Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben beceremem öyle şeyleri ama yapan yapsın valla bana çok iyi geldi💕
Birebir aynisi olmaz tabiki. Ama ben şimdi 21 gün paketli hic bir şey tüketmeyecegim. Sadece bitter cikolata kullanabilirim onu da evde yapacak malzemem yok, alamam da yani 🙊🙈 geçen sene yaptigimda cikolatami bile kendim yapmıştım 😲

Yitik şifa yapan bir arkadaş vardı su orucu vs tutanlar 36 saat açlık yapanlar aidin salih in su orucunu önceleri okumuştum bugün alerjimi araştırırken yine karşıma çıktı Şimdi emzirdigim için yapabilir miyim bilemedim çünkü vücuttan bu oruç sırasında toksinler atılıyormuş açığa çıkan toksinler süte karışır mi vs aklıma bir sürü sorular geliyor
Bir de karaciğer temizliğini merak ediyorum ve yapmak istiyorum

Birebir aynisi olmaz tabiki. Ama ben şimdi 21 gün paketli hic bir şey tüketmeyecegim. Sadece bitter cikolata kullanabilirim onu da evde yapacak malzemem yok, alamam da yani 🙊🙈 geçen sene yaptigimda cikolatami bile kendim yapmıştım 😲
Yani wasa da paketli bu yulaf bar da. Çok sağlıklı olduğunu asla düşünmüyorum. Ama şu anda bu ikisinden gayet güzel sonuç aldım o yüzden bir süre devam ettireceğim. Keşke kendim yapabilsem ne yazık ki öyle bir becerim merakım vs yok :(

Bakmayın yitik şifa dediğime bu alerji geçmedikçe moralimi bozdu cok çan sıkıcı bir hal alıyor bugün öğlen öğün yerine kahveyle bir avuç cocopops yedim onu yiyince kaloriyi dengelemek adına başka şey yiyemedim
Kilo verince ilk günlerdeki konsantrasyonumu kaybettim sanırım önceleri 1 lokma bile sağlıksız alıştırmalık yemiyordum cumaya kadar yani yarın ve obur gün acilen kendime çeki düzen vermem ve sağlıklı beslenmeye geçmem gerek en azından alıştırmalık olarak bir müddet sebze ve meyve sularıyla detox yapmak istiyorum açlık orucu icin

@Kinoalihatun afiyet olsun

vicdan azabi cekmeniz normal ama sizin bir sucunuz yok. Iyiyken iyi olup kotuyken kotu olunmaz. Yani siz iyi bir seye vesile olmussunuz sonrasi onlarin iliskileri. arkadsinizla ne olursa olsun eger birbirlerini seviyorlarsa ayri bir eve cikmalari konusunda konusabilirsinjz

Ben de merak ettim canim
Kendileri iyiler. Kv sıkıntı işte. Taşınmayı düşündüler ama ev kp üstüne kirasını vermeyiz diye tehdit ettiler. Şuan maddi olarakta çıkamazlar . Aslında ev oğlanın ama annesi alırken kendi üstüne yapmış. Ayy Allah kötü kaynanadan herkesi korusun

Bakmayın yitik şifa dediğime bu alerji geçmedikçe moralimi bozdu cok çan sıkıcı bir hal alıyor bugün öğlen öğün yerine kahveyle bir avuç cocopops yedim onu yiyince kaloriyi dengelemek adına başka şey yiyemedim
Kilo verince ilk günlerdeki konsantrasyonumu kaybettim sanırım önceleri 1 lokma bile sağlıksız alıştırmalık yemiyordum cumaya kadar yani yarın ve obur gün acilen kendime çeki düzen vermem ve sağlıklı beslenmeye geçmem gerek en azından alıştırmalık olarak bir müddet sebze ve meyve sularıyla detox yapmak istiyorum açlık orucu icin
Bende canım inşallah bu akşam 2.grup için niyetleneceğim yitik şifaya. Geçen yıl 3.seviyede bırakmak zorunda kaldım ama çok faydasını gördüm. Şimdi tekrar başlayacağım. Bu akşam 2. Grup başlıyor

Adımlarım bu kadar
Tamamlamak isterdim ama şimdi iğne olacağım iğne sonrası anestezi almış gibi bayılıp gidiyorum
2 gündür çok şiddetli ve sebebsiz ürtiker im var her yerim kıpkırmızı ve çok kaşıntı yanma yapıyor iğne ile biraz hafifliyor ama iğne de çok fazla uyku yapıyor
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Ürtikerin mi çıktı canım çok geçmiş olsun. Benim kv 3 ay çekti. En son doktor 6 aylık bir iğne yazdı. Ayda 1 iki koldan vurulacak. Öyle geçti. Kadın mahvolmuştu.

Back
X