- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Biliyorm yarismadiklarini yani yüzdesi tüm grubun toplam yuzdesinden fazla demek istedimİyki sarı takım yarışta değil
Dikkat edince guzel kilo vermissin tebrik ederim canimMerhaba
Pazartesi kstıldığımda 54.6 idi kilom
Bugün 53.6
Resim atmak mecburiyeti varmıydı bilemedimCordelia Zipzip- E Elif_Eylul
Yok cnm listeyle götüremiyorm ben. IF yapiyorm. 18/6 yapiyorm.Bana bak sen stres yapma en güzel kilo verecek zamanlarındasin bunu heba etme elinde liste varsa ona göre ilerle canım.
İşte bende aynı döngüden korkuyorumCanim o sonucta gayet guzeldi o kiloyu korumanda cok guzel gecen hafta tersi olmustu demi
Yakışır amaaskrhpozitif askrhpozitif e de Cordelia Cordelia da hepsine yakışır yarini iple çekiyorum
Oyy kıyamamGünaydin 5ten beri uyanigim. Acımdan ölüyorummmm
Günaydın canımGünaydın hayırlı mutlu cumalar.
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Günaydın canımGunaydin hayırlı cumalar
Çok geçmiş olsun canım heryerde salgın var rabbim şifa versinGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Günaydın canım kaptanlık bu hafta senin sanırımGnünaydınnnn
Günaydın canım aminGünaydın canım kızlartartıların yüzümüze güldüğü bir gün olsun inşallah
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın canımGunaydin herkese
Günaydın kaptanımHerkese günaydın hayirli cumalar
Hoşgeldin ZeynepBen de katilabilir miyim?
Günaydın canımGunaydin kizlar ❤
Geçmiş olsun canımdüşme hikayeleri hep komik gelir bana. İniş yapmadığın için ayrıca sevindim ama
Ben erken yattım ama hala varBende erken yatacaktım güya ama uyku tutmadı . Şimdi de çok uykum var
Tebrik ederim canımBenden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Bencede o zaman tadı ve amacı kalmıyorGünaydın canim ❤
Kaptanlik devretme olmasın yaa
Günaydın canımGünaydın kızlar
Hadi bismillah ablamEki Görüntüle 2925060
Cuma bildirimim 67.8
İki cuma öncesi 67.2 ' ydi
Fark +600
( Elifcim bir kahve içince ibre 8' i gösterdi )
Zipzip- E Elif_Eylul
Başlangıcin hayırlı olsunEki Görüntüle 2925062 gecen hafta 75.2 idim,iki haftadir baslamistim,78 den bu kiloya dustum.
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar geçen hafta 67.200 sanırım yanlış hatrlamiyroum varsa yanlışım düzeltin
Bugün 66.100
-1100
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
@zeyneppk
İki haftadır cok aktif giremedim kusura bakmayın bundan sonra tam gaz devam
Tebrik ederim canımGeçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Fitt_anne
Tebrik ederim canım27 Eylül Pazartesi 75,3
1 Ekim cuma 74.4
Fark -900 gr
E Elif_Eylul
Zipzip-
Cordelia
Fitt_anne
Eki Görüntüle 2925069
Merakla bekliyorum valla4 kilo vermedim ama güzel kilo verdimkapışacaz zaten beybi
Darısı başımaBenimde ehliyetim 20 yillik ama hic kullanmadim diyebilirim sonra esimle kullanalim dedik ama ben yapamayip kendimi kitliyordum sanki yapamiyorum diye ışıklarda arabadan indigimi biliyorum aglayarak panikten sonra otomatik aldik ohh be bu arabami dedim sanki kendi kendine gidiyordu
Günaydın hoşgeldinGönaydın fitlerhitler gibi oldu da neyse idare edin
Tez vakitte kırılacak bu inatçı 69 azimle devam canımEki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu buFitt_anne kusura bakma canim
Zipzip- kaptanim ben bu hafta yarismaya katilmayayim baskalarinin emegine yazik
Nispet mi yapıyorsun kız senCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Cuma 55,4
Fark -3
%5,136Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia C Chikolata_gozlum
Eki Görüntüle 2925088
Kiloniu bildirdi mi senYarın olur mu ki yada bugün geç saat bilemedim o yüzden beni beklemeyin diye şey etmiştim
Dikkat edince guzel kilo vermissin tebrik ederim canim
Resim atiyoruz dun aksam etikette de söylemiştim canim
Nasıl verdim ama dimiDikkat edince guzel kilo vermissin tebrik ederim canim
Resim atiyoruz dun aksam etikette de söylemiştim canim
Hayırlı olsun ablaGunadinnn hayirli cumalar kizlar
Ilk bildirimle bismillah diyorum artik
Yoksa her gün artilar gelmeye devam edecek
Baslangic 108.2
Eki Görüntüle 2925098
Melmelli biseydi
Güzel eksi canım tebriklerMerhaba
Pazartesi kstıldığımda 54.6 idi kilom
Bugün 53.6
Resim atmak mecburiyeti varmıydı bilemedimCordelia Zipzip- E Elif_Eylul
Olsun odemde olsa dikkat edince vermişsinNasıl verdim ama dimi
Ama çoğu ödemdir kesin
Asıl bu hafta kilo vermek mesele
Ya var söyleyecek söz bulamıyorumFitt_anne tartimda seni etiketlemeyi unuttum canim kaptanim affet beni
Gecen cuma:100.7
Bu cuma: 98.8
Evde yatış size iki güne bizede gelirSayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Oglanda birsey var mi canim gerci gecen hafta oda hastaydi galibaSayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Birgün yarış ve kaptan olursan takıminda olmak isterdim pirimDedim ben size siz hepiniz ben tek diyeşaka şaka yarışta değilim hadi yine iyisiniz
Evde yatış size iki güne bizede gelir
Yok canim oglanda gecen yaptirdik test ama okul doluymusOglanda birsey var mi canim gerci gecen hafta oda hastaydi galiba
İnşallah yoktur sizde yaYok canim oglanda gecen yaptirdik test ama okul doluymus
Sagol kaptan senin motivasyon yazilarinin da etkisi cok büyük.Ya var söyleyecek söz bulamıyorumokadar muyluyumki emeklerinizin karşılığıni aldığıniz için tebrik ederim canım iraden azmin için çok iyi iş cikardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?