Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haklisin ne diyebilirim. Ben abartiyorum , kendimi acindirip duruyorum
yine aynı ruh haliyle yazıyorsun. silkelenmen gerek diyorum ben sana. senden daha kötü durumda bulunanlar var. onları düşün ve şükret haline. biraz enerjik ol diyorum tatlım. yaşadığın günden zevk al.
hepimizin ayrı sorunu var. ama sürekli bunları düşünerek uyanırsak, hep ben mutsuzum, öyleyim, böyleyim dersek bunalımdan çıkamayız.
çeşitli sorunları olan insanları düşünüp çok şükür halime diyorum. buradaki pek çok kişi de bunu yapıyor. sen de yap.
daha çok gençsin.

eve geldiğinde de eşini bu ruh haliyle karşılama. bak nasıl tavrı değişecek. onun konuşmak, sohbet etmek istediği insan ol. pozitif ol. bak bir süre sonra sendeki bu farkı görecek.

Zipzip- Zipzip- düzelttim attım. Bu kadının hareketleri biraz zor ama ben kendi yapabileceğim şekilde ebru şallıdan öğrendiğim şekilde bir kaç hareketi değiştirdim.
Beni harekete geçiriyor. Zevkle yapıyorum. Fiziği hoşuma gitti. İnşallah bende hedefime ulaşırım

Son düzenleme:
Kopyalayamadım foto attım

Eklentiler

• Screenshot_20220208-163938_YouTube.webp
    Screenshot_20220208-163938_YouTube.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 22
Selam kızlar beni. Şu adım yarışmasindan men edin :işsiz:
Sabah
kavurma Antep usulü eşim aldı bende yedim kepekli ekmekle 3/4 kaşık netten bulduğum resmi atım
Bir kase yoğurt

Saat 14. 00 de 3 kuru incir ,üzüm ,badem 2 tane ceviz

Akşam 16.20
Bir kase su kabak yemeği
Bir kase bulgur pilav
2/3 kaşık kurutulmuş biber patlıcan yemeği

Akşam kefir yeşil çay

Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 24
Evet canım olabilir
İlk öğrendiğimde kötü oldum izole ettim kendimi eşim dedi sen pozitif çıkınca daha kötü oldun dün daha iyiydin dedi. Ne oldu şimdi senin ki şuan psikoljik dedi. Haklıydı sanırım. Sonra düzeltim zihnimi iyi hissettim.

yine aynı ruh haliyle yazıyorsun. silkelenmen gerek diyorum ben sana. senden daha kötü durumda bulunanlar var. onları düşün ve şükret haline. biraz enerjik ol diyorum tatlım. yaşadığın günden zevk al.
hepimizin ayrı sorunu var. ama sürekli bunları düşünerek uyanırsak, hep ben mutsuzum, öyleyim, böyleyim dersek bunalımdan çıkamayız.
çeşitli sorunları olan insanları düşünüp çok şükür halime diyorum. buradaki pek çok kişi de bunu yapıyor. sen de yap.
daha çok gençsin.

eve geldiğinde de eşini bu ruh haliyle karşılama. bak nasıl tavrı değişecek. onun konuşmak, sohbet etmek istediği insan ol. pozitif ol. bak bir süre sonra sendeki bu farkı görecek.
Bende boyle oldum bir ara doktora dahi gitmeden kendimi motive ede ede güç vere vere iyi oldum sayılır. Bir çok sorunumla kendim savaştım ben yendim.

Cordelia Cordelia daha iyi takip ediyor sporlari canim
Videolardan birini burda paylasabilir misin
mavilimYesilim mavilimYesilim canım bu hafta kalça hareketleri videosunda kampanya var 750 puan 15 dakika. Senin videoları da şöyle bir baktım bizim videolara benziyor. Onlara da 750 puan veririm normalde dakikası 10 puan.

İlk öğrendiğimde kötü oldum izole ettim kendimi eşim dedi sen pozitif çıkınca daha kötü oldun dün daha iyiydin dedi. Ne oldu şimdi senin ki şuan psikoljik dedi. Haklıydı sanırım. Sonra düzeltim zihnimi iyi hissettim.
Ben hasta olduğumda biseyim yoktu nelr nelr yaptm ama covid olduğumu öğrenince yatalak döşek oldum 😂

Selam kızlar beni. Şu adım yarışmasindan men edin :işsiz:
Sabah
kavurma Antep usulü eşim aldı bende yedim kepekli ekmekle 3/4 kaşık netten bulduğum resmi atım
Bir kase yoğurt

Saat 14. 00 de 3 kuru incir ,üzüm ,badem 2 tane ceviz

Akşam 16.20
Bir kase su kabak yemeği
Bir kase bulgur pilav
2/3 kaşık kurutulmuş biber patlıcan yemeği

Akşam kefir yeşil çay

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim dunku menunu yazmadin

Adim Yarışmasına dahil oldun carsamba bitecek canim
Adim atmak istemeyenleri yesil takima aliyoruz 😔😔😔

Bende boyle oldum bir ara doktora dahi gitmeden kendimi motive ede ede güç vere vere iyi oldum sayılır. Bir çok sorunumla kendim savaştım ben yendim.
ben de bir ara bunalımdaydım. içimden hiç birşey yapmak gelmiyordu. evden çıkmak istemiyordum. hep mutsuzdum vs vs. sonra kalkıp silkelendim. youtube ta pozitif videolar izledim. dua ettim vs. ilgimi dağıttım. çok şükür toparladım.

Back
X