Anladim canim sen kopmamaya çalışyorgunum birazcık yani belli bi sebebi yok ev iş çocuklar derken enerjim düşük aynen aktifte olamıyorum tutunmaya çalışıyorum grubada alıştım kopmak istemiyorum ama kalamıyorumda anca menüleri yazıyorum bakalım toparlanıcam inşallah
Teşekkürler kaptanım.Günaydın canim ❤
Masterfite ekliyorum
Yarin bildirimi unutma canim
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar
GüüünaydınGünaydın bebişlerimmmm..
Yok tatlım ya zor yakalarim. Eşim izbandut gibi başımda ona göre az yediğim için kovide yakalanmışım. Minik minik veririm olduğu kadar.Sabah sabah bu kadar geçmişi nasıl yaptınız
Tebrik ederim canım
Haftaya verirsin canım, olur böyle arada
Tebrik ederim canım
Nası yaaabunu ben yapsam hepsini geri alırım
yaaa ben de istiyorum
Eşim bu sabah , böyle iyisin demeye başladı
Kafamda deli sorular
Sen dinlen bu hafta istersen. Elif daha iyi bilir
Tebrik ederim kaptanım
Sen iyileş, 1 haftada yakalarsın beni
Tebrik ederim canım
Fesangcım yaOkula yemek bile getirmedim evde doya doya yemek için
Ramazan hedefleri mi belirleyeceğiz yoksa kaptanımHerkese Hayırlı Cumalar Dilerim.
Ramazan ayına az kaldı. Dolayısı ile sonrası bayram. İnşallah konsantre olup bu zamanı güzel değerlendirelim.
Harikasın ortim.Afiyet olsun canım
Bu arada salı adımlarını buldum
Eki Görüntüle 3008998
Bu da perşembe
Eki Görüntüle 3008997
Kusura bakma canım biraz karışık oldu uğraştıracağım seni
Seninleyim bebeğimHerkese Hayırlı Cumalar Dilerim.
Ramazan ayına az kaldı. Dolayısı ile sonrası bayram. İnşallah konsantre olup bu zamanı güzel değerlendirelim.
Aynennnn.Fesangcım yabende yemeyi çok seviyorum. Yiyen insanlarıda severim
İnşallah hayatım hep birlikte bayrama fit girelimHerkese Hayırlı Cumalar Dilerim.
Artinin çoğunu atmissin tebrik ederim canimGünaydın. Kg veren herkesi tebrik ederim.masterfite katiliyorum
Bugunku kilom 72.0
Listelere gömüldüm. Spor da aklımda. Karın ya da tüm vücut yapalım. Önerilere açığım. Kolay ya da orta seviye olabilir. Zor hareketler olmasın. herkese uysun canım.İnşallah hayatım hep birlikte bayrama fit girelim
Spor seçtin mi canım bu haftaya
Kız bu adamlar ne memnuniyetsiz . Benimki şişmanken yeme yeme herşeye söylenir, şimdi de yeter diyoYok tatlım ya zor yakalarim. Eşim izbandut gibi başımda ona göre az yediğim için kovide yakalanmışım. Minik minik veririm olduğu kadar.
Tekrar hoşgeldin. Azmin diyetin daim olsun.Günaydın. Kg veren herkesi tebrik ederim.masterfite katiliyorum
Bugunku kilom 72.0
Canım hafta içi sadce 150 Gr vermiş oluyorum su çıkan sonucaki baskül alarm verdi pili bitmişMoralini bozma canim
Bu kadar ac kalmakta dogru olmuyor
Tamam sana bir iki video bakayım canımListelere gömüldüm. Spor da aklımda. Karın ya da tüm vücut yapalım. Önerilere açığım. Kolay ya da orta seviye olabilir. Zor hareketler olmasın. herkese uysun canım.
Siparişi de verdim.
Not. Acı biber ekleyin lütfen.
Yinede cok kg aldigim gercegi degismiyor kaptanimArtinin çoğunu atmissin tebrik ederim canim
Yok canım ben saatimi bozdu bebekler tlfn daha yalnıs sayıyor yeşil takıma geçeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?