Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim bir mercimek kadar bişey görülur mu sence ultrason da

ben de covid im canım. 1 hafta oldu.
ben de en başta mide bulantısı oldu. baş zonklaması, bel bacak ağrısı ve boğaz ağrısı oldu. kuru öksürük az oldu bende. yoğun halsizlik ve iştahsızlık.

Canim bir mercimek kadar bişey görülur mu sence ultrason da
Bak o cami çocuk yutmadı tamam mi canım o cam o anda bi yere sıçradı onu yutması öyle kolay değil bu birincisi
Ikincisi yutmuş olsa röntgende parlardı çıkardı
Ve doktor gerek görürse ultrasonda cami görmekten hariç yutmuş ise bi küçük kanama enfekte olma durumu vs var mı onlarda görülür ve cam da evet yutmuş ise görülür.
Ama cami çocuğun kolayca yutmuş olması bana çok zor bir ihtimal olarak geliyor oksurdu mu o an bulanir gibi oldu mu

Canim uzgunum ama gorusuyorsaniz kendini izole etmen lazim. İnşallah yine de yoktur

ben de covid im canım. 1 hafta oldu.
ben de en başta mide bulantısı oldu. baş zonklaması, bel bacak ağrısı ve boğaz ağrısı oldu. kuru öksürük az oldu bende. yoğun halsizlik ve iştahsızlık.
Ben birde doktora gittim keşke test yaptır dese. Demedi. Ailemde gitti ondan da istememişler soğuk algınlıgo demişler.
Özel hastaneler muayene edip ilaç verip geçiyor. Beni aile hekimi yönlendirdi.

Tövbe yarabbim güldüm kusura bakma. Eşin garip garip bakıyosun demiş ya aklıma ne geldi. Geçtiğimiz iki hafta güzel kilo verdim kendimceEşim evham oldu yeter artık başıma anoreksiya olcaksın diyoyaw anoreksiya kim ben kim

İyi misin tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…