menün gayet iyi bence. afiyet olsun canım.Menü
Sabah 11.45
1 wasa 5 parça peynir
1 tabak menemen
1 pastırma 1 parça kereviz
Akşam 16.30
Bir kase içine her şeyden biraz
Kısır, menemen, peynir, kereviz parçası, turşu.
Zipzip- 60kiloyum ugurbocuuu
tatlım görürsün. o kabızlık az yediğinde de oluyor. bağırsakta ittirecek atık olmuyor. normal yani. kaç gündür çok az yedin.Bugün bekunis içtim kabızlık var birkaç gündür. Yarın tartıda 60 altı göreyim aminnnnn. Derdim kazanmak değil psikolojik olarak 6lardan kurtulmak istiyorum artık
çok güzel olmuş bence. güle güle kullan canım. bi fotoda da güleydin
stres yapma kuzum. geçen hafta 3,5 kilo verdin az mı. aşırı verilen kilo hızla alınır. menülerin gayet güzel. dediğim gibi o wc sorunu az yediğinden de oluyor.Yarın için kendimden korkuyorum. Yemeklerde sıkıntı yok kaçamak yapmadım ama WC sikintisi ve hareketsizlik canımı sıkıyor. Sürekli misafir geldiği için gönlümce yürüyemedim
menün gayet iyi bence. afiyet olsun canım.
tatlım görürsün. o kabızlık az yediğinde de oluyor. bağırsakta ittirecek atık olmuyor. normal yani. kaç gündür çok az yedin.
çok güzel olmuş bence. güle güle kullan canım. bi fotoda da güleydin
Canim benim iyi ki varsın. Rahatlattın benistres yapma kuzum. geçen hafta 3,5 kilo verdin az mı. aşırı verilen kilo hızla alınır. menülerin gayet güzel. dediğim gibi o wc sorunu az yediğinden de oluyor.
Canim benim iyi ki varsın. Rahatlattın benidediğin gibi az yemekten de olabilir, neyse yarın ola hayrola. Sonuç ne çıkarsa çıksın uzulmeyecegim elimden geleni yaptım.
Sen nasıl oldun?
Canım covid bel bacak ağrısı da yapıyor. Bugün son olsun inşallah hastalık çok sıkıntı. Odadan yarın mi çıkacaksın
evet elimizden geleni yaptık. yarın ne çıkarsa artık
halsizlik sürüyor canım. bir de her iki bacağımın da yan tarafı ağrıyor. 2-3 gündür de o var. anlamadım.
Nasil oldun canim iyi misin
Teşekkür ederim canımşahane olmuş kuzum afiyet olsun
Adımlar bitti kaptanim. Leslie ve videomuz kaldı.Kırmızı takımım kaçamak yapmıyoruz değil mi? Sular içiliyor mu? Adımlar atılıyor mu?
Cordelia Elhan Hallederiz Kinoalihatun Kahve __Kokusu Aomine Daiki DeryaOnDiet Nefesimmmsin YaparsinMinii askrhpozitif
valla yarın çıkacaktım ama sabahtan çıkarttılarCanım covid bel bacak ağrısı da yapıyor. Bugün son olsun inşallah hastalık çok sıkıntı. Odadan yarın mi çıkacaksın
Afiyet olsun kaptanim06 Şubat 2022
sabah yok
öğlen 13.45
1,5 kk peynir
1 salatalık
1/4 simit
akşam 18.45
balık
brokoli avokado salatası
1/2 dilim ekşimaya ekmek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia fesang Hallederiz
Kaptanım 6 da yemek yemeyi bıraktım.Adım tamam ,kalça videosunu da yapayım menümü yazacağım.tek sıkıntım kabızlıkKırmızı takımım kaçamak yapmıyoruz değil mi? Sular içiliyor mu? Adımlar atılıyor mu?
Cordelia Elhan Hallederiz Kinoalihatun Kahve __Kokusu Aomine Daiki DeryaOnDiet Nefesimmmsin YaparsinMinii askrhpozitif
Tamamdır canım❤fesang
60kiloyum
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özelden fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar buradan bekliyorum
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
Tutku44
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
clara
Aomine Daiki
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Hallederiz
Beth18
S sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
mavilimYesilim
Hadi inşallah biseyler vermişim dir yoksa çok üzülürümfesang
60kiloyum
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özelden fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
Tutku44
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
clara
Aomine Daiki
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Hallederiz
Beth18
S sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
mavilimYesilim
Tamamdır canım. Ya eşim evdeyken o kağıtla yakalanicam diye çok korkuyorum çünkü burayı bilmiyor. "Ne la bu fesang falan" diyebilirfesang
60kiloyum
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
Tutku44
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
clara
Aomine Daiki
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Hallederiz
Beth18
S sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
mavilimYesilim
HarikasinnnnAdımlar bitti kaptanim. Leslie ve videomuz kaldı.Bol su içmeye devam.
Oh misss temiz temiz otur kuzummvalla yarın çıkacaktım ama sabahtan çıkarttılariyi dedim ben de. zaten bulaştı. çift maskeyle oturdum. odamda temizlik yaptık. yastık, çarşaf, yorgan kılıfı falan değiştirdik. süpürdük, havalandırdık vs.
Afiyet olsun maviş kaptanım06 Şubat 2022
sabah yok
öğlen 13.45
1,5 kk peynir
1 salatalık
1/4 simit
akşam 18.45
balık
brokoli avokado salatası
1/2 dilim ekşimaya ekmek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia fesang Hallederiz
Süpersin canım. O sorun ne yazık ki bende de var ilaç aldım ona rağmen bir şey olmadıKaptanım 6 da yemek yemeyi bıraktım.Adım tamam ,kalça videosunu da yapayım menümü yazacağım.tek sıkıntım kabızlık
Tamamdır canım❤
Yaa dikkat et canim yakalanmaTamamdır canım. Ya eşim evdeyken o kağıtla yakalanicam diye çok korkuyorum çünkü burayı bilmiyor. "Ne la bu fesang falan" diyebilir
Evden beraber çıkıyoruz o yüzden tartildigimda o evde oluyor şimdiye kadar yakalanmadim ama bu sefer biraz tırstımYaa dikkat et canim yakalanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?