tesekkur ederim kaptanimArtıları atip eksiye gecmissin tebrik ederim abla
Cuma yarismalari bitti artik kendi icimizde yarışıyoruz
Guzel eksi tebrik ederim canim
O gideli cok oldu canim takima gelmiyordu zaten
Cheat day dediğinizi genelde body yapanlar yapıyor. Ağır spor yapıp kas yapmaya çalışanlar. Benim yeğenim de yapıyor. (Eşimin yeğeni)spor ve diet yapanlarin belli periyotlarda ( bir hafta, 15 gun vs gibi.) istedigi her seyi yedigi (pizza, fast food, tatli vs) gün. (Kaynak: ekşisözlük)
Kahveni al yudumla biraz sakinleş bence
benim eşimle oğlum ekmekçi onlarda aynını diyorValla bencede öyle, çünkü yerken bi bakıyorum bitmişdaha yeni başlamıştım diyorum oysaki.
Anlatmayim en iyisiallah aşkına neler yaptın neler yedin anlat bi
masallah subhanallahhh
Guzel eksi tebrik ederim canimGünaydın kızlar
İlk bildirimi pazartesi yapmıştım 63.2 idi
Bugün 62.7
100.7 den inmisingidip ilk sayfaya baktimm ve simdi daha cok sevindim hayirlı olsun canimm harikasın
Bana göre de değil zaten, ben Cheat day bahanesiyle karnımı doyururum ha bire oooh miisCheat day dediğinizi genelde body yapanlar yapıyor. Ağır spor yapıp kas yapmaya çalışanlar. Benim yeğenim de yapıyor. (Eşimin yeğeni)
Bize göre birşey değil o.
Anlatmayim en iyisivalla gözleme, kısır ,barbunya, yeşil,mercimek,balik salata da yedim arada ekmekte yedim öğlen ekmek yemedim akşamları ve sabahları yedim. Ama sporun 4. Günü bugün spor yaptım adim harici.
Günaydın canimGünaydın
Haftada haftaici 5 gün 2 saat yapicam canım.gunde kac kez yapiyorsun sporunu
günaydın gülüm hoş geldinGünaydın
canım 2 saat adım haricimi yani yuryus harici miHaftada haftaici 5 gün 2 saat yapicam canım.
Eksin güzel canım tebriklercuma 75.7
bugun 75.0
fark 0.7
yuzde 0.924
Cordelia
@zeyneppk
E Elif_Eylul
Zipzip- Eki Görüntüle 2925108
Masallah canım süpersinKızlarcım nane limon esliğinde kilo bildirimimi yapıyım.
Geçen cuma 90
Bugün 89.20
Eki Görüntüle 2925111
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- @Ayyulduz
Kıyamam ya sinirlenme canım yanlışlık oldu demekkiah ahh beenim kendimi toparlayıp calismam lazim biraz
ama biraz kendime nasil gelirim dusuneyim cok sinirliyim canim birsey istemiyor kahve mi yopsam eve geldik oylece esarbimla oturuyorum ..
Aramıza hoşgeldinAdim zeynep,34 yasindayim,ogretmenim, 14 aylik bir kizim var,dogumdan sonra bir duzen oturtturamadim,yillardir kilo problemim vardi ama maksimum 72 leri gormustim.Dogumdan sonra 84 lere kadar ciktim.Pandemiden dolayi da sanirim hareketsizlikte eklenince kilo veremedim.9. takimdaydim,takim kapanmis,burayi gorunce sistem cok hosuma gitti ve katilmak istedim.
Birazdan tartilip guncel kilomu atarim
Adimlar gün içinde mesela 30 dk Leslie 15 dk pilates daha sonra bölgesel tüm vucud.canım 2 saat adım haricimi yani yuryus harici mi
sagol canim benim daha iyiyim sagolsun kackalori beni guldurdu sakinlestimEksin güzel canım tebrikler
Masallah canım süpersin
Kıyamam ya sinirlenme canım yanlışlık oldu demekki
Cok fazla kilo almamissin canim ama dikkat etmeye baslarsan verirsin hemenBunu buraya koymaya utanıyorum ama dursun bir kenarda. Bugunluk tarihsiz ve niksiz, sabah 8 de aklıma gelmedi
Zipzip- E Elif_Eylul
hadi tekrar başlangıcın hayırlı uğurlu olsunBunu buraya koymaya utanıyorum ama dursun bir kenarda. Bugunluk tarihsiz ve niksiz, sabah 8 de aklıma gelmedi
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?