Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben üç gündür art arda yapıyorum o zmna üç dört gün ara vermeliyim

Geçmiş olsun canım ya bende o vürüsten kapdım galiba dün iyiydim bugün yine kötüyüm

Geçmiş olsun canım ya bende o vürüsten kapdım galiba dün iyiydim bugün yine kötüyüm

Adimlar gün içinde mesela 30 dk Leslie 15 dk pilates daha sonra bölgesel tüm vucud.
bende pilates cok severim yaparim da gercktne zaman aliyor benim 5 gun net yaotigim olmadi 2 gun yaosam bir gun yaoamiyorum sonra 2 gun daha oyle olunca tam verim alamiyorum demekki vucut daha fazlasini yakmasi icin her gun yapmam lazim

hadi tekrar başlangıcın hayırlı uğurlu olsun
senin utanıyorum dediğin tartıya bazılarımız ahh keşkem benim olsa diyorrr (ben tabi ki)
Teşekkür ederim
Sen de hoşgeldin ben yokken.
Seni çok iyi anlıyorum, ben de 99dan düştüm. Ama ne kadar düşersen düş bi alttakine özlemle bakıyorsun

hoş geldinnnnnn gülümm

bende pilates cok severim yaparim da gercktne zaman aliyor benim 5 gun net yaotigim olmadi 2 gun yaosam bir gun yaoamiyorum sonra 2 gun daha oyle olunca tam verim alamiyorum demekki vucut daha fazlasini yakmasi icin her gun yapmam lazim
Vücud belirli zamandan sonra alışıyor mesela ben Leslie ısınma olarak kullanıyorum daha sonra karın kası pilatesi açıyorum sonra da bölgesel yapıyorum ama her hafta değiştirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…