- 8 Eylül 2016
- 103.327
- 438.188
- 898
- 36
Benim hep acik gece mi baslasamSabah kalkar kalkmaz adım sayarı açalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hep acik gece mi baslasamSabah kalkar kalkmaz adım sayarı açalım![]()
O hep ikinci çünkü kendini birinciliğe yazmıyoGeçen haftanın ve bu haftanın spor ödülleri.
pastelfit
@mavilimYesilim
Cordelia
Zipzip- Eki Görüntüle 3019479 Eki Görüntüle 3019480 Eki Görüntüle 3019481 Eki Görüntüle 3019483 Eki Görüntüle 3019484 Eki Görüntüle 3019485 Eki Görüntüle 3019486
@DeryaOnDiet
@Kinoalihatun
_ASTRAL_
Yok gerçekten ikinci oluyor.O hep ikinci çünkü kendini birinciliğe yazmıyo
Teşekkür ederim eline sağlık canım![]()
Sağol kuzum. Ay bissürü alıntıya alıntı yapmak da garip oluyor hangisine cevap vericem şaşırıyorum :))
Yaz, sen de kurtul biz de
Aynen de öyle canım
Ben de adım attım diye havalara giriyorum
Geçmiş olsun canım
Bu hastalıklar mahfetti herkesi, bundan sonra nolacak bakalım![]()
Essah hakiki öz ikinci yaniYok gerçekten ikinci oluyor.![]()
evet canım. bana en uygun o. öğlen yemek yemiyorum artık. doğrudan kahvaltı yapıyorum. çok canım isterse arada yemek yerim.Aralıklı oruca devam mı kuzum
hımmm doğrudur. herkesin bünyesi farklı.16/8 bana zor geliyor canım iki öğün arasını uzun tutunca çok acıkıyorum. Ama ikinci öğünden ertesi güne kadar o kadar zorlanmıyorum çok mantıksız gözükse de
başlayınca. ilk lokmadan itibaren insülin yükselmeye başlar çünkü.16 saat açlığı nasil hesapliyosun, aksam yemegi baslayinca mi bitincemi
Ben de 100 adım atıp yatayım içim rahat uyuyayımBenim hep acik gece mi baslasam![]()
100 adım çok değil miBen de 100 adım atıp yatayım içim rahat uyuyayım![]()
İş başa düştü mecbur tamamlayacağım 100 adımı rap rap rap100 adım çok değil mi![]()
Ben de 7264 adımdayım ve toparlanıp yatmak istiyorum ama kediler çocuklar offf. Yatıyorum deyip de çekip gitmek yok maalesefİş başa düştü mecbur tamamlayacağım 100 adımı rap rap rap
Ayaklarına yazık. 10 adım at.Ben de 100 adım atıp yatayım içim rahat uyuyayım![]()
AaZile basan hırsızla ilgili şok'tan bilgi aldım. Çocuğun psikolojik sorunları varmış oraya da gidip bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Şok'un karşısındaki sitede oturuyormuş. İşten kovulduktan sonra bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Acemi hırsız diyelim. Sanırım güvenlik olarak çalışıyormuş lisansı da iptal olmuş.![]()
Ödül yapmıssın saracımMenümü yazayım
Sabah
İki yumurtadan omlet
İnce bir dilim kaşar peyniri
Üç tane zeytin
Salata
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak etli nohut yemeği
Küçük bir tabak pirinç pilavı
Acı turşu biberi
Ara
Bir portakal
6 tane badem
Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Haşlanmış tavuk
Salata
Su 3.5 litre spor 30 dakika leslie
Zipzip-
Cordelia
L u c i a
04 Mart 2022
Sabah;
Mantarlı biberli omlet, yanında az patates
Salata ve içinde haşlama yarım yumurta
(Dışarıdaydim bugün MADO da kendime uygun kahvaltı bunu yaptım) 1 açık çay
1. Ara öğün;
1 filtre kahve, 2 adet glutensiz kurabiye
2. Ara öğün;
Yarım elma ve küçük portakal, form çayı
Akşam;
1 tabak Kıymalı zeytinyağli lahana yemeği
4/5 kaşık baharatlı pirinç pilavı
Yatmadan açık çay, soda fln olur başka şey yemem...
_ASTRAL_
Zipzip-
Harikasın. Bir dahakine öğünlerin saatini de yazar mısın lütfen
Gözüm fır dönüyor artık her yere bakıyorum.Aadikkat ettt
Ödül yapmıssın saracımafiyet olsun
Çok geçmiş olsun ya Allah korusunZile basan hırsızla ilgili şok'tan bilgi aldım. Çocuğun psikolojik sorunları varmış oraya da gidip bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Şok'un karşısındaki sitede oturuyormuş. İşten kovulduktan sonra bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Acemi hırsız diyelim. Sanırım güvenlik olarak çalışıyormuş lisansı da iptal olmuş.![]()
Sağol tatlım.Çok geçmiş olsun ya Allah korusun
Tabi diyetisyene yazdığım gibi desene olurHarikasın. Bir dahakine öğünlerin saatini de yazar mısın lütfen![]()