Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende selam söyleBu arada baharın selami vardı kk ya giremiyor site açılmıyor nedense onda şifresini giriyor lakin konulara vs bakıp yorum yapamıyorum
Canım iyi olsan da kalkma dinlenmeye devam et. Ne biçim bi hastalıkmış bu böyle. İnşallah bir an önce geçerSag ol bitanem. İyiydim ama bugün tekrar yatağa attı beni.
Güzel gidiyor şimdilik kaptanımCordelia
pastelfit
fesang
@DeryaOnDiet
@DombiliKus
@mavilimYesilim
Lavinia_98
Aomine Daiki
Canlarım cumaya az kaldı.Sporlar ve adımları ihmal etmeyelim.suyumuzu içelim.diyetlerimize sadık kalalım
Hepinize iyi bir gün dilerim.![]()
İster istemez yine sizde vicdan varmışEvet biliyorum. Hani arkadaşım zaten beni suçlamıyor ama ben kendi kendime çok vicdan azabı çekiyorum.
Eksik yazdim sanirim, fesangin paylaştığı yulafli barlar gibi benzer şeyleri evde yapabiliriz demek istedimNe yapacağız evde?
Evet o yüzden şekersiz yaparak vucudu arindircam önce. Sonrasinda diyet modunu korumam gerekÇok değil bu kilo hala şansın var dönüş için. Ramazana kadar devam et diyete canım. Ara verme.![]()
Ben beceremem öyle şeyleri ama yapan yapsın valla bana çok iyi geldiEksik yazdim sanirim, fesangin paylaştığı yulafli barlar gibi benzer şeyleri evde yapabiliriz demek istedim![]()
Birebir aynisi olmaz tabiki. Ama ben şimdi 21 gün paketli hic bir şey tüketmeyecegim. Sadece bitter cikolata kullanabilirim onu da evde yapacak malzemem yok, alamam da yaniBen beceremem öyle şeyleri ama yapan yapsın valla bana çok iyi geldi![]()
Canım tebrik ederim.dolunaydagel canım seni çok seviyorum ama kurallar var umarım bana kırılmazsın
kırmızı takım sana uğur getirsin
Lavinia_98 mavi takıma hosgeldin canım
![]()
Yani wasa da paketli bu yulaf bar da. Çok sağlıklı olduğunu asla düşünmüyorum. Ama şu anda bu ikisinden gayet güzel sonuç aldım o yüzden bir süre devam ettireceğim. Keşke kendim yapabilsem ne yazık ki öyle bir becerim merakım vs yokBirebir aynisi olmaz tabiki. Ama ben şimdi 21 gün paketli hic bir şey tüketmeyecegim. Sadece bitter cikolata kullanabilirim onu da evde yapacak malzemem yok, alamam da yanigeçen sene yaptigimda cikolatami bile kendim yapmıştım
![]()
Evet canım haklısın. Herşey Allahın nasip etmesiAmin kuzumsen içini ferah tut ve kendini sakın suçlama . Bir vesile ile tanışıp evleneceklermiş demek ki
Kendileri iyiler. Kv sıkıntı işte. Taşınmayı düşündüler ama ev kp üstüne kirasını vermeyiz diye tehdit ettiler. Şuan maddi olarakta çıkamazlar . Aslında ev oğlanın ama annesi alırken kendi üstüne yapmış. Ayy Allah kötü kaynanadan herkesi korusun@Kinoalihatun afiyet olsun
vicdan azabi cekmeniz normal ama sizin bir sucunuz yok. Iyiyken iyi olup kotuyken kotu olunmaz. Yani siz iyi bir seye vesile olmussunuz sonrasi onlarin iliskileri. arkadsinizla ne olursa olsun eger birbirlerini seviyorlarsa ayri bir eve cikmalari konusunda konusabilirsinjz
Ben de merak ettim canim
Bende canım inşallah bu akşam 2.grup için niyetleneceğim yitik şifaya. Geçen yıl 3.seviyede bırakmak zorunda kaldım ama çok faydasını gördüm. Şimdi tekrar başlayacağım. Bu akşam 2. Grup başlıyorBakmayın yitik şifa dediğime bu alerji geçmedikçe moralimi bozdu cok çan sıkıcı bir hal alıyor bugün öğlen öğün yerine kahveyle bir avuç cocopops yedim onu yiyince kaloriyi dengelemek adına başka şey yiyemedim
Kilo verince ilk günlerdeki konsantrasyonumu kaybettim sanırım önceleri 1 lokma bile sağlıksız alıştırmalık yemiyordum cumaya kadar yani yarın ve obur gün acilen kendime çeki düzen vermem ve sağlıklı beslenmeye geçmem gerek en azından alıştırmalık olarak bir müddet sebze ve meyve sularıyla detox yapmak istiyorum açlık orucu icin
Ürtikerin mi çıktı canım çok geçmiş olsun. Benim kv 3 ay çekti. En son doktor 6 aylık bir iğne yazdı. Ayda 1 iki koldan vurulacak. Öyle geçti. Kadın mahvolmuştu.
Evet biraz fazla vicdan var.İster istemez yine sizde vicdan varmış![]()