Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım
Nssilda gevrek gevrek gülüyor. Yine diyorum senden önce 60 olacagim.
şu özgüven bende olsa 15 güne 60 olurdum
Aaaaasakın koşmak falan. Dinlen güzelce. Eşinle yemeğe gidersen de , ayarlarsın güzel bi menü kendine abartmazsın

Afiyet olsun kaptanim aksama yogurt kuruyemiş meyve ara ogun ekleseydin cok az olmus yediklerin
Asla ve kat'a yiyemem
Kızlar geçmişi okuyayım dedim ama çok konusmussunuz :) Eve yeni geldim ama fena sinirliyim misafir de geldi akşam geri gelebilirim anca öpüyorum
Noldu ya cok merqk ettim canini sıkma canim rakibem
Canım yaptığımıza nasıl anlayacaksını anlamadım siz haftanın videosunu yaptım diyeceksiniz adım bildirimleri ile birlikteydi. bende puan vereceğim
Oyle mi bu yetiyor yani. 1 hafta icinde her gun mu yapmaliyiz yoksa 1 kez mi?
Cok guzel afiyet olsun
Oooo borekler morekler
Valla hala sinirliyim ama anlatırsam ifşa olurum diye anlatamıyorum. Ama sinirliyim :)
Anlat anlat rahatlarsin
Sagol canim. Sonradan gordjm mavi oldugumu
Sen de sagol
Sabah
Peynirli omlet
Salatalık
Zeytin
İki dilim tb ekmeği
Çay

Öğlen
Sütlü nescafe
Biraz fıstık

Yeşilçay

Aksam
4 ızgara kanat
Ayran

2.5 lt su

7bin adım
@Zipzip- @fesang Cordelia
Afiyet olsun
Muhtesem canim ama az olmus biraz guçsuz kalma da.
azmin zaferi
afiyet olsun
Afiyet olsun

Hadi onla geçmiş gitmis olsun gözünüz aydın doya doya beslenmedin diyete devam ettin hastayken bile
Canım çok teşekkür ederim. kurtuldum çok şükür.
Eşim her çayima bir yemek kaşığı bal koydu. İlk beş gün zorla yemek yedim diyet yapmadım böcüğüm inan bana her gün bol meyve yedim. Son iki gündür karıştırmiyorum. Pastel ve kordiş beni geçecekler diye üzüldüm ondan kilo almadım sanırsam

Kizlar adim sayisi 8bin olmali di mi yoksa 10bin mi?
8 bin canım

Her gün canım. Masterfit yarışmasında etkilemiyor ama 8000 adım yeterli MasterFit yarışması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…