Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vermeliyimyaa. Olmuyor yani. Ben giyimine kusamina sacina makyajina dikkat eden bi insanim. 46 beden bana hic gitmiyor. Aynalara küsüyorm. Basaracagim
Verirsin tabi kuzum kimler kimler verdi gitti şimdi sıra sende. Bu hafta 3 öğün yap bulgur ve baklagilleri öğlen ye akşam protein ve hafif geçir cuma görüşürüz bir dahaki hafta tekrar if yap.

Verirsin tabi kuzum kimler kimler verdi gitti şimdi sıra sende. Bu hafta 3 öğün yap bulgur ve baklagilleri öğlen ye akşam protein ve hafif geçir cuma görüşürüz bir dahaki hafta tekrar if yap.
Tmm yapmaya calisacagim. Coook tsk ediyorm destegin icin

Dinlicem. Ama bu defa da cok yedin dersiniz diye korkuyorm. Ne cabuk unuttun. 2 yumurta deil 1 yumurta, 2 but degil 1 but yorumunu
Ya bırak sen onu sen bizi dinle sana iki but değil 3 but bile gider fırında veya ızgara olduğu sürece sorun yok. Kolestrol yoksa tabiki yumurta yiyebilirsin.

Ya bırak sen onu sen bizi dinle sana iki but değil 3 but bile gider fırında veya ızgara olduğu sürece sorun yok. Kolestrol yoksa tabiki yumurta yiyebilirsin.
Ya ben 1 haftalık aç kalın dedim bundan sonra bol bol yesin kuzum hakeetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…