- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Beni istemiyolar sorun yokNayir nolamaz 2 kardeş aynı takımda yarışamaz görmedin mi o kuralı kiz
Tamamdır o iş bizde kaptanimEveetttt gelelim fasülyenin faydalarına
Toplaşın Kırmızı Takımın Yavru Kurtları
Nehir6161
@Tutku44
@Aijoo
@Mellemmaltid
@aypare-
@sardunya1038
@Elhan
@Ytmz
Ben kırmızı takım için elimden geleni yapacağım canlarımSizlerin de beni yalnız bırakmayacağını biliyorum. Hepinize güvenim sonsuz Ben size ölün bitin aç kalın demeyeceğim. Sağlıklı beslenin ve lütfen takım için kaçamak yapmayın yeterli. Lütfen düzenli menülerinizi bildirin bu çok önemli. Ve lütfen herkes yapabileceği ölçüde adım atmaya çalışsın
@Cordeliaa M MissHayaLet canlarım spor konusunda 1 numara sizsiniz. Bu haftada bizim için gösterin kendinizi
Haydi Kırmızı Takım Göster Kendini
Aslansın kaplansın yürü beTamamdır o iş bizde kaptanim
Napcak elif sizde olunca
Gördüm ne olmus
Napcak elif sizde olunca
Ama ben ben neler yapardim
En fazla 15000 adım atiliyor daha fazla spor yapsamda bir faydasi yokGördüm ne olmus14. Takım spor geçmişime bak derim şimdi bebeler uclendi dua edin bu kadar yapıyorum bu hafta az daha sıkarım olur biter
Yaparsın sen kaptanım geçersin beniEn fazla 15000 adım atiliyor daha fazla spor yapsamda bir faydasi yok
Sana spor yapamazsın demedin büyük baskandan daha iyisini yapamazsın dedimGördüm ne olmus14. Takım spor geçmişime bak derim şimdi bebeler uclendi dua edin bu kadar yapıyorum bu hafta az daha sıkarım olur biter
15000 yapayim yeter uzun zamandir cok fazla adim atmiyorumYaparsın sen kaptanım geçersin beni
Yav he he diyorum bak başkanın ne diyor 15000 adım atarım gerisi yok bende diyor
15.ooo yeter kaptancigim sen at yeterkiEn fazla 15000 adım atiliyor daha fazla spor yapsamda bir faydasi yok
15000 yapayim yeter uzun zamandir cok fazla adim atmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?