Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben anlayamadım ki canım evinize misafir geldi ve misafir seni solgun gördü ve yatırdı mi hasta miydin canım
Canım aynen. Eşim eltim kayınbiraderim hep beraber geldiler. Eşim dedi ki halin ne bembeyaz olmuşsun eltim de gözlerin garip garip bakiyor dedi. Diyette olduğumu da biliyorlar ya eşim dedi ki saçma sapan iş yapıyosun yemeğini ye güzelce, sporunu yap zaten verirsin. Yatırdılar beni. Az önce bişeyler yedirdiler yatıyorum hala

Çok uzuldum canim Allah şifa versin hepsine

Öyle dışardan bakanın neyin var diyeceği kadar kendini zorlama canım iyi yapmışlar düzenli sağlıklı beslen hareket et tamam senin zayıflamaya ihtiyacın yok

Çok uzuldum canim Allah şifa versin hepsine
Amin canım sağolasın
Öyle dışardan bakanın neyin var diyeceği kadar kendini zorlama canım iyi yapmışlar düzenli sağlıklı beslen hareket et tamam senin zayıflamaya ihtiyacın yok
Ya sırf açlıktan değil tabi günün stresi de böyle yapmıştır. Sağol canım
evet canım hastalıktan oldu.

aman dikkat et kuzum.
Valla sabahki durumuma göre rapor alacağım herhalde canım

Yuttugundan emin misiniz canim. Cok geçmiş olsun. Tomografi de cikmaz mi acaba daha detaylı bakilsa

Küçük cam.parcasi yuttugunu nerden biliyorsun canim

Korkma tamam mi kakasıyla çıkar zaten Allah korusun kanama vs olsa usg de görülür çekildi mi ultrason

Geçmiş olsun canım belki yutmamıştır eminmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…