- 8 Eylül 2016
- 103.364
- 438.271
- 898
- 36
Kocaman olmasa iyiymisöğrencim kocamaaaaan bir kurabiye getirdi bana, damla çikolatalı falan. Kendi yapmış yiyin hocam diyo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaman olmasa iyiymisöğrencim kocamaaaaan bir kurabiye getirdi bana, damla çikolatalı falan. Kendi yapmış yiyin hocam diyo
![]()
Valla avcumun içi kadar. Neyse çocuğuma afiyet olsun bari, ben yemeyeceğim. Sağ omzumun üstündeKocaman olmasa iyiymis![]()
Tamam canimDün gece hiç uyumadım kızlar.gün içerisinde mesajlarınıza döneceğim.![]()
15 Şubat menü ve spor
Afiyet olsun ayaklarınıza sağlık.![]()
Geçmiş olsun canım haber et bize deDün gece hiç uyumadım kızlar.gün içerisinde mesajlarınıza döneceğim.![]()
8 Mart’a 55 olmam lazım diyeydin, bi daha getirmezöğrencim kocamaaaaan bir kurabiye getirdi bana, damla çikolatalı falan. Kendi yapmış yiyin hocam diyo
![]()
Günaydın ablacim❤Güüüünaydııın![]()
Obur omzundan da ben belireyim öyleyseValla avcumun içi kadar. Neyse çocuğuma afiyet olsun bari, ben yemeyeceğim. Sağ omzumun üstündeElhan belirdi
![]()
AMİİİİİİİNHehehe tabi kız bir senedir göremiyordum şu anki kilomudarısı her isteyenin başına bebekim
YemeeeeeeObur omzundan da ben belireyim öyleyse
Ye gitsiñsen zaten zayıfsın bi tanede bisey olmaz ciddiyim ben de güzel bir kilo gördüm.bugun şimdi kahvaltı da 1 tane yicem![]()
Atarmışım kurabiyeyi kızın suratına8 Mart’a 55 olmam lazım diyeydin, bi daha getirmez![]()
Ohhh afiyet olsun kuşum, ben de cuma günü Allah ne verdiyse yicemObur omzundan da ben belireyim öyleyse
Ye gitsiñsen zaten zayıfsın bi tanede bisey olmaz ciddiyim ben de güzel bir kilo gördüm.bugun şimdi kahvaltı da 1 tane yicem![]()
Senin kadar Cuma hasreti çeken hiç kimseyi görmedim, nasıl bir iştah beni geçmişAtarmışım kurabiyeyi kızın suratına
Ohhh afiyet olsun kuşum, ben de cuma günü Allah ne verdiyse yicem
YemeeeeeValla avcumun içi kadar. Neyse çocuğuma afiyet olsun bari, ben yemeyeceğim. Sağ omzumun üstündeElhan belirdi
![]()
Günaydın PastelFitim.Güüüünaydııın![]()
Demokrasi candır. Oylama yapalım.Obur omzundan da ben belireyim öyleyse
Günaydın canım benim.Günaydınlar![]()
![]()
![]()
Günaydın canim ❤Günaydınlar![]()
![]()
![]()
Caylari burda icelim ablaHerkese benden şekersiz açık çay
️
️
️
️
️