O yoksunluk hissi arada sırada vuruyorBu akşami zor geciriyorum. İstedigim şeyleri yiyememek artik beni cok mutsuz ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yoksunluk hissi arada sırada vuruyorBu akşami zor geciriyorum. İstedigim şeyleri yiyememek artik beni cok mutsuz ediyor
Aslinda sekersiz yerine porsiyon kontrolü yaparak kilo versen canimBu akşami zor geciriyorum. İstedigim şeyleri yiyememek artik beni cok mutsuz ediyor
Ben de öyle canım. bugünkü menüye bakma. bu hafta Allahın izniyle menülerimi daha güzel hazırlayacağım![]()
Ne olduuuu
Yarışalım mıNe mamadan vazgeçebiliyorum ne yarıştan![]()
Büşra kilon çok yüksek değil bence cumaları ödül yap sonra yine sıkı devam et. Hem arada sana da mola olur tatmin olursun. Yaza kadar ohooo kim bilir kaç olursunBu akşami zor geciriyorum. İstedigim şeyleri yiyememek artik beni cok mutsuz ediyor
menün çok güzeldi bence. fit kek, köfte, sabah tost... lezzetli ve keyifli bir menü.Bu akşami zor geciriyorum. İstedigim şeyleri yiyememek artik beni cok mutsuz ediyor
Ben bu hafta yasaklıyımYarışalım mı
Haftaya olsun mu canım??Yarışalım mı
Ben de aynı şeyi düşünüyorum Büşra yaza kadar çok incelecekBüşra kilon çok yüksek değil bence cumaları ödül yap sonra yine sıkı devam et. Hem arada sana da mola olur tatmin olursun. Yaza kadar ohooo kim bilir kaç olursun![]()
25. Haftanın Ortakları Az yiyen,Çok spor yapan ve hak eden takım şampiyon olsun.![]()
![]()
ortaklık MasterFit Yarışması 25 Hafta ortaklar 04.03.2022 Cuma altın @sandriyon Kırmızı 66,00altın @Maviokur Kırmızı 61,50ametist @dolunaydagel Yeşil 80,70ametist @Meyaski Yeşil 83,50elmas @yildiz4kc Kırmızı Kaptan 76,40elmas @erenmothers Kırmızı 77,60inci L u c i a
Mavi Kaptan 83,5inci 60kiloyum
Mavi 83,60kehribar @Lavinia_98 Yeşil Kaptan 59,65kehribar @HanimKelesimiGetir Yeşil 58,60kristal gezegenfeza
Yeşil 73,60kristal @Nefesimmmsin Yeşil 63,60lapis @Tesnim1989 Yeşil hamiş 67,60lapis @ugurbocuuu Yeşil 56,80mercan @sara_28 Mavi 95,60mercan @AhSen_2504 Yeşil 85,40pırlanta @gewezebidik Kırmızı 69,10pırlanta Wilma11
Kırmızı 71,00safir Elhan
Mavi 64,10safir @pastel34 Mavi 63,60turkuaz Cordelia
Mavi 64,90turkuaz @eceboce Yeşil 66,50yakut @She-Raa Kırmızı 90,20yakut @DombiliKus Kırmızı 84,00zümrüt @s i d e l y a Mavi 70,3zümrüt Amine Busra
Mavi 69,60
İnce düşünceli zipzipimmZipzip yasakladı![]()
ben en güzel ve rahat aralıklı oruçla güzel kilo veriyorum. bunu iyice anladım.Bende yavas yavaş aralikli oruca kaymam gerekiyor. Yoksa şimdi kg verimide azaldi korumakta zor oluyor. En azindan aralikli oruç ile istediğin şeyleri yiyebiliyosun
18/6 mı 16/8 mi yapacaksın canım? Bana en güzeli 20/4 ama biraz sağlıksız sankiben en güzel ve rahat aralıklı oruçla güzel kilo veriyorum. bunu iyice anladım.
Düğüm olmuşsun kördüğüm.
Ekmek tatlısı üstü kaymaklı mı şeker gibi kaptanımAfiyet olsun canim ödüller yapilmis yarin daha güzel bir menuyle bekliyoruz
Afiyet olsun canim
Dedim yaa kilo aldim
Bu ara cok dikkat edemiyorum
Ben miEkmek tatlısı üstü kaymaklı mı şeker gibi kaptanım![]()