Günaydın Zeynep'imHerkese günaydın kızlar
İnşallah geçer hemencik.Çıktı sonuçlar canım .. kanda enfeksiyon var dedi . serum verdi ilaç verdi gönderdi .
Hiç birşey istemiyor canım benim ilk günler abur cubur çekerdi şuan o da yok . Çok değişik hem bulanıyor hem ağrıyor yemek deyince bile bulanıyorsanki miydemin içinde yara var gibi .
Canım çok çok geçmiş olsun. Umarım ilaçlar fayda eder de bir an önce sağlığına kavusursunÇıktı sonuçlar canım .. kanda enfeksiyon var dedi . serum verdi ilaç verdi gönderdi .
Hiç birşey istemiyor canım benim ilk günler abur cubur çekerdi şuan o da yok . Çok değişik hem bulanıyor hem ağrıyor yemek deyince bile bulanıyorsanki miydemin içinde yara var gibi .
Günaydın prensesGünaydın Zeynep'im
İnşaallah canım aylardır yememek için uğraşıyorum hiç yemek için uğraşacağim aklıma gelmezdiİnşallah geçer hemencik.
AMiN canım inşallahBen Günaydın dedim mi? Herkese günaydın. Çok güzel bir hafta olur inşallah. Sağlık ve mutluluk dolu.
Bununla gelmiş geçmiş olsun canımİnşaallah canım aylardır yememek için uğraşıyorum hiç yemek için uğraşacağim aklıma gelmezdi
Günaydın güzelimBen Günaydın dedim mi? Herkese günaydın. Çok güzel bir hafta olur inşallah. Sağlık ve mutluluk dolu.
İnşaallah canım adımlar için üzgünüm ama gerçekten yürümeye mecalim yok ayağa kalkınca basım dönüyorCanım çok çok geçmiş olsun. Umarım ilaçlar fayda eder de bir an önce sağlığına kavusursun
İnşaallah canım sen neler yapıyorsun bakımBununla gelmiş geçmiş olsun canım
Canım onu düşünme bile sen sağlığına kavuş yeterİnşaallah canım adımlar için üzgünüm ama gerçekten yürümeye mecalim yok ayağa kalkınca basım dönüyor
Aha da eşimi çıtır simit almaya gönderiyorum yesem de yemesem de sabitAbla olacak daha da vericeksin.yemedikce vücut kendini kitliyor.kalk ayağa silkelen sen o tartınin canına okuyacaksin.arada küçük bir kaçamak yap.vucud sasirsindiyetisyenlerde bunu söylüyor tamam artık üzüldün ağladın dağları deldin.simdi tekrar kalkıp devam ediyorsun.sen bize lazımsın
Ne olsun canım aynı tas aynı hamam.bende yediklerime dikkat ediyorum ama spor yok daha önce yaptığım bir küre başladim bugün kendimi motive etmeye çalışıyorumİnşaallah canım sen neler yapıyorsun bakım
Afiyet olsun Elhanım sen çoktan hakettinAha da eşimi çıtır simit almaya gönderiyorum yesem de yemesem de sabit
Abla gaza gel dedim de bu kadar değil demedin benana
Ne kürü merak ettim canımNe olsun canım aynı tas aynı hamam.bende yediklerime dikkat ediyorum ama spor yok daha önce yaptığım bir küre başladim bugün kendimi motive etmeye çalışıyorum
Misssss misssss7 Şubat 2022 p tesi bildirim
Cuma 68,1
O yedi bugün 66.8
1,3 kg eksi.
fesang K KarlarKralicesi Zipzip-
Hepsini yeme abla yarısını ye diğer yarısını bana yolla.tok dahi olsam simiti hemen yerimAha da eşimi çıtır simit almaya gönderiyorum yesem de yemesem de sabit
Abla gaza gel dedim de bu kadar değil demedin benana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?