EtkinlikNeyi bapak Güllü Sultan
Şaka
Çok şükür iyiyim canim. Allahtan aşılıyız. Hafif geçti. Sadece nefes nefese kaldım bazen. O zor olduAllah şifa versin canım.
Yok üç öğün verdi ama ekmeksiz dün dışarıdaydık eşimle gezdik dolaştık o yüzden iki öğün yedim ama inanki çok rahatladı midemDünkü menün baya hafifmis cnmbugün açığı kapatmam lazim :))
Diyetsyenin ekmeksiz 2 öğün mu verdi
Canimmmm
İnşallah uzun yıllar burada keyifle hep beraber oluruz. İstediğim kiloya insem bile korumak için kalacağımBizde buraya eylul ayinda geldik canim
Daha öncesinde cogumuz 6.takimdaydik
Bende 2018 e kadar bilmiyordum bir geldim bir daha birakamadim :)
Tadını canım. Kötü değil aslında ama keyif vermedi. Akşam lezzetlendireceğimCanim tadını mi begenmedin görüntüsünü mu? Akşam sarımsaklı yoğurt yap üzerine nane gezdir ziyan olmasın. Ben daha önce yaptım fena değildi.
Tilkiler burada buluşuyor tatlım.Döv ablam dövkayboldum anca buldum buranın yolunu. Ama kavuştuk uzunca bir süre buralarda olacağım. Zipzip- kaptanım uygun görürse tabi
İyiyim canım elhamdülillah. Sizler nasılsınız. Ben de çok özledim inan. Eva yapıyor musun hala. Onu da çok özledim. İple çekiyorum kavuşacağım günü
İnşallah canım ❤❤İnşallah uzun yıllar burada keyifle hep beraber oluruz. İstediğim kiloya insem bile korumak için kalacağım
Tadını canım. Kötü değil aslında ama keyif vermedi. Akşam lezzetlendireceğim
Allah şifa versin canımSağol cnm
Menuleri oturtmaya calisiyorum
Dizim ayni cnm bi degisiklik yok
Ayın 15 inde randevum var
1 aydir belim tutulmustu bikac gündür biraz daha iyi, ona cok sevindim
Bjr gün dizimde geçerse kurban adadim
Yeni kırmızı kaptan mı geliyorYok üç öğün verdi ama ekmeksiz dün dışarıdaydık eşimle gezdik dolaştık o yüzden iki öğün yedim ama inanki çok rahatladı midem
Bide sana bi kötü haber vereyim bu sabah tartıda dünden 1 kilo eksiydim
Yaa abla olur mu 5 kilo verdin nerdeyseTilkiler burada buluşuyor tatlım.iyi yaptın gelmekle . Fazlalık varsa hallederiz. Kendime faydam yok gerçi
Daha ne olsun yahuTilkiler burada buluşuyor tatlım.iyi yaptın gelmekle . Fazlalık varsa hallederiz. Kendime faydam yok gerçi
tamam canım
ben daha önce fırında kereviz yaptım. aslında güzel oluyor canım. ama tabi patatese göre daha aromalı bir tadı var.Sabah kahvaltıya misafirim vardı. Kerevizleri kesip fırınladim patates kızartması hissi olsun diye. Denemeyin bir halta benzemedi nimete laf etmek gibi olmasın.Elhan belki üstüne kıyma sosu ile güzel olur akşam öyle deneyeceğim
Eve geçince denerim
Bugun bunu ve 15 dk lik videoyu yapacağım. 3 gibi planlıyorum.
Yani kötü değil de hayal ettiğim tadı bulamadım canım. Akşam soslayacagim o zaman daha zevkle yerim inşallahtamam canım
ben daha önce fırında kereviz yaptım. aslında güzel oluyor canım. ama tabi patatese göre daha aromalı bir tadı var.
Kürekleri ters çekiyorum gibi geliyorDaha ne olsun yahu
Yok bitanem çok çok iyi gidiyorsunKürekleri ters çekiyorum gibi geliyor
güzel kilo verdin sen moralini bozmaTilkiler burada buluşuyor tatlım.iyi yaptın gelmekle . Fazlalık varsa hallederiz. Kendime faydam yok gerçi
Elhan koş koş 3. rakip çıktı 60 içinGerçek.
Resim koyuyorum ProfileElhan koş koş 3. rakip çıktı 60 için
Fotolarda yüzün görünmüyor ama daha genç duruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?