Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bilmşoruz ablacm masaj süresince iyi olurmş zten
Braktktan snra takip var

Kaç kg
50 gr :KK70:

Ayyy ciddimiiii helal olsn sultanmmmm
Et tırnağım :KK70:
Ben hala braktşnz yerdeym ne kilo aldm nede zayıfladm
Hala 6 kilo fazlam var :KK70:
Verdik valla :KK76::KK76:
Senin istikrarlı olman da çok güzel ama. Beben var bitanem bir yandan iş hayatı zorluyor seni sanırım. Aslında takıma girsen kurtuluşun olmaz. Ekip enerjisiyle sağlıklı yemeye başlıyorsun. Yediklerinle yuzleşmeden zor. 🤩

Seelllaaammmmmm 🎈🎈🎈🎈

Çok çok çok özledimmmmmm🎈🎈🎈

Kardeşimin bazı problemleri vardı 2 haftadır ailece uğraşıodk siteye geliodm ama keyşfsizdim
Buranın kilo muhabbetini ve istikrarını başka muhabbetlerle bölüp amacı şaşırtmamak adına gelmedm ama gözüm hep sizdeydiiiiiiii
Diet yapmayan gelebiliomu, yine çenem düşti :KK70: :KK70:
A.s hoşgeldin canım. Buraya herkes gelebilir. 😘🤗

Senin istikrarlı olman da çok güzel ama. Beben var bitanem bir yandan iş hayatı zorluyor seni sanırım. Aslında takıma girsen kurtuluşun olmaz. Ekip enerjisiyle sağlıklı yemeye başlıyorsun. Yediklerinle yuzleşmeden zor. 🤩
Bu hafta sohbete katılsın cuma günü arkadan ittirelim takımlara sokalim nasıl plan😂

ben bu hafta tam adapte olamadım ama en azından aralıklı oruca başladım. ama tabi menüler çok iyi olmadığı için ancak 500 gram oldu.
hastayken kaptanlık zor. ben covid olduğum 2 hafta da kaptandım. Allaha şükür kaptanlık avantajını aldım ama tabi takımla fazla ilgilenemedim.
Bende yavas yavaş aralikli oruca kaymam gerekiyor. Yoksa şimdi kg verimide azaldi korumakta zor oluyor. En azindan aralikli oruç ile istediğin şeyleri yiyebiliyosun

Oleeeey daha da güzel olduk şimdi 💕💕💕
❣️❣️🎈🎈Olduk gitti
Abla sporsuz gitmio o son 5 ya

A.s hoşgeldin canım. Buraya herkes gelebilir. 😘🤗
Cordişimmm ben herkesmimmmmmm :KK70:

O zaman yeni geçmişler yazalım 🤩
21.00' de dersim var. 50, 60 sayfa birikir artık :KK57:
Tatlım git mutfak dolaplarını yerleştir o eskisi olmamış . Yağların yerini değiştir. Tahta kaşıkları ikinci çekmeceye al. Aaa mutfak bezlerinin yeri de yok...öyle fırının alt çekmecesinde olmaz ki :KK20::KK20::KK20: hadi kalk hafta sonu yürüyüş var. Ev işi bitsin. :ıslık::ıslık:

Back
X