Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• IMG_20220211_102511_N.webp
    IMG_20220211_102511_N.webp
    10 KB · Görüntüleme: 32
Teşekkür ederim bitanem. :dua:
Çok zorladı beni :KK61:
Bişey dicem, menülerini piramit yap. Altta ilk öğün üstte son öğün. Senin hep ters piramit ondan da olabilir.
Kaptanımi ve şiskocuklarimi kıramam ki :oops:
İlginiz sevginiz için minnettarım :KK68::KK68:
😂😂😂
Böcüküm bir gecede veriyordum 500' ü. Artık veremiyorum kabullenmek zorundayim biliyorum. Dört gündür çok titiz davrandım en azından bu hafta için sonuç bu olmamaliydi. Önümüzdeki haftalar hedefim -300, -500 arası vermek istiyorum. Somurtkanligim başka şeylere bitanem. :olamaz:
Hep söylüyorum stres yapıyosun ondan, rahat bırak kengini. Zaten bu kilolarda haftada 500-600 iyi bence.

Böcüküm bir gecede veriyordum 500' ü. Artık veremiyorum kabullenmek zorundayim biliyorum. Dört gündür çok titiz davrandım en azından bu hafta için sonuç bu olmamaliydi. Önümüzdeki haftalar hedefim -300, -500 arası vermek istiyorum. Somurtkanligim başka şeylere bitanem. :olamaz:
Bir gece de 500 gr ödem atarsin örtmenim bir gecede 500 gr yağ yakılır mi senin şu anda yağ oranın düşük zaten neyi yakacak vücut.

Bence kendine haksızlık etme ve bedenine de insafsızlık etme ayda 2 kiloyu geçiyor verdiğin kilolar. Bu hafta abidik gubidik diyetleri bırakıp klasik diyet yapmanı istiyorum
Sabah peynir zeytin yeşillik ekmek
Öğlen çorba
Akşam etli sebze tarzı diyetler oluyor ya o şekilde normal diyet lütfen yap lütfen

Bişey dicem, menülerini piramit yap. Altta ilk öğün üstte son öğün. Senin hep ters piramit ondan da olabilir.

😂😂😂

Hep söylüyorum stres yapıyosun ondan, rahat bırak kengini. Zaten bu kilolarda haftada 500-600 iyi bence.
Bu sefer dediğini yapacağım. :rapci:
Sanırım anladığım kahvaltıyı sağlam yapacağım akşamı hafif öyle mi o_O
Yıllardan beri ilk kez bu hafta yüzümde sivilce çıktı. Stresten kurtulamadim. Saldım çayıra ...vermezse mabud neylesin şişko Elhan :KK5:

Bir gece de 500 gr ödem atarsin örtmenim bir gecede 500 gr yağ yakılır mi senin şu anda yağ oranın düşük zaten neyi yakacak vücut.

Bence kendine haksızlık etme ve bedenine de insafsızlık etme ayda 2 kiloyu geçiyor verdiğin kilolar. Bu hafta abidik gubidik diyetleri bırakıp klasik diyet yapmanı istiyorum
Sabah peynir zeytin yeşillik ekmek
Öğlen çorba
Akşam etli sebze tarzı diyetler oluyor ya o şekilde normal diyet lütfen yap lütfen
Tamam bitanem dediğin gibi yapacağım. Yalnız üç öğüne alışık değilim. Abidik gubidik yok bundan sonra. Deneyeceğim:KK5: en azından öğleni arada bir atlayabilirim(Sabah kahvaltısini geç yaptigim günlerde)

Gunaydin canim baslangicin hayirli olsun yeniden♥️♥️

Masterfite katilmak istiyor musun yoksa yesile mi yazayım canim
bu hafta da katılmayayım
hala kendimi toparlayabilmiş değilim
sanırım covidin üstüne istanbul fln derken galiba yeniden üşütmüşüm. hala öksürük halsizlik baş ağrısı fln var.

bu hafta da katılmayayım
hala kendimi toparlayabilmiş değilim
sanırım covidin üstüne istanbul fln derken galiba yeniden üşütmüşüm. hala öksürük halsizlik baş ağrısı fln var.
Geçmiş olsun canım ❤️ Tez zamanda iyileşip maratona katilmani bekliyorum:dua:

Back
X