Sizin orda havalar sogumadimi cnm tarla işleri bitmemiş dahaIncir canim yıldım ama yarin degil cumartesi pazar gitcem bidaha tamam
Az kalmis canim sabretIncir canim yıldım ama yarin degil cumartesi pazar gitcem bidaha tamam
böyle gelir
Bitmedi canim bugun tarlada dondu kulaklarimiz günes var göya ama ruzgar çok incir bitiyor firmalar kapatmis çogu,cevizleri topladk,elmalar duruyor,zeytin kasimda balsicak ama bizimkinler ortaginda gitmicemSizin orda havalar sogumadimi cnm tarla işleri bitmemiş daha
Bende bittimAz kalmis canim sabret
Sabret diye diye bitirecegiz
Limonlu bitki cay ictim kabul muKızlar bugün son gün sarı takima gececekler Dukan birası icmeyeni almıyoruzekmek yiyeni alıyoruz
Bildirimini bekliyoruzTamam beni al o zaman
Soda alayim bugun
SabretBende bittim
Afiyet olsunMutfak duruyor,süpürge duruyor,camasirlar makinada yıka beni yıka beni diyor,ben oturdum 2bardak çayin üstune kahve iciyorum
TamamSabret
Kaybedersek suçlusu sensin sonuçta beni sen yetiştirdinGözlerim yaşardı zaten
Ama hakkını veriyon masallahgizli cevhermişinde haberimiz yokmuş :)))
Cok gecmis olsun cnm
Sizinkilere de cok gecmis olsun cnm
Ayol Sefan olsun kiz iş biter miTeşekkür ederim canım
Yokya yiyorumki hepAman yakında 49 görürsün sen var mı değişiklik son fotodan.
Ayyy 51 mii
Çok geçmiş olsunCok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitifailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Efenim burda
Eylül diyoki anne senin götün büyümüspardon popon dedi kizim tarladayim icime iclik giydim
Kim sararmışyaSarı yakismamis
Amann s..et her türlü iş bitmiyor zatenMutfak duruyor,süpürge duruyor,camasirlar makinada yıka beni yıka beni diyor,ben oturdum 2bardak çayin üstune kahve iciyorum
Tamam yarin bildirim yapayim bu ara kilo aldımBildirimini bekliyoruz
Yokya yiyorumki hepsporu devamlı yapsam olurdu. Ama memnun gibiyim halimden azcık
Darısı başına kaç kilolardasın?
Çok geçmiş olsunRabbim şifa versin.
Efenim burda
Ay buna çok güldüm
Kim sararmışya
Kaçsın 56 mı??Tamam yarin bildirim yapayim bu ara kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?