- 5 Haziran 2021
- 5.472
- 21.403
- 298
Canim bir mercimek kadar bişey görülur mu sence ultrason daLütfen sakin ol ve takıp et bi de seninle uğraşmasınlar böyle durumlarda soğukkanlılık önemli çocuğu takip edin sabah yeniden götürün acile birde ultrasonla baksınlar hem mide hem bağırsaklarına ki midede kalmaz yutmuş olsa bile bağırsaklarına inmiştir
Sağol canım benim insanlah öylediro parçalar çok sıçrayabiliyor. bazen bulamıyorsun. bence yutmamıştır. röntgen temiz çıkmış çok şükür. üzülme bence canım.
İlaçların sayasine canım miyde bulantım gitti biraz dünya varmış varyaOh çok şükür bişeyler yiyebilmişsin bugün canımcım
ben de covid im canım. 1 hafta oldu.Geçmeten öksürük.
Bende eklem ağrıları olmadı. Nefes daralması öksürük. İshal vardı.
Soğuk algınlığı gibi düşündük oğlum da kovit di sanirim. Onda ateş oldu. 38 in üzerinde sabahta ishal ve kusma vardı. Ama belirli aralıkla aynı anda olmadı hiç.
Biz şifacıyız .. reiki şifacısı. Hep şifa verdik elimizle. Antibiyotik içmedi aferin şurup içdi. İştahsızdı. Sadace bonibon yedi. Arada bisküvi yedi biraz makarna. Yesin diye çikolata sürdük makarnaya. Şurup dokunmasın diye. Birde acayip su içdi. Günde 2 litre felan su içdi. Açlığını suyla bastırdı hep.
Öksürük ve hapşırık bende onda da vardı.
Bak o cami çocuk yutmadı tamam mi canım o cam o anda bi yere sıçradı onu yutması öyle kolay değil bu birincisiCanim bir mercimek kadar bişey görülur mu sence ultrason da
görülür bence. onlar bilirler.Canim bir mercimek kadar bişey görülur mu sence ultrason da
Midem bulaniyor, yemek yiyemedimBu nasıl bir menü cano
Kız senin menünün yanında yine iyiBu nasıl bir menü cano
Canim uzgunum ama gorusuyorsaniz kendini izole etmen lazim. İnşallah yine de yokturOlabilir canım dün de uğramıştım yanına bilmiyorum bulaştı mı
Haklısın canım dinleniyorum sağol bitanem
Allah'ım korusun çok geçmiş olsun ama arkadaşların dedikleri gibi bişey olsa mutlaka çıkardı. İnşallah sen yanılıyorsundur bebeğin yutmamıştır
Sen iyilesmedin mi hala neden bulanıyorMidem bulaniyor, yemek yiyemedim
Şükür canım iyiyim bugün ilaçlar iyi geldi birşeyler yedim kahve bile içtim günler sonraNasıl.oldum canım ?
Ben birde doktora gittim keşke test yaptır dese. Demedi. Ailemde gitti ondan da istememişler soğuk algınlıgo demişler.ben de covid im canım. 1 hafta oldu.
ben de en başta mide bulantısı oldu. baş zonklaması, bel bacak ağrısı ve boğaz ağrısı oldu. kuru öksürük az oldu bende. yoğun halsizlik ve iştahsızlık.
Tövbe yarabbim güldüm kusura bakma. Eşin garip garip bakıyosun demiş ya aklıma ne geldi. Geçtiğimiz iki hafta güzel kilo verdim kendimceCanım aynen. Eşim eltim kayınbiraderim hep beraber geldiler. Eşim dedi ki halin ne bembeyaz olmuşsun eltim de gözlerin garip garip bakiyor dedi. Diyette olduğumu da biliyorlar ya eşim dedi ki saçma sapan iş yapıyosun yemeğini ye güzelce, sporunu yap zaten verirsin. Yatırdılar beni. Az önce bişeyler yedirdiler yatıyorum hala
Afiyet olsun çok sevindim.Şükür canım iyiyim bugün ilaçlar iyi geldi birşeyler yedim kahve bile içtim günler sonra
Kiz benim menüde et var makarna var bütün gün kabak çekirdeği yemiş bir dilim çikolataylaKız senin menünün yanında yine iyi
İyi misin tatlım?Canım aynen. Eşim eltim kayınbiraderim hep beraber geldiler. Eşim dedi ki halin ne bembeyaz olmuşsun eltim de gözlerin garip garip bakiyor dedi. Diyette olduğumu da biliyorlar ya eşim dedi ki saçma sapan iş yapıyosun yemeğini ye güzelce, sporunu yap zaten verirsin. Yatırdılar beni. Az önce bişeyler yedirdiler yatıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?