Bende de böyle uzun bir alinti vardıTebrik ederim kızlar
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Tebrikler
Sağol canım ağlamayınca kilo veremiyorum
Bilmen ki kuzum ya . Aç kalmadım ya ondandır
❤
Haftayabakalı. Ne kadar vereceksin kaptandaha yeni başladın. Ben aylardır diyetteyim 4 ay oldu mu acaba
Tebrikler kızlar
Beni seçersin sanmıştım
Tebrikler kızlar
Teşekkürler canım seni de tebrik ederim
canımsın
Bu tartı herhalde tebrikler
Tebrikler
Olamadım ama
Teşekkür ederim canım
Ellerine sağlık canım tebrikler kızlar . Herkes elinden geleni yaptı.
Tekrar tebrikler canım
Kaptanlığı kaçırdım o yüzden
Teşekkürler canım . Sende muhteşem ötesisin
Ellerind sağlık kaptanım
Sağol kaptanım
Hoşgeldin cnm
Geçmiş olsun
Eline sağlık
Hoş geldin canım
Üzülme yeni olduğu için bu kadar kilo vermesi normal birde yiyerek zayıflıyor.
Bencede
Hıh hemende beni alın . Rakip seçmeyin sakın kendinize
İyi hamle
Tebrik ederim canım kaptanlığını hayırlı olsun .
Zaten bu hafta aç kalanlar böyle devam ederse KİLO VEREMEYECEKLER
Ben de bittim
Bilemem geçen haftaki kaptanımdan öğrendim böyle şeyleri ben onu dinledim sizde beni dinleyinOkadar aç kalicaz yani
Kırmızı takımın kaptanı dengeli düzenli beslenseniz yeter demiş kızlarına iyi fikir aslında ne dersin bizde öylemi yapsak
Aman o ne bilecek doğrusunu bileydi kazanirlardiBilemem geçen haftaki kaptanımdan öğrendim böyle şeyleri ben onu dinledim sizde beni dinleyin
anaaammm sarı takımm var onu biliyorduk
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 08.10.2021 Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 @sardunya1038 kırmızı 68.0 @Elhan kırmızı 67.8 Cordelia sarı @sena zeynep sarı Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım Gurbettt42 Mavi kaptan 60.1 askrhpozitif mavi 84.0 Fitt_anne mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 @fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 @Mefkurem mavi 108.2 @Umutumut82 mavi 89.2 Zipzip- sarı F Frozen01 sarı Mavi Takım Ortalamasi
Aa no no kendisi öyle yaparak güzel kilo verdi sabahın köründe kalkıp yürüyüş yapıyorduAman o ne bilecek doğrusunu bileydi kazanirlardiuyma sen ona canım
Benimde yemek yok yemek yapicak vaktimde yok kahvaltı hazirlamayi düşünüyorumBende baştan okuyayım dedim belki beni seçerler diye . Bqktım ki ön sıradan kapmış kaptan beni 2 saatimi aldı sonu hüsran adam beni eve bıraktı yemek yapayım diye ben keyif yapıyorum bakalım akşama ne yiyecez
Ben korumaya geçtim yarışmıyorum canim
Evet canımBen korumaya geçtim yarışmıyorum canim
Tamam kaptan sen ne dersen oAa no no kendisi öyle yaparak güzel kilo verdi sabahın köründe kalkıp yürüyüş yapıyordu
Yürürsün ama bizim içinBen korumaya geçtim yarışmıyorum canim
Hiç farkında değilim
Uslu durursan pazartesi alırım seni bizim takımda açlık yokOkadar aç kalicaz yani
Kırmızı takımın kaptanı dengeli düzenli beslenseniz yeter demiş kızlarına iyi fikir aslında ne dersin bizde öylemi yapsak
Aslında seçecektim seni de kaptan olursam devredeyim yoğun olcam yazmıştın sankiTebrik ederim kızlar
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Tebrikler
Sağol canım ağlamayınca kilo veremiyorum
Bilmen ki kuzum ya . Aç kalmadım ya ondandır
❤
Haftayabakalı. Ne kadar vereceksin kaptandaha yeni başladın. Ben aylardır diyetteyim 4 ay oldu mu acaba
Tebrikler kızlar
Beni seçersin sanmıştım
Tebrikler kızlar
Teşekkürler canım seni de tebrik ederim
canımsın
Bu tartı herhalde tebrikler
Tebrikler
Olamadım ama
Teşekkür ederim canım
Ellerine sağlık canım tebrikler kızlar . Herkes elinden geleni yaptı.
Tekrar tebrikler canım
Kaptanlığı kaçırdım o yüzden
Teşekkürler canım . Sende muhteşem ötesisin
Ellerind sağlık kaptanım
Sağol kaptanım
Hoşgeldin cnm
Geçmiş olsun
Eline sağlık
Hoş geldin canım
Üzülme yeni olduğu için bu kadar kilo vermesi normal birde yiyerek zayıflıyor.
Bencede
Hıh hemende beni alın . Rakip seçmeyin sakın kendinize
İyi hamle
Tebrik ederim canım kaptanlığını hayırlı olsun .
Zaten bu hafta aç kalanlar böyle devam ederse KİLO VEREMEYECEKLER
Ben de bittim
Ben kaptanimdan ve takimimdan ayrılmam ,Hiç farkında değilim
Uslu durursan pazartesi alırım seni bizim takımda açlık yok
Aslında seçecektim seni de kaptan olursam devredeyim yoğun olcam yazmıştın sanki
Neyse haftaya da seni seçerim ne olcak
PilavTamam kaptan sen ne dersen opilavdan dönenin aman kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Cansiiiiiinnnnn can inşallah elimden geleni yapıcam tabiki tek benle olmuyor sizlerde coooook güveniyorumBen kaptanimdan ve takimimdan ayrılmam ,hem benim kaptanım pazartesi kazanıcagi yüz de bı milyon belli zaten
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 08.10.2021 Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 @sardunya1038 kırmızı 68.0 @Elhan kırmızı 67.8 Cordelia sarı @sena zeynep sarı Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım Gurbettt42 Mavi kaptan 60.1 askrhpozitif mavi 84.0 Fitt_anne mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 @fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 @Mefkurem mavi 108.2 @Umutumut82 mavi 89.2 Zipzip- sarı F Frozen01 sarı Mavi Takım Ortalamasi
Ay dur biraz güleyimBen kaptanimdan ve takimimdan ayrılmam ,hem benim kaptanım pazartesi kazanıcagi yüz de bı milyon belli zaten
Cumayı biz hallederiz sen pazartesiyi hallet yeterCansiiiiiinnnnn can inşallah elimden geleni yapıcam tabiki tek benle olmuyor sizlerde coooook güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?