Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oyy canım benim sağol 💖 baş dönmesi azalıp çoğalıyor sanki beynim bir anda puslaniyor gibi.pazartesi yada salı günü kan vericem inşallah büyük bir sıkıntı çıkmaz 🙏👩‍❤️‍💋‍👩
Gecmis olsun canim sonuclarin iyi cikar inşallah 🙏🙏
Sabahtan bu yana çay kahve tükettiğimden ağzım ın tadı gitti. Şimdi kahveme bir kaç damla süt damlatıyorum, bilginize 😅
Afiyet olsun canim❤

Adım güncellemece😜;
014E389A-3E82-48C9-BA41-CCED04481CAC.webp
Artık oturuyorum kızlar. Çamaşır katlarkeb sızıp kalmazsam iyidir 😀

Cok sağol canım Allah razı olsun 💋 internetten Elhan ablanın dediği videolar varmış onları yaptım ve yapıyorum da şifa Rabbimden 💖

Amin canım 🙏 tamamdır haber veririm💋♥️
Canım doktorun bilgisi dışında kendi başına hareketler yapma kaş yapayım derken göz çıkarırsın önce bir teşhis konsun sonra doktorun seni yönlendirecektir egzersiz konusunda 😉😘

bügün ki menüm
sabah
2 adet közlenmişacı biber
2 adet haşlanmış yumurta
yarım salatalıkn, domates
3 dilim ekmek çay
Ara
biraz ananas yarım muz
akşam
1 adet biber, 2 adet patlıcan 5 adet asma yaprağı sarma
1 kase cacık

1 bardak çay yanına yarım dilim kek

ben çiğ biberde acı sevmem. acı biber ya turşu olacak, ya kızartma ya da közleme 🤷‍♀️
ben kurutulmuş kırmızı parmak biberle sos hazırlıyorum yemek ve çorbaların içine. harika oluyor :ıslık:
Bendensin bende turşu biberi olarak yada kızartma közleme olacak hele acı biber kızartmasının üzerine sarımsaklı domates sosu olacak yanınada çıtır çıtır sıcak ekmek ve çay ohhhhh mis 😂

Benim acida sınırım yok..şuana kadar herkesin yiyemezsin dediği biberleri ekmeksiz yedim. Onu da yedim mi bilmiyorum. Denerim yolla gelsin. 🤷‍♀️
1 acıda sever benim bu konı d kayın babamla yarışırız hatta bazen yiyemediğini bana devreder 😊😆

bügün ki menüm
sabah
2 adet közlenmişacı biber
2 adet haşlanmış yumurta
yarım salatalıkn, domates
3 dilim ekmek çay
Ara
biraz ananas yarım muz
akşam
1 adet biber, 2 adet patlıcan 5 adet asma yaprağı sarma
1 kase cacık

1 bardak çay yanına yarım dilim kek
Afiyet olsun canim ❤
Dünkü menünü yazmadin bu arada

Gecmis olsun canim sonuclarin iyi cikar inşallah 🙏🙏

Afiyet olsun canim❤
AMiN canım inşallah 😘
Canım doktorun bilgisi dışında kendi başına hareketler yapma kaş yapayım derken göz çıkarırsın önce bir teşhis konsun sonra doktorun seni yönlendirecektir egzersiz konusunda 😉😘
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.o anda ne gecirecekse insan onu yapıyor.cok doğru söylüyorsun normalde doktorun sözünden çıkmam ama işte insan yeter ki geçsin diyor sağol canım 😘

Back
X