Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun ablacım
Çok sağol teşekkürler
Ay erken değil mi daha ara öğün yapiyo musunuz yoksa aralikli oruc mu yapiyosunuz
Öğlen yemedim sadece 1 wasa üzerüne zeytin ezmesi sürmüştm oda sonuydu az bişi çıktı.
Bir anda açlık oldu normalde uzun süre yemesemde oluyorda yiyorum şimdi,Rlıklı oruç hiç denemedim bile.

Eline sağlık canımKaptanlar kim takımlar kuruldu mu
Hem etli hem zeytinyagli karışık kereviz pişirdim ben de.
Eki Görüntüle 3009270
Kerevize bayılırım ama sadece yoğurtlu salatasını yiyiyor evdekiler. Benim yemekte görünüş olarak benziyo, kolaya kaçtım etli patates yaptım.

Görmediğini farkettim. Çok mesaj etiket geldi ondan arkalara gitti bal sin sen Rica ederim Antep'e gelince görüşelim bir gün çok isterim

Eline sağlık canımKaptanlar kim takımlar kuruldu mu

Kerevize bayılırım ama sadece yoğurtlu salatasını yiyiyor evdekiler. Benim yemekte görünüş olarak benziyo, kolaya kaçtım etli patates yaptım.
Kaptanlar fesang ve limonlutarcinlikek

Ama secmeler daha yapilmadi

Ablacım haftada bir böyle yapmazsam mutsuz olurum :)
Anladım yemeğe düşkünsün herhalde demi
Elin e sağlık canımKaptanlar kim takımlar kuruldu mu

İçine şu ekşi yeşil elmadan rendele ceviz kat harşka oluyor tadı,mayonezde katıyorum içine .

Damak zevkinde iyi o zaman,bendede tam tersi peynir yerine lor ver yerim mesela
Hmmm ablacım onu bilmiyorum ki yani mesela benim çok severek yedigim şeylere eşim burun kıvırır, onun bazı sevdiği yemekleri ben ağzıma sürmem ama bence benim yediklerim daha güzel

Genelde öyle olur zaten bizdede vardır eşim yağlı ve salçalı sever yemekte ben tam tersii,salataya z.yağ istemez ben severim.
Eti sever benim aram yoktur etle filan.
Hmmm ablacım onu bilmiyorum ki yani mesela benim çok severek yedigim şeylere eşim burun kıvırır, onun bazı sevdiği yemekleri ben ağzıma sürmem ama bence benim yediklerim daha güzel

Bugunki kilom: 72,20
Gecen hafta: 73
Fark: 800 gr
Yuzde: 1,09
Zipzip- Kinoalihatun
Tebrikler canım
Emeğine sağlık kaptanım.mavi takım can kuşlarım tebrik ederim hepinizi
Eline sağlık canım teşekkür ederiz
Kinoalihatun ve mavi takımım tebrik ederim
fesang tebrikler canım
Teşekkürler canım
Emeğine sağlık canım
Tebrik ederim Kinoalihatun kaptanım. Tebrik ederim kızlar güzel bir hafta oldu
Teşekkürler canım
Bnede 1 wasa üzerine zeytin ezmesi sürdüm 1 elma yedim o kadar açım halaa akşama yiyecem az yerim
Afiyet olsun canım
Aklımdan sen geçtin fikrimde pastelfit var Kinoalihatun seni seçiyorum.
Yaaaa yüreğim sevgi doluysa ne yapayım

Teşekkürler biraz öncede yemeği yedim akşam sefam bitti meyve yerim belki daha sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…