- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Teşekkür ederim canım gerçekten çok dikkat ediyorum diyetisyenimin etkiside çok büyükIste bu 3 lü rakamlar gitti tebrik ederim canım çok güzel verdin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım gerçekten çok dikkat ediyorum diyetisyenimin etkiside çok büyükIste bu 3 lü rakamlar gitti tebrik ederim canım çok güzel verdin
Teşekkür ederim bitanemEksin cook guzel tebrik ederim ablacim
Masterfit mi yesil takim mi ne yapalim![]()
Hafta sonu dogum gununu atlat canim pazartesinden itibaren menulerine ve sporuna dikkat edersinBugunku kilomZipzip-
Bir hafta rahat edecektin oysa
Bişey dicem, menülerini piramit yap. Altta ilk öğün üstte son öğün. Senin hep ters piramit ondan da olabilir.Teşekkür ederim bitanem.
Çok zorladı beni![]()
Kaptanımi ve şiskocuklarimi kıramam ki
İlginiz sevginiz için minnettarım![]()
Hep söylüyorum stres yapıyosun ondan, rahat bırak kengini. Zaten bu kilolarda haftada 500-600 iyi bence.Böcüküm bir gecede veriyordum 500' ü. Artık veremiyorum kabullenmek zorundayim biliyorum. Dört gündür çok titiz davrandım en azından bu hafta için sonuç bu olmamaliydi. Önümüzdeki haftalar hedefim -300, -500 arası vermek istiyorum. Somurtkanligim başka şeylere bitanem.![]()
Hayırlı sabahlar sidoşumHayırlı sabahlar kızlar![]()
Ben en kötü zamanlarımda seninle gayretlendim. Sen de gayretleneceksin o kadarBir hafta rahat edecektin oysa
O zaman devamsen istedin napim
![]()
Bir gece de 500 gr ödem atarsin örtmenim bir gecede 500 gr yağ yakılır mi senin şu anda yağ oranın düşük zaten neyi yakacak vücut.Böcüküm bir gecede veriyordum 500' ü. Artık veremiyorum kabullenmek zorundayim biliyorum. Dört gündür çok titiz davrandım en azından bu hafta için sonuç bu olmamaliydi. Önümüzdeki haftalar hedefim -300, -500 arası vermek istiyorum. Somurtkanligim başka şeylere bitanem.![]()
Bu sefer dediğini yapacağım.Bişey dicem, menülerini piramit yap. Altta ilk öğün üstte son öğün. Senin hep ters piramit ondan da olabilir.
Hep söylüyorum stres yapıyosun ondan, rahat bırak kengini. Zaten bu kilolarda haftada 500-600 iyi bence.
Omuz omuza ineceğiz inşallah.Ben en kötü zamanlarımda seninle gayretlendim. Sen de gayretleneceksin o kadar![]()
Sümbüllü olun barim bu hafta daOmuz omuza ineceğiz inşallah.
Bakalım bu hafta kordiş bize ne isim verecek![]()
Tamam bitanem dediğin gibi yapacağım. Yalnız üç öğüne alışık değilim. Abidik gubidik yok bundan sonra. DeneyeceğimBir gece de 500 gr ödem atarsin örtmenim bir gecede 500 gr yağ yakılır mi senin şu anda yağ oranın düşük zaten neyi yakacak vücut.
Bence kendine haksızlık etme ve bedenine de insafsızlık etme ayda 2 kiloyu geçiyor verdiğin kilolar. Bu hafta abidik gubidik diyetleri bırakıp klasik diyet yapmanı istiyorum
Sabah peynir zeytin yeşillik ekmek
Öğlen çorba
Akşam etli sebze tarzı diyetler oluyor ya o şekilde normal diyet lütfen yap lütfen
bu hafta da katılmayayımGunaydin canim baslangicin hayirli olsun yeniden
Masterfite katilmak istiyor musun yoksa yesile mi yazayım canim
Guzelmis SümbüllüSümbüllü olun barim bu hafta da![]()
Tamam canim gecmis olsunbu hafta da katılmayayım
hala kendimi toparlayabilmiş değilim
sanırım covidin üstüne istanbul fln derken galiba yeniden üşütmüşüm. hala öksürük halsizlik baş ağrısı fln var.
Tebrikler canımGeçen Cuma 65,6
Pazartesi 66,3
Bu Cuma 65
Fark -600 gr
% 0,91 sanırım
Geçmiş olsun canımbu hafta da katılmayayım
hala kendimi toparlayabilmiş değilim
sanırım covidin üstüne istanbul fln derken galiba yeniden üşütmüşüm. hala öksürük halsizlik baş ağrısı fln var.