Heee bizde yer değişmiş. Ağır etli hamurlu yağlı seven benim hafif seven eşim :)))Genelde öyle olur zaten bizdede vardır eşim yağlı ve salçalı sever yemekte ben tam tersii,salataya z.yağ istemez ben severim.
Eti sever benim aram yoktur etle filan.
MantikliZipzip- Kaptanım spor birincisine kendi takımını seçme hakkı verelim mi? O en son hangi takımda olmak isterse ona geçsin.
Onun birinci olduğunu nerden bildin.mavilimYesilim hangi takimda olmak isterse ekleme yapabiliriz daha
mavilimYesilim geldi. Nerdeydin ki sen?
Eşim etide sever her yemekte olsun diye istemez yani,tavuk ve balıkta çok sever.Heee bizde yer değişmiş. Ağır etli hamurlu yağlı seven benim hafif seven eşim :)))
Waaow çok iyi metabolizman.
Ben 46 yaşımdayım metabolizmam 146
Benim 7 mart 58 kg1 nisan Ramazan başlangıç hedefi 65 kg
Var mi hedef koyacak hanimlar
Eneeee beni secmissin.Kendi bacagima sıktim ben bu jaftaHadi bakalım o zaman haftayı başlatalım. Mavi takım kaptanı olarakBeth18 kekim seni seçiyorum. Madem hedefimiz aynı zamanda aynı kilo hadi kapışalım bakalım :))
Tamam canimOoo ben gelene kadar kaptanlar belli olmus hayirli olsun ikinizede canim
Tamam yapalim ama bi corbayi ocaga koysam olur muBeth18 ne zaman musait olursun canim secimleri yapalim
BuradayimBeth18 kekim nerdesinnn???
Bilmiyorum ki ben listeden sildim de ondan demistim :)Onun birinci olduğunu nerden bildin.
Gecmis olsun canimBen çok giremedim yazdım çıktım hep. Sabah kendimi tartıda fazla görünce.birde kadın doğuma gitmem lazım problem var sanırım. Sürekli sızı var akıntı var. İdrar yolu enfeksiyonu var sanırım
Tamam kaptanim acelemiz yok isin bitince yaparizBenim 7 mart 58 kg
Eneeee beni secmissin.Kendi bacagima sıktim ben bu jafta
Tamam canim
Tamam yapalim ama bi corbayi ocaga koysam olur mu
Buradayim
Tamam canimCanlarim cocuklar gelmeden ocaga corbami koyayim 10 dk.ya buradayim tamam mi
Tamam canım, yemekten sonra gelirimKaptanlar fesang ve limonlutarcinlikek
Ama secmeler daha yapilmadi
Yeşilelmalı yemedim hiç. Ya içine tavuk didikleyip ceviz ve mayonez , ya da sotelenmiş rende havuç dereotu ekliyorum. AyyyyAnladım yemeğe düşkünsün herhalde demi
İçine şu ekşi yeşil elmadan rendele ceviz kat harşka oluyor tadı,mayonezde katıyorum içine .
Şaka yapıyorum. Spor birincisi oldu. Hatun kayıp. Kilo bildirmedi. Onun birinciliğini iptal mi etsek.Bilmiyorum ki ben listeden sildim de ondan demistim :)
Gecmis olsun canim
Tamam kaptanim acelemiz yok isin bitince yapariz
Benimda az isim var
Onun birinci olduğunu nerden bildin.
mavilimYesilim hangi takimda olmak isterse ekleme yapabiliriz daha
Boyun kaç canım. Çok geçmiş olsun bu arada.
Teşekkür ederim.
Ama işde 55 -56 arası gidip geliyorum. Çok büyük eksiler olmuyor. Sanırım aman ye ya çok kilon yok zaten diyen beynim daha fazla vermeme engel oluyor.
İlk komşumda yemiştim bu salatayı hatta ne var içinde diyede sormuştum ,elmayı ister rende şster minik doğra ikiside oluyor.Tamam canım, yemekten sonra gelirim
Yeşilelmalı yemedim hiç. Ya içine tavuk didikleyip ceviz ve mayonez , ya da sotelenmiş rende havuç dereotu ekliyorum. Ayyyyyarın yapayım
152 cmBoyun kaç canım. Çok geçmiş olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?