Aminn ablacımBen dün dinlemiştim ondan hızlıydım çok mesajlar var şarkıda
Darısı hepimize olsun .
Aminnnn.Teşekkür ederim canım benim darısı her isteyenin başına
Canım bal sayesinde neredeyse sıfır öksürüksüz geçti kovid günlerim. İyileşene kadar devam et ballı içeceklere. Kilomuza etki ederse de önümüzdeki günlerde o kiloları vermek için bir şeyler yaparız.Afiyet olsun canım
Evet çevremde de çok hasta var. Buna şükür elhamdülillah
O da olabilir. Bilemiyorum ki.
Teşekkür ederim canım. Allah kimsenin sağlığını almasın elinden.
Sağol canım kaptanım
Sağol ablacım.Çok ağrım olduğunda
İlaç da içiyorum ama çoğu zaman bitki çayları içip kürler yapıyorum. Bu hafta biraz fazla bal tüketmiş olabilirim. İnşaAllah kiloma fazla etki etmez
WuuuuuGeçen cumartesi 61.1
Pazartesi 60.5
Bugün bu bebeklerim
Fark : 2.5
Yüzdeyi bilmiyorum
11 saat önce yüklenmiş tıklanma rekoru kırmış bir şarkı az önce dinledim. Tam ihtiyacımız olan sözler adam işi biliyorBende alip gelmiştim sarkiyi benden önce paylasmissin abla
Teşekkürler kuzum sağolAfiyet olsun ablacim❤
Dün dinledim bende acayip mesajlar var şarkıda işi biliyor cidden helal olsun11 saat önce yüklenmiş tıklanma rekoru kırmış bir şarkı az önce dinledim. Tam ihtiyacımız olan sözler adam işi biliyor
Kahve ve su farkıdir oda ablacim 5 li rakamlardasin artıkBiraz önce tartıldım kahve içildi su içildi az bişide limon kürü tabi,sonrada wc durumları tabi kiloda az bişi fazla çıktı tabi.
Cuma 59.80 bugün 59.90 çıktı
-100 gram fazla.
Sağlıklı günlerimiz olsun inşallah. Teşekkür ederim canım.Olurmu hiç hocam bazn gözden kaçabiliyor mesajlar.
Çok sağol durumu iyi öksürükle başladı onunda ateş eklem ağrısı filan olmadı hiç,ihtimal bile vermedik hiç grip filan diye tahmin ettik.
Bende buru tıkanıklığı var sadece eşimde de bişi yok şimdilik,bir durum olursa gideriz hemen test için.
Tekrardan çok geçmişler olsun hocam
Yiyiynce kendime geldim zaten
Umarım hemen bulunur kan çok geçmişler olsun.
ok sevindim iyi olmasına
Geççek tabi kiDün dinledim bende acayip mesajlar var şarkıda işi biliyor cidden helal olsun
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar. İnşallah bugün hepiniz bol eksiyle gelirsiniz.
Zipzip- kaptanım. Ben bu hafta kayınvalidemde olduğumdan tartılamadım ama masterfite katılmak istiyorum. Yarın tartı bildirimi yapsam olur mu? Olmazsa sarı takımda devam edeyim haftaya girerim gruplara
Aminn ablacım
Çıkmayım tekrardan 6 sayılarına eskisi gibi gün içinde 62 seviyelere çıkmıyor artıkKahve ve su farkıdir oda ablacim 5 li rakamlardasin artık
Hepimiz için hocam sağlıklı olalım yeter kiSağlıklı günlerimiz olsun inşallah. Teşekkür ederim canım.
Aynen az kaldı hocam geççek inşallahGeççek tabi kiumuda çok ihtiyacımız var hanımcim.
Bu hafta yazmaya ara verdim ama yediklerime yine dikkat etmeye calisiyorum, diyetteyim :) bugün tartı günüEvet anlatnak ya da yazmak ta yorucu.
Bazen unutmak daha iyi mumkun oldugunca hatirlamamak gerek tabi ben kendime gore yorum yapiyorum. Sen nasil rahat ediyosan oyle yap.
Kac kilosun kilo aldin mi? Yazmiyorsun buraya artik
Ya kilo aldiysam❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
clara
Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@mavilimYesilim
L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
TebriklerrrPazartesi 60.5
Bugün bu bebeklerim
Fark : 2.5
Yüzdeyi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?