Canım aynen. Eşim eltim kayınbiraderim hep beraber geldiler. Eşim dedi ki halin ne bembeyaz olmuşsun eltim de gözlerin garip garip bakiyor dedi. Diyette olduğumu da biliyorlar ya eşim dedi ki saçma sapan iş yapıyosun yemeğini ye güzelce, sporunu yap zaten verirsin. Yatırdılar beni. Az önce bişeyler yedirdiler yatıyorum halaBen anlayamadım ki canım evinize misafir geldi ve misafir seni solgun gördü ve yatırdı mi hasta miydin canım
Çok uzuldum canim Allah şifa versin hepsineAnnem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Öyle dışardan bakanın neyin var diyeceği kadar kendini zorlama canım iyi yapmışlar düzenli sağlıklı beslen hareket et tamam senin zayıflamaya ihtiyacın yokCanım aynen. Eşim eltim kayınbiraderim hep beraber geldiler. Eşim dedi ki halin ne bembeyaz olmuşsun eltim de gözlerin garip garip bakiyor dedi. Diyette olduğumu da biliyorlar ya eşim dedi ki saçma sapan iş yapıyosun yemeğini ye güzelce, sporunu yap zaten verirsin. Yatırdılar beni. Az önce bişeyler yedirdiler yatıyorum hala
evet canım hastalıktan oldu.Niyeki canım hastalığın etkisimi acaba
aman dikkat et kuzum.
Yaaabenim de boğazım yanıyor. Galiba ben de hasta oluyorum
Super canım. Kendini kaybetme.Az önce oturdum canım
Kilom cuma ile aynı, ıştahım çok açık, yarından sonra inşallah oruç tutmaya başlarsam tek öğün yemeyi düşünüyorum
Amin canım sağolasınÇok uzuldum canim Allah şifa versin hepsine
Ya sırf açlıktan değil tabi günün stresi de böyle yapmıştır. Sağol canımÖyle dışardan bakanın neyin var diyeceği kadar kendini zorlama canım iyi yapmışlar düzenli sağlıklı beslen hareket et tamam senin zayıflamaya ihtiyacın yok
Valla sabahki durumuma göre rapor alacağım herhalde canımevet canım hastalıktan oldu.
aman dikkat et kuzum.
vücut ağrısı var mı?Amin canım sağolasın
Ya sırf açlıktan değil tabi günün stresi de böyle yapmıştır. Sağol canım
Valla sabahki durumuma göre rapor alacağım herhalde canım
Belden aşağı sağ bacağım ve boğazım açıyor canımvücut ağrısı var mı?
Annen pozitifse sizde de olabilir miBelden aşağı sağ bacağım ve boğazım açıyor canım
Hasta olursan tüm hafta gider canım.şimdi dinlen toparla yarın sağlıklı ca kalk insallahO değil de adımları tamamlayamadım aslında kalksam yürürüm ama kesinlikle kaldırıyorlar yattigim yerden
Yuttugundan emin misiniz canim. Cok geçmiş olsun. Tomografi de cikmaz mi acaba daha detaylı bakilsaBugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Küçük cam.parcasi yuttugunu nerden biliyorsun canimBugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Evet eminim hiç bir yerde bulamadık o parçayı şuan dada biraz huysuz korkuyorum onda mi boyke oluyor ağlıyorum hiç iyi değil imYuttugundan emin misiniz canim. Cok geçmiş olsun. Tomografi de cikmaz mi acaba daha detaylı bakilsa
Korkma tamam mi kakasıyla çıkar zaten Allah korusun kanama vs olsa usg de görülür çekildi mi ultrasonBugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Geçmiş olsun canım belki yutmamıştır eminmisinizBugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Eline almıştı cam bardak tam elinden alayım derken kırdı dişiyleKüçük cam.parcasi yuttugunu nerden biliyorsun canim
Öncelikle sakin olun doktor ne dedi ona göre hareket edersinizEvet eminim hiç bir yerde bulamadık o parçayı şuan dada biraz huysuz korkuyorum onda mi boyke oluyor ağlıyorum hiç iyi değil im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?