- 24 Haziran 2016
- 7.538
- 26.571
- 548
Ben üç gündür art arda yapıyorum o zmna üç dört gün ara vermeliyimBen arka arkaya yapılanı demiştim canım ama sonuçta içinde yeşilçay var herşey var ben diğer detokslar için dedim. Ben arka arkaya kullanmıyorum mesela hamur işi yediysem ertesi gun kullanıyorum ya da sadece Perşembe günleri.
Katılayım cnm katılmazsam yalan olacak yine çünküCok fazla kilo almamissin canim ama dikkat etmeye baslarsan verirsin hemen
Yarismaya katilmak ister misin bu hafta
Geçmiş olsun canım ya bende o vürüsten kapdım galibaGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Geçmiş olsun canım ya bende o vürüsten kapdım galibaGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Yarışmaya katılacaksın ordan anladım.Ahaaa heryerde çok konuştuğumun delili
bende pilates cok severim yaparim da gercktne zaman aliyor benim 5 gun net yaotigim olmadi 2 gun yaosam bir gun yaoamiyorum sonra 2 gun daha oyle olunca tam verim alamiyorum demekki vucut daha fazlasini yakmasi icin her gun yapmam lazimAdimlar gün içinde mesela 30 dk Leslie 15 dk pilates daha sonra bölgesel tüm vucud.
Bence vermelisin ben ard arda yapmiyorum yapmadım onun yerine su içiyorum 2,5 litre su iç güne böl.Ben üç gündür art arda yapıyorum o zmna üç dört gün ara vermeliyim
Teşekkür ederimhadi tekrar başlangıcın hayırlı uğurlu olsun
senin utanıyorum dediğin tartıya bazılarımız ahh keşkem benim olsa diyorrr (ben tabi ki)
Günaydın canımGünaydın
Hayirli olsun canımBunu buraya koymaya utanıyorum ama dursun bir kenarda. Bugunluk tarihsiz ve niksiz, sabah 8 de aklıma gelmedi
Zipzip- E Elif_Eylul
Hastaneye git canim bir ilaç verirler cok gecmis olsunGeçmiş olsun canım ya bende o vürüsten kapdım galibadün iyiydim bugün yine kötüyüm
hoş geldinnnnnn gülümmAdim zeynep,34 yasindayim,ogretmenim, 14 aylik bir kizim var,dogumdan sonra bir duzen oturtturamadim,yillardir kilo problemim vardi ama maksimum 72 leri gormustim.Dogumdan sonra 84 lere kadar ciktim.Pandemiden dolayi da sanirim hareketsizlikte eklenince kilo veremedim.9. takimdaydim,takim kapanmis,burayi gorunce sistem cok hosuma gitti ve katilmak istedim.
Birazdan tartilip guncel kilomu atarim
Vücud belirli zamandan sonra alışıyor mesela ben Leslie ısınma olarak kullanıyorum daha sonra karın kası pilatesi açıyorum sonra da bölgesel yapıyorum ama her hafta değiştirebilirim.bende pilates cok severim yaparim da gercktne zaman aliyor benim 5 gun net yaotigim olmadi 2 gun yaosam bir gun yaoamiyorum sonra 2 gun daha oyle olunca tam verim alamiyorum demekki vucut daha fazlasini yakmasi icin her gun yapmam lazim
Tebrikler canimGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugun 65.3
-300
Yarışmalara katılmayacağım Korumaya geçmek istiyorum.
Eki Görüntüle 2925124
Günaydın canim eksin guzel tebrik ederim ❤Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugun 65.3
-300
Yarışmalara katılmayacağım Korumaya geçmek istiyorum.
Eki Görüntüle 2925124
Tamam canim bugun aksam takipte kal hangi takimda oldugun belli olurKatılayım cnm katılmazsam yalan olacak yine çünkü
Kurallar neler? Sadece kılo yuzdesi miTamam canim bugun aksam takipte kal hangi takimda oldugun belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?