35Resim koyuyorum Profile
Bu resim eski yeni
Bana digitürk servisi geldi, çok etkinlikliyim şuan. Çanağın yerini değiştiriyorEtkinlik
Çok tatlı bu.Çatıda matkap çalışıyor. Tv yanında biblo taklidi yapmaya karar verdi. En etkili korunma taktiği
Miacim onlardan elektrik alamamış demek ki soyguncuları nasıl da anlamış .Bana digitürk servisi geldi, çok etkinlikliyim şuan. Çanağın yerini değiştiriyorEvdekiler her zamanki gibi acıktı, herkes farklı bi yemek istiyor. Mia digitürkçü adamdan korktu saklanacak diye öldü bitti. Etkinlik bol
Ajan gözlüğü eksikÇatıda matkap çalışıyor. Tv yanında biblo taklidi yapmaya karar verdi. En etkili korunma taktiği
Korkudan suratı şekil değiştirdi. Yabancıları hiç sevmiyoÇok tatlı bu.
O kimseden elektrik almazMiacim onlardan elektrik alamamış demek ki soyguncuları nasıl da anlamış .Sana kolay gelsin enerjin bol olsun tatlım. Spor olsun yaşadıkların
Çok kötü bi gün Güllü teyzesiAjan gözlüğü eksikyavrum benim pek endişeli
Birde bu videoyu izleyin betonun ilk videolarından biri. Ben ilk bununla kilo vermiştim. 61 den 52.9 düşmüştüm. 1 yılda.Eve geçince denerim
Yok kuzum ben kaptanlık yapamam ama bu hafta çok kilo vereceğime eminimYeni kırmızı kaptan mı geliyor
Yaparsin canim zorluğu yok kiYok kuzum ben kaptanlık yapamam ama bu hafta çok kilo vereceğime eminim
yaparsın kuzum. bak ben de iki haftadır hastayım zaten. doğru düzgün ilgilenemedim takımla.Yok kuzum ben kaptanlık yapamam ama bu hafta çok kilo vereceğime eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?