Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Genelde öyle olur zaten bizdede vardır eşim yağlı ve salçalı sever yemekte ben tam tersii,salataya z.yağ istemez ben severim.
Eti sever benim aram yoktur etle filan.
Heee bizde yer değişmiş. Ağır etli hamurlu yağlı seven benim hafif seven eşim :)))

Ben çok giremedim yazdım çıktım hep. Sabah kendimi tartıda fazla görünce. birde kadın doğuma gitmem lazım problem var sanırım. Sürekli sızı var akıntı var. İdrar yolu enfeksiyonu var sanırım

Waaow çok iyi metabolizman.
Ben 46 yaşımdayım metabolizmam 146

1 nisan Ramazan başlangıç hedefi 65 kg
Var mi hedef koyacak hanimlar
Benim 7 mart 58 kg
Hadi bakalım o zaman haftayı başlatalım. Mavi takım kaptanı olarak Beth18 kekim seni seçiyorum. Madem hedefimiz aynı zamanda aynı kilo hadi kapışalım bakalım :))
Eneeee beni secmissin.Kendi bacagima sıktim ben bu jafta
Ooo ben gelene kadar kaptanlar belli olmus hayirli olsun ikinizede canim
Tamam canim
Beth18 ne zaman musait olursun canim secimleri yapalim
Tamam yapalim ama bi corbayi ocaga koysam olur mu
Buradayim

Onun birinci olduğunu nerden bildin.
Bilmiyorum ki ben listeden sildim de ondan demistim :)
Gecmis olsun canim
Benim 7 mart 58 kg

Eneeee beni secmissin.Kendi bacagima sıktim ben bu jafta

Tamam canim

Tamam yapalim ama bi corbayi ocaga koysam olur mu

Buradayim
Tamam kaptanim acelemiz yok isin bitince yapariz
Benimda az isim var

Kaptanlar fesang ve limonlutarcinlikek

Ama secmeler daha yapilmadi
Tamam canım, yemekten sonra gelirim
Anladım yemeğe düşkünsün herhalde demi

İçine şu ekşi yeşil elmadan rendele ceviz kat harşka oluyor tadı,mayonezde katıyorum içine .
Yeşilelmalı yemedim hiç. Ya içine tavuk didikleyip ceviz ve mayonez , ya da sotelenmiş rende havuç dereotu ekliyorum. Ayyyy yarın yapayım

Anladim canım.
Bilmiyorum ki ben listeden sildim de ondan demistim :)

Gecmis olsun canim

Tamam kaptanim acelemiz yok isin bitince yapariz
Benimda az isim var
Şaka yapıyorum. Spor birincisi oldu. Hatun kayıp. Kilo bildirmedi. Onun birinciliğini iptal mi etsek.
mavilimYesilim

Tamam canım, yemekten sonra gelirim

Yeşilelmalı yemedim hiç. Ya içine tavuk didikleyip ceviz ve mayonez , ya da sotelenmiş rende havuç dereotu ekliyorum. Ayyyy yarın yapayım
İlk komşumda yemiştim bu salatayı hatta ne var içinde diyede sormuştum ,elmayı ister rende şster minik doğra ikiside oluyor.
Birazda dereotu doğramıştım içine yeşillik olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…