- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aman ye sporda yap hem ye hem yapYokya yiyorumki hepsporu devamlı yapsam olurdu. Ama memnun gibiyim halimden azcık
Darısı başına kaç kilolardasın?
Çok geçmiş olsunRabbim şifa versin.
Efenim burda
Ay buna çok güldüm
Kim sararmışya
Herkes sen gibi saniyosunAman ye sporda yap hem ye hem yap
60 miTamam yarin bildirim yapayim bu ara kilo aldım
Tabi kilo almayayımda böyle iyiAman ye sporda yap hem ye hem yap
Tamam yarin bildirim yapayim bu ara kilo aldım
En fazla 56,5 57 olmuştur60 mi
Hadi tahmin edelim ben diyorum 58
Evet evet öyleNiye öyle olmuyor mu
Çok geçmiş olsun canım. Çalışan her annenin üzüntüsü seni çok iyi anlıyorum. Emin ol yanında da olsan hasta olmasını engelleyemezsin. Güçlü ol ki yavrunla ilgilenesin. Onun sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Bugün daha iyi olur inşallah çok üzülme... Allah şifa versin.Günaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm
Tüh ekmekten kaybettim şöyle bol çikolata soslu tatlilar olaydi kriteriniz ilk beni alırdınızKızlar bugün son gün sarı takima gececekler Dukan birası icmeyeni almıyoruzekmek yiyeni alıyoruz
İzmir bombosi yiyen kazanırTüh ekmekten kaybettim şöyle bol çikolata soslu tatlilar olaydi kriteriniz ilk beni alırdınız
Haftaya biguzelik yapamazmisin memur bey
56.7Kaçsın 56 mı??
60 gorursem kafayi yerim60 mi
Hadi tahmin edelim ben diyorum 58
Nasilda biliyor beniEn fazla 56,5 57 olmuştur
İşte ona da kilo diyorsun56.7
60 gorursem kafayi yerim
Nasilda biliyor beni
Hadi kolay gelsinGideyim islerimi halledeyim ortaligigöturuyor
Cok yiyorum kilo alip veremezsem diye korkuyorumİşte ona da kilo diyorsunbiz yandık
En çok mesaj yazan olmak kolay değilHadiya okadar belli oluyor
Kız artık kilo oturmuş senin korkmana gerek yok adımda atıyorsun hiç hareket yapmsan anlarım.Cok yiyorum kilo alip veremezsem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?