- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Insallah canimİnşallah yoktur sizde ya
M MissHayaLet beni secerdi takimina. O beni zayiflatmak istiyor. KiskanmaBirgün yarış ve kaptan olursan takıminda olmak isterdim pirim
Canim tebrik ediyorum 90lara cok hizli bir giris yaptin devami gelecek inaniyorumSagol kaptan senin motivasyon yazilarinin da etkisi cok büyük.
Ins cnmCanim tebrik ediyorum 90lara cok hizli bir giris yaptin devami gelecek inaniyorum
Mefkurem abla baslangicin hayirli olsun
Eksin cok guzel tebrik ederim canim74.2
72.6
2.156
Hayırlısı bakalım dün 72.2 gelmiştim bugün niye böyle oldu
Zipzip- E Elif_Eylul zeyneppk
74.2
72.6
2.156
İnşallah teğet geçmiştir canım... üzüldüm ya..öğrencilere maske tak demekle geçiyor ders...hiç onemsemiyorlar.Sayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Eltimin kizin sinifinda cikti ilce saglik ailelerden ve cocuklardan test istedi 1 pozitif var ama kapatmadilar hemde 4.sinif devam ediyorlar heryerde kafalarina gore mi bu is acabaSayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Teşekkür ederim canım. İnşallah toparlarim bu hafta.Eksin çokgüzel tebrik ederim canım
Başlanğıç olarak düşünüyorum abla hayırlı olsun
Maşallah. Hayırlı olsun
Çok güzel eksin var tebrik ederim canım
Tebriklerrr canım eksin çon güzel
Tebrikler canım eksin çok güzel
Birlikte yemek yiyorlar bizim minikler maskeler mecbur acikİnşallah teğet geçmiştir canım... üzüldüm ya..öğrencilere maske tak demekle geçiyor ders...hiç onemsemiyorlar.
Niye aglamaklisin74.2
72.6
2.156
Üzgünüm ama öyle yapıyorlar mecbur. Allah'a emanet geçiyor eğitim.Birlikte yemek yiyorlar bizim minikler maskeler mecbur acik
Benim azıcık zayiflasam olmamı
Guze eksi tebrik ederim canimPazartesi 70.400
Cuna 69. 200
Fark 1.200
Sabah evden cimadan tartildim anca firsat buldum
Eki Görüntüle 2925151
Böyle durumlarda velilerde mi karantinaya giriyorSayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?