- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Verirsin tabi kuzum kimler kimler verdi gitti şimdi sıra sende. Bu hafta 3 öğün yap bulgur ve baklagilleri öğlen ye akşam protein ve hafif geçir cuma görüşürüzVermeliyimyaa. Olmuyor yani. Ben giyimine kusamina sacina makyajina dikkat eden bi insanim. 46 beden bana hic gitmiyor. Aynalara küsüyorm. Basaracagim
Tmm yapmaya calisacagim. Coook tsk ediyorm destegin icinVerirsin tabi kuzum kimler kimler verdi gitti şimdi sıra sende. Bu hafta 3 öğün yap bulgur ve baklagilleri öğlen ye akşam protein ve hafif geçir cuma görüşürüzbir dahaki hafta tekrar if yap.
Ya bırak sen onu sen bizi dinle sana iki but değil 3 but bile gider fırında veya ızgara olduğu sürece sorun yok. Kolestrol yoksa tabiki yumurta yiyebilirsin.Dinlicem. Ama bu defa da cok yedin dersiniz diye korkuyorm. Ne cabuk unuttun. 2 yumurta deil 1 yumurta, 2 but degil 1 but yorumunu
Kolesterolüm yok. Yumurta pek sevmiyorm. Sifa niyetine yiyorm sadece.Ya bırak sen onu sen bizi dinle sana iki but değil 3 but bile gider fırında veya ızgara olduğu sürece sorun yok. Kolestrol yoksa tabiki yumurta yiyebilirsin.
Ne demek kuzum sen belirli kiloya gel bak daha spor yapacağız. Ama şu an için yürüyüş yapmalısın.Tmm yapmaya calisacagim. Coook tsk ediyorm destegin icin
Harika eksiBildirimini yapayım zira geçmişte kayboldum ve karnım zil çalıyor
Geçen cuma 86
Bugün 84
Fark 2
Yuzde %2.33Eki Görüntüle 2925163
O zaman değişik her türlüsünü ye ki hepten bıkmaKolesterolüm yok. Yumurta pek sevmiyorm. Sifa niyetine yiyorm sadece.
Hadi bismillah yolladım tüm enerjimiBağırsaklarimi boşalttım odemimi attim açlıktan geberdigime göre artık tartilabilirimgidiyom mavi takımım el ele tutuşup bütün enerjisinizi yollayin baba
Aynen cnm. 10bin adimi gecmeye calisiyorm günlük.Ne demek kuzum sen belirli kiloya gel bak daha spor yapacağız. Ama şu an için yürüyüş yapmalısın.
Ya ben 1 haftalık aç kalın dedim bundan sonra bol bol yesin kuzum hakeettiYa bırak sen onu sen bizi dinle sana iki but değil 3 but bile gider fırında veya ızgara olduğu sürece sorun yok. Kolestrol yoksa tabiki yumurta yiyebilirsin.
Beyazini yiyorm. Sarisini yesem bikacagim.O zaman değişik her türlüsünü ye ki hepten bıkma
10000 bile yeterli canım maşallah hep böyle devam et cumalari fazlası ile eksileri göreceksinAynen cnm. 10bin adimi gecmeye calisiyorm günlük.
Cok amin10000 bile yeterli canım maşallah hep böyle devam et cumalari fazlası ile eksileri göreceksin
CakalYa ben 1 haftalık aç kalın dedim bundan sonra bol bol yesin kuzum hakeetti
oy canım allahim esirgesin korusun insaSayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Vayyy maşallahBildirimini yapayım zira geçmişte kayboldum ve karnım zil çalıyor
@zeyneppk
Geçen cuma 86
Bugün 84
Fark 2
Yuzde %2.33Eki Görüntüle 2925163
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?