldu?
Bizim burda patlıcan 33 liraAynen valla sebzeler cok pahalı oldu markette patlıcan 29 tl biber 24
Ben de aynı tartıya çıkıyorum sürekli
Hosgeldin canim❤O ne demek pozitif hatunum
Ben yine ne kaçırdm kız
Hu hu bebeğim
Herkese selaaaammm
Okullar tatil eşim geldi ben yıllık izne cıktkm derken tlfondan bakamadm hiç
Hoşbuldum kaptanm nasılsnHosgeldin canim❤
Iyiyim canim sen nasilsin❤Hoşbuldum kaptanm nasılsn
Hoş geldiniz. İlk kez görüyorum kusura bakmayın.Çok uzun zaman önce oldu nick değişikliği. 2010 dan beri kkdayım ben
Evet benim de çocuklar çiğneyip duruyor yumuşak olmuyor en yumuşak et bile olsa bi düdüklü de ön pişirme istiyorBenim bu usulle asla yumusak olmuyor . Cocuklar yutamiyor bizim icin iyi de. Mutlaka onceden az sirke ekleyip duduklude pisiriyorum .
Çocuklar büyüdükten sonra uykuyu sevmez oluyorsunHamissin sen ben hamisken bile uyumadim ya bi ilk gebelikte isten geliyordum . Esim mutfagi toplarken ben uykuya gecmis olurdum coktanDigerlerinde isim gucum yok ayak bagim yok ama bende de uyku yoktu . Cocuklar buyusun uyuycagim insallah
Gördüm meryemciğim adın da senin gibi güzelmiş ben el han iki isimlisin de iki ismin ya da ad soyadın ilk heceleri mi acaba diye yazdım ben adımı özelden atarım sana
Görümcekler elticikler olabilir di miGördüm meryemciğim adın da senin gibi güzelmiş ben el han iki isimlisin de iki ismin ya da ad soyadın ilk heceleri mi acaba diye yazdım ben adımı özelden atarım sana
Hanimcilar olur da kocisciler olmaz mıO ne demek pozitif hatunum
Ben yine ne kaçırdm kız
Hu hu bebeğim
Herkese selaaaammm
Okullar tatil eşim geldi ben yıllık izne cıktkm derken tlfondan bakamadm hiç
Bu hafta cuma hedefim 64.900
Aynen eltim yok da örümcekGörümcekler elticikler olabilir di mi
Iyi hafta sonlari canim❤Herkese iyi haftasonlariumairm keyifler yerindedir okula son iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?