Harika olmuş. Güle güle kullan kaptanım.Bu saç ne kadara mal oldu? Fiyat alalım.
Afiyet olsun kaptanim
Cok guzel görünüyor güle güle kullan canım
Teşekkürler canlarım cordişim 700 tuttu toplamda ne yazık kigüle gule kullan arkadaşım
Yaa seninki şahane gözüküyor. Benimki böyle sarı sarı olmadı beyaz yanık gibi oldu. Ama yine deneyeceğim çünkü bir şeylerle karıştırınca gayet yenilebilir oldu
Canım her zaman almıyorum ama 4 ya da 5 gün oldu bugün. Pazartesi tartisi olmasa belki biraz daha beklerdim. Stres yaptım yine kesinlikle çıkamıyorum. Bak hap aldım hala tık yok.Bekunis sakin alışkanlık haline getirme çok tehlikeli
Geçen yıl gece karin ağrısıyla uyandım ve tuvalet lavabosunun oraya bayılmışım gözümü paspasin üstünde açtım çok şiddetli karın ağrısı yapmisti bende
Yarın ben de sadece artı gelmemeyi diliyorum
Özel günümdeyim iştahım açık kilo vermeye değil korumaya yönelik beslendim canım çok fazla tatlı türü istiyor şu an ne yesem diye düşünüyorum karnım tok
Canım zerdeçal, bir kaşık zeytinyağı, kekik, az bir pulbiber, tuzlu sosa attım kerevizleri sonra yağlı kağıda koyup fırına verdim. Sen güzel olmadı deyince su eklemedim. Kendi suyuyla pişti. Mutlaka tekrar yap nefis oluyor.Teşekkürler canlarım cordişim 700 tuttu toplamda ne yazık ki
Yaa seninki şahane gözüküyor. Benimki böyle sarı sarı olmadı beyaz yanık gibi oldu. Ama yine deneyeceğim çünkü bir şeylerle karıştırınca gayet yenilebilir oldu
Evet canım ama patatesten daha sağlıklı nişasta yok.patates kizartmasi gibi duruyor
çok güzel yakışmış canımm .Allah bereketini koysun napcan ne yazık ki deme .. .. kendine bir güzellik yapmışsınTeşekkürler canlarım cordişim 700 tuttu toplamda ne yazık ki
Canım ben de zeytinyağı kekik tuz pul biber koydum. Su ekledim azcik. Ben kuafordeyken misafirlerim birazını yemiş çok yağ çekmiş dediler sende de oldu mu? Eline sağlık bu arada tekrardanCanım zerdeçal, bir kaşık zeytinyağı, kekik, az bir pulbiber, tuzlu sosa attım kerevizleri sonra yağlı kağıda koyup fırına verdim. Sen güzel olmadı deyince su eklemedim. Kendi suyuyla pişti. Mutlaka tekrar yap nefis oluyor.
ya tabiki .. firindamı abla kereviz nasıl yaptinizEvet canım ama patatesten daha sağlıklı nişasta yok.
14.300 adımdayim bendeSpor bitti. Kafam rahat akşam tekrar yapacağım inşallah. Ben öküz gibi yiyip, yattığım süreci sevmiyorum yaaaa böyle spor yapıp diyet yapınca daha mutlu oluyorum.
Harika görünüyor afiyet olsun ablacim
Teşekkür ederim bitanem14.300 adımdayim bende
Üç küçük kerevizi patates gibi dilimliyoruz.ya tabiki .. firindamı abla kereviz nasıl yaptiniz
Ellerine sağlık mis gibi yapmışsınÜç küçük kerevizi patates gibi dilimliyoruz.
Bir kaşık zeytinyağı, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı kekik , bir çay kaşığı pulbiber, tuz bunları kerevize buluyoruz. Sonra yağlı kağıda döküp 200 derece fırına veriyoruz.
Yumuşayınca çıkarıyorum. Saat tutmadım. Ortasında et var. Normal tarifte kıyma vardı ben kuzu kuşbaşı ile yaptım.
Etler yumusayinca soğan, biberle kavurdum. Bir domates ekledim.
Aaa çok güzel olur bu fırında kereviz. Ben patatesten bile çok seviyorum
Tabikide yapmıyoruz kaptanım. Ben bu sabah eksiyi gördüm bileKırmızı takımım kaçamak yapmıyoruz değil mi? Sular içiliyor mu? Adımlar atılıyor mu?
Cordelia Elhan Hallederiz Kinoalihatun Kahve __Kokusu Aomine Daiki DeryaOnDiet Nefesimmmsin YaparsinMinii askrhpozitif
Harikasın canımTabikide yapmıyoruz kaptanım. Ben bu sabah eksiyi gördüm bileinşallah yarına daha fazla olur.
8.120 adım.14.300 adımdayim bende
Moralini bozma canim yaa oldugu kadar artida gelsen moral bozmak yok cumaya eksiye düşersinYarın için kendimden korkuyorum. Yemeklerde sıkıntı yok kaçamak yapmadım ama WC sikintisi ve hareketsizlik canımı sıkıyor. Sürekli misafir geldiği için gönlümce yürüyemedim
İnşallah canım wc bugün cozulse rahat edicemMoralini bozma canim yaa oldugu kadar artida gelsen moral bozmak yok cumaya eksiye düşersin
şahane olmuş kuzum afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?