Senin içindi hasta oldun
İnşallah en kusa sürede hayırlı güzel bir iş bulursun.Canımsın, beni anmana sevindim. Evdeyim canım iş durumları pek iç açıcı değil, teşekkür ederim sorduğun için. Sen nasılsın?
Hayırlı olsun her iki takimadadolunaydagel canım seni çok seviyorum ama kurallar var umarım bana kırılmazsın kırmızı takım sana uğur getirsin
Lavinia_98 mavi takıma hosgeldin canım
Inşallah kaptanımHayırlı olsun her iki takimada
hahaha iyiymişBir de beni görsen... Her zaman gülen, her soruna pozitif yaklaşımla çözüm bulmaya çalışan tatlış tontiş biriyimYerim ben beni
inşallah canım sağlıkla gelsin eksilerTam tersi insanlara inat kendine inat güzel fit kalman gerek tamamen kendi mutluluğun için ve sağlığın için inan yemek daha fazla depresyon a üzüntuye özgüvensizlige götürüyor yaşandıbu cuma eksi bekliyoruz senden
Tebrik ederim canım nasıl güzel kilo vermişsin maşallah sanadolunaydagel canım seni çok seviyorum ama kurallar var umarım bana kırılmazsın kırmızı takım sana uğur getirsin
Lavinia_98 mavi takıma hosgeldin canım
çok geçmiş olsun orticimCok korkacak bise degil aslinda
Kucuk kizin gozune bise girmis yapismis cumartesi bi hastaneye gittik pazar ayri bi hastaneye gittik cikaramadilar
Acilde cikaramadilar, goz doktoruna gitmek gerek. Sabahtir 100bin yeri aradim goz doktorlarinda yer bulmak ne mümkün
Universite hastanesine gidiyoz simdi orda acilde goz doktoru varmis.
Cimbiz gibi biseyle cikarmak gerek mis
Cok sukur agri vermiyo kizariklik sisme yok ama yinede cikarmak gerek
süpersin canımBenim de kaldı 3 kilom inşallah kızlar onu da bir an önce veririm
Teşekkürler canım sayendeTebrik ederim canım nasıl güzel kilo vermişsin maşallah sana
İnsallah en kısa sürede verip korumaya gecersin canım.ne güzel cok az kalmış maşallahBenim de kaldı 3 kilom inşallah kızlar onu da bir an önce veririm
TeşekkürlerTebrik ederim arkadaşım
Sagol abla yaza kadar daha iyi olsun inşallahHer kadın fazlasıyla hak ediyor bu sevinci
Harika görünüyorsun
Tam üstüne bastın ayağını çek abla ruhen hastalıklar yordu.gecicek inşallahZeynoşum geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Çabuk iyileş sen de .ruhen noldu hastalıklar mi yordu acaba
Her şey bizim elimizde istediğimiz fizik bir tık otemizde canım.Sagol abla yaza kadar daha iyi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?