Günaydın canımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn mutlu pazarlar canlar ballar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn mutlu pazarlar canlar ballar![]()
Iyi mi oldu dicemde keske yakalanmasaydi yaaAmeliyat ağrıları geçti ayaklarım agrimiyor diyor valla covid geldi ağrılar gitti bende anlamadım![]()
Günaydın canim ❤Günaydın hanımlar mutlu pazarlar
Harikasın bitanemEmek veren çabalayan arkadaşlarımın benim yüzümden eksi olmalarını asla istemem zorla da olsa tamamladımcuma günü böyle hissetseydim masterfite devam etmezdim umarım yarin kendimi harika hissettiğim bir güne uyanırım
hayırlı geceler canlar
Zipzip-
Cordelia
Kinoalihatun
Afiyet olsun canım sporda menü de şahaneSabah 10.30
2 yumurta
2 dilim sucuk
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Ara 15. 00
Sütlü kahve şekersiz
2 kare çikolata
Akşam 20.30
2 tabak bamya yemeği kıymalı (12 kaşık vardır)
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Spor
Haftanın videoları 1500 puan
Adım 8172 adım 817 puan
Toam 2317
Kinoalihatun kaptanimmmm
@s i d e l y a ortimmmm
Zipzip- büyük kaptannnnn
![]()
Ben çok sevdim bileciği.merkezi cok gezemedim ama söğütü unutamadım.çok huzurlu bir havası vardı.dursun fakih 'ın turbesine ve seyh edabalinin türbesine gittim.İnsallah nasip olur tekrar gelirim.ama biberini bilmiyordum.bilsem mutlaka alırdım.
Günaydın canım.bu sabah aynen bu.modadayım
geçmiş olsun canım. başta zonklama ve ağrı, vücutta ağırlık, bel ve bacaklarda ağrı, halsizlik ve mide bulantısı... ben de böyle başladı. iki gün sonra da boğaz ağrısı ve kuru öksürük eklendi. sonra da boğazda akıntı.çok t3şekkür ederim cnm @ugurbocuuu mesajına yanıt olarak belirtileri yazdım. daha önce geçiren varsa yorum yababilirse çok mutlu olurum
Teşekkürler canım.Harikasın bitanem
Afiyet olsun canım sporda menü de şahane
Ben çok sevdim bileciği.merkezi cok gezemedim ama söğütü unutamadım.çok huzurlu bir havası vardı.dursun fakih 'ın turbesine ve seyh edabalinin türbesine gittim.İnsallah nasip olur tekrar gelirim.ama biberini bilmiyordum.bilsem mutlaka alırdım.
Günaydın canım.bu sabah aynen bu.modadayım![]()
Afiyet olsun canımZipzip-
Cordelia
Kinoalihatun
Elhan
Kahvaltı 09.30
1 d tambuğday
1 h yumurta
4 zeytin
Yarım dilim süzme peynir ve kaşar
Marul
Öğle 14.30
Döner salata ayran
Hastayım halim yok
Saat 22’de 1 fıstıkezmeli wasa yedim sadece
Su 1 lt yoktur
Spor
30 dk tempolu yürüyüş 150 p
Cordelia 1. Video 500 p
Cordelia. 2. Video 1000 p
Adım 8417841 p
Günaydın tatlım.
Günaydın canim ❤Günaydınnnn kızlar![]()
Günaydın canim❤
Mutlu pazarlar canim❤Herkese mutlu pazarlar canlarımmm![]()
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar![]()
Yine beklerimHarikasın bitanem
Afiyet olsun canım sporda menü de şahane
Günaydın canım.bu sabah aynen bu.modadayım![]()