- 8 Eylül 2016
- 103.364
- 438.271
- 898
- 36
Yok yok yaa istemiyorum bu ara mesaiden kaçıyorumSen mesai ücreti istersin şimdi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok yaa istemiyorum bu ara mesaiden kaçıyorumSen mesai ücreti istersin şimdi.![]()
Günaydın kaptanim ❤Günaydın canlar![]()
Günaydın canim ❤Günaydınn kızlar![]()
Günaydın canim ❤Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn minnoşlar![]()
Ben de iyiyim beybim. Cumaya hazır mıyızzzzzzz?Biriciğim ben bu mesajı yeni gördümiyiyim sen nasılsın
![]()
Günaydın lusiyammm.Günaydınn kızlar![]()
Günaydın minik kelebek.Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn minnoşlar![]()
Hazırız beybiiiiiiBen de iyiyim beybim. Cumaya hazır mıyızzzzzzz?![]()
Nasil bi kayinvalideymis o oyle. Insanlar ne kadar acimasiz. Allah zulum eden insanlari bildigi gibi yapsin.Kendileri iyiler. Kv sıkıntı işte. Taşınmayı düşündüler ama ev kp üstüne kirasını vermeyiz diye tehdit ettiler. Şuan maddi olarakta çıkamazlar . Aslında ev oğlanın ama annesi alırken kendi üstüne yapmış. Ayy Allah kötü kaynanadan herkesi korusun
Amin kekimNasil bi kayinvalideymis o oyle. Insanlar ne kadar acimasiz. Allah zulum eden insanlari bildigi gibi yapsin.
Kilo verdin ya nasil mutlusunHazırız beybiiiiiiohh yandan yandan
Hehehe tabi kız bir senedir göremiyordum şu anki kilomuKilo verdin ya nasil mutlusunhemen cuma gelsin senin icin
![]()
Afiyet olsun canim ❤menüm
sabah
3 dilimle menemen
çay
biraz b. peynir
çay
Ara
1 avuç çekirdek
2 ceviz
3 çay
akşam
adana kebap
çeyrek ekmek
salata
biraz turşu
bol bol su
Afiyet olsun canim ❤Menümü yazıyorum
Sahur
1 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir 7 siyah zeytin
1 sade Türk kahvesi
İftar
1kase yayla çorbası
1 kepçe kuru fasulye yemeği 2 yk Bulgur pilavı
Bol salata
İftar sonrası arkadaşlara gittim çarşaf böreği yapmış pırasalı bir ince dilim yedim bol çay içtim
Su 3lt
Adım sayısı tamamdır
Zipzip-
Cordelia @ugurbocuuu