Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sonunda acillik oldum bugün
yemeye yemeye . Serum takviyesi aldım kızlar Spor yapamadım malasef

menüm sabah 2 dilim ekmek az Peynir
Öğleden sonra bir şişe serum
Zipzip- fesang Cordelia

Başka yapsa aynı cümleyi kurardım ..ama inanın söylemek kadar yaşamak kolay değil, mutfağa girdiğim an miydem bulanmaya başlıyor ..

Geçmiş olsun canım. Taze zencefil mide bulantısına iyi geliyor, bir oatça çiğne veya çay yap. Ama açlıktan miden bulanıyo vs şse yoğurt çorbası patates haşlama dicem de onları yapacak halin var mı

Tabii her kovit farklı ama ben kovit olduğum da midem bulunmadi. İştahsızlık vardı kokusunu tadını alamadığım için hiçbir şey yemek istemiyordum Ben de abur cubura sardım ve hep makarna yedim.

iyi çikar inşallah sonuçlar.

Pazartesi bildirimi
Eki Görüntüle 3002100
Cuma 65.8
Pazartesi 65.7
Fark -100
Yiyerek de olmadı
Abla olacak daha da vericeksin.yemedikce vücut kendini kitliyor.kalk ayağa silkelen sen o tartınin canına okuyacaksin.arada küçük bir kaçamak yap.vucud sasirsin diyetisyenlerde bunu söylüyortamam artık üzüldün ağladın dağları deldin.simdi tekrar kalkıp devam ediyorsun.sen bize lazımsın

Afiyet olsun.
Adımlar yetişmedi mi canım?
Tartım
Cum. 55,.80
Pazartesi 55.20
Zipzip- Cordelia
fesang
Harika eksi canım.
Artın çok değil Cuma eksi olacaktır.
Vavvvvv
Günaydın.
Cuma 56.0
Pazartesi 57.1
Fark + 1.1 gr. özür dilerim, gülmeye tutamadim kendimi
Cok fena olmus hafta sonu.
Bi daha böyle yapmasam bari.
Ankee Zipzip-

Okulda herkes bana çok zayıflamışsın diyor
Maşallah zayıfladın tabi.

Çıktı sonuçlar canım .. kanda enfeksiyon var dedi . serum verdi ilaç verdi gönderdi .
Hiç birşey istemiyor canım benim ilk günler abur cubur çekerdi şuan o da yok . Çok değişik hem bulanıyor hem ağrıyor yemek deyince bile bulanıyor sanki miydemin içinde yara var gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…