İlk hamileliğimde 10 kilo vermiştim son aylarda aldım biraz ikincisinde 5 kiloya yakın verdim sonrasında kilo aldım bundda alarak başladım hiç kilo vermedimBen 25 kilo anlam yüklemiştim :)
Demek süt olsun diye ne bulursan yiyiyosunKiz ben hamilelikler de çok kilo almıyorum ki ben emzirmeden korkuyorum
Kız hamileyken nasıl kilo verdinİlk hamileliğimde 10 kilo vermiştim son aylarda aldım biraz ikincisinde 5 kiloya yakın verdim sonrasında kilo aldım bundda alarak başladım hiç kilo vermedim
Demek süt olsun diye ne bulursan yiyiyosun
Emzirirken iğrençtim. Her sabah kalkıp bir borcam pudingli bisküvili pasta yapıyordum uyanır uyanmaz. O soguyana kadar da ekmek Nutella yiyordumKiz ben hamilelikler de çok kilo almıyorum ki ben emzirmeden korkuyorum
Bulantım çok oluyordu aç dolasiyordum canımKız hamileyken nasıl kilo verdin
Bende cevizli pestil çok yerdim bimdeb alıp alıpEmzirirken iğrençtim. Her sabah kalkıp bir borcam pudingli bisküvili pasta yapıyordum uyanır uyanmaz. O soguyana kadar da ekmek Nutella yiyordum
Heee ben bulantimda ekmek peynire abanmıştım, onlar bana anlam olarak dönmüştüBulantım çok oluyordu aç dolasiyordum canım
Seninki iğrenç değilmiş en azındanBende cevizli pestil çok yerdim bimdeb alıp alıp
Heee ben bulantimda ekmek peynire abanmıştım, onlar bana anlam olarak dönmüştü
Hamile ve emziren anneye herşey mübahSeninki iğrenç değilmiş en azından
Bunu da ilk kez görüyorum ama güzel şeyler yemişsinÇocuklar hep depolarimdan beslendi benim yediklerim durmuyordu zeytin ve limon iyi geliyordu bana da kaşe kaşe Zeytin yediğimi hatırlıyorum
Kesinlikle. Ama üstüme yapıştı uzun süre o kilo daha yeni verdim düşün çocuğum 8 yaşındaHamile ve emziren anneye herşey mübah
Cinslik işte bendekiBunu da ilk kez görüyorum ama güzel şeyler yemişsin
İyi geceler canımBenim çocuklar uyudu bende yatayım hayirli geceler canlar
Olsun canm gider Allah'ın izniyleKesinlikle. Ama üstüme yapıştı uzun süre o kilo daha yeni verdim düşün çocuğum 8 yaşında
Çeçil peynirin hafif küflüsünü istiyorum, ısmarlarken, diğerlerini marketten hazır alıyorum, tadını çok seviyorum.Kars kaşarı yedim gerçekten güzeldi. Küflü peynir hiç yemedim canım
Aaa ne şans. Ben A grubuyum peynir uygun değilmiş bana. Dedim ki hadi ordan beeeÇeçil peynirin hafif küflüsünü istiyorum, ısmarlarken, diğerlerini marketten hazır alıyorum, tadını çok seviyorum.
Tesadüfe bak ki 0 grubu içinde küflü peynir iyi olurmuş, bende en çok onu seviyorum.
Onun tipinide yerimAma tipi biraz şey.. nimete laf etmiyim de biraz şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?