Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet canım. bana en uygun o. öğlen yemek yemiyorum artık. doğrudan kahvaltı yapıyorum. çok canım isterse arada yemek yerim.

hımmm doğrudur. herkesin bünyesi farklı.

başlayınca. ilk lokmadan itibaren insülin yükselmeye başlar çünkü.

iş günleri öğlen 12.30 ilk öğüne başlıyorum. akşam da ya 19.00-19.15 ya da en geç 19.30 da ikinci öğün oluyor.
Bende denemeye calisicam bakalim basarili olabilecek miyim

Hiç bir şey zevk vermiyor artik. Sende yasiyosun iste biliyosun psikolojik aclik. Aslinda şuan midem agzima kadar doldu uzerine kahve de ictim 😔

Bende uymaya caliscam baska sansim yok gibi

İnşallah canim bir gayretle şu bir haftayi daha kacamaksiz tamamlayabilsem
psikolojk açlık tuttu mu zaten önüne geçmek zaman alıyor 😔
benim de aslında bu hafta öğlene kadar beklemesi zor geldi. ama sabah yeşil çay falan içtim. kahve içtim kendimi tuttum. iyi oldu ama.

Zile basan hırsızla ilgili şok'tan bilgi aldım. Çocuğun psikolojik sorunları varmış oraya da gidip bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Şok'un karşısındaki sitede oturuyormuş. İşten kovulduktan sonra bir şeyler çalmaya çalışıyormuş. Acemi hırsız diyelim. Sanırım güvenlik olarak çalışıyormuş lisansı da iptal olmuş. 🤷‍♀️
Aaaa bunu yeni gördüm. İnşallah sizlerden uzak olsun.

psikolojk açlık tuttu mu zaten önüne geçmek zaman alıyor 😔
benim de aslında bu hafta öğlene kadar beklemesi zor geldi. ama sabah yeşil çay falan içtim. kahve içtim kendimi tuttum. iyi oldu ama.
Hiç sabah türk kahvesi içmedim. Gerekirse denerim bakalim nasil olur 😅 aç karna bitki çayı hiç içemem sanki

Tamam da sen alayım ama vermiyim kimseyi dedin 😅onu mu düşünceklermiş Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia kızlar beni aydınlatır mısınız
Normalde çok kılo veren karşıdan istediğini alıp istediğini göndermiyor mu:KK51:
Hayır, alması iyi de vermesi zor dedim. Ben kazanırsam alma verme olmasın takımlar şimdiki haliyle kalabilir mi diye rica ettim. Onların kararı artık❤️

Aç karna bitki çayı çarpı ben. Ama türk kahvesi tıkar canım bir dene bakalım
Kahvalti da bile bitki çayı içince içim garip oluyor. Çok açken bir iki kez gündüz ictigimde de mahvetti. Ama türk kahvesi hiç denemedim. Biraz vucudu şaşirtayim bakalim ne olacak 🤪

Back
X