Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

tesekkur ederim kaptanim

spor ve diet yapanlarin belli periyotlarda ( bir hafta, 15 gun vs gibi.) istedigi her seyi yedigi (pizza, fast food, tatli vs) gün. (Kaynak: ekşisözlük )

Kahveni al yudumla biraz sakinleş bence
Cheat day dediğinizi genelde body yapanlar yapıyor. Ağır spor yapıp kas yapmaya çalışanlar. Benim yeğenim de yapıyor. (Eşimin yeğeni)
Bize göre birşey değil o.

allah aşkına neler yaptın neler yedin anlat bi

masallah subhanallahhh
Anlatmayim en iyisi valla gözleme, kısır ,barbunya, yeşil,mercimek,balik salata da yedim arada ekmekte yedim öğlen ekmek yemedim akşamları ve sabahları yedim. Ama sporun 4. Günü bugün spor yaptım adim harici.

Cheat day dediğinizi genelde body yapanlar yapıyor. Ağır spor yapıp kas yapmaya çalışanlar. Benim yeğenim de yapıyor. (Eşimin yeğeni)
Bize göre birşey değil o.
Bana göre de değil zaten, ben Cheat day bahanesiyle karnımı doyururum ha bire oooh miis dış güçlerin oyunu bunlar , oyuna gelmeyelim

Eksin güzel canım tebrikler
Kızlarcım nane limon esliğinde kilo bildirimimi yapıyım.

Geçen cuma 90
Bugün 89.20

Eki Görüntüle 2925111

Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- @Ayyulduz
Masallah canım süpersin
ah ahh beenim kendimi toparlayıp calismam lazim biraz
ama biraz kendime nasil gelirim dusuneyim cok sinirliyim canim birsey istemiyor kahve mi yopsam eve geldik oylece esarbimla oturuyorum ..
Kıyamam ya sinirlenme canım yanlışlık oldu demekki

Aramıza hoşgeldin

Bunu buraya koymaya utanıyorum ama dursun bir kenarda. Bugunluk tarihsiz ve niksiz, sabah 8 de aklıma gelmedi

Zipzip- E Elif_Eylul
hadi tekrar başlangıcın hayırlı uğurlu olsun
senin utanıyorum dediğin tartıya bazılarımız ahh keşkem benim olsa diyorrr (ben tabi ki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…