Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Philips n reklamını çok görüyorum instgramda patates kızartması çıtır oluyormu acaba almaya değer mi bu ürünü
Benim ki Philips canım ben memnunum ama ben aldığımda 2500 TL idi şimdi 6000 olmuş gereksiz artmış fiyatı daha uygun olan bir üründe istersen düşünebilirsin hemen hemen hepsi aynı zaten sadece benim ki biraz daha geniş xxl eğer size büyük lazım değilse daha uygun fiyatlılara bakabılırsınız 🥰🥰

5 Şubat Menü Bildirimi
11.00 Üç yumurta ile peynirli, maydanozlu omlet ( iki kişilik eş kişisiyle ) , zeytin, salatalık, domates , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir kase kabak çorbası, yoğurtlu pazı kavurması
19.50 An itibariyle bir kupa sütlü kahve
İki litre su, detoks suyu iki büyük bardak
Zipzip- Zipzip- @L u c i a Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 3019928
Afiyet olsun ablacim♥️
Eşim tarım kooperatife gitmişti alışveriş için yağ kalmamış millet talan etmiş
Bu arada tavsiye ederim ürünleri.diger marketlere göre uygun ve kaliteside güzel
Hic alisveris yapmadik ordan canim bir gezelim diyorduk ama kaldi bizde gross marketten alıyoruz genelde

ayıptır söylemesi biz her yıl zeytinyağını toptan alırız üreticilerden direk. bu yıl da fiyatlar artıyor diye fazlasıyla aldık. bir de tabi kek falan ya da zeytinyağ olmayacak bazı şeyler için ayçiçek yağı aldık. ama daha az. dünkü haberlerden sonra bugün gidip yine 2 lt daha aldık. ayçiçeği fazla kullanmıyoruz ama bakarsın abartı artar dedik.
bu anormal artışlar, insanlarda stokçuluğu arttırdı. bir aldığımızı bir sonraki sefere aynı fiyata alamıyoruz 😔

nette daha önce alışveriş yaptığım bir hurmacıdan geçenlerde alışveriş yaptım. çok değişik hurma çeşitleri var ve taze. güvenilir başarılı satıcı. sonra bir daha sipariş verdim nasılsa yiyorum biraz daha alayım dedim. o da geldi. tekrar baktım siteye. ben duble-jumbo olanlardan almıştım. kilo başına 15-20 TL artmış benim aldıklarım. saçmalık resmen. 1 günde ne bu fiyatlar? daha yeni zam almıştı halbuki. gerçekten moralim bozuluyor 😓

Philips n reklamını çok görüyorum instgramda patates kızartması çıtır oluyormu acaba almaya değer mi bu ürünü
canım philips inkini hiç yemedim ama tefalinki güzel.
zaten biliyorsun patatesi bir süre tuzlu suda tutmak gerekiyor çıtırlık için. bir de yağ çıtırlık yapar. bunlar da yağ az kullanılıyor. amaç o zaten. ama güzel oluyor.

çok çıtırlık için bol yağda kızartmak gerekli o başka.

İyi akşamlar kızlar. Yine fiyatlarla ilgili konuşmalar var, araya girip akşam akşam hiç keyfimi kaçırmayacağım 🤬 Çok canım sıkılıyor gerçekten alım gücünün bu kadar düşmesine, zoruma gidiyor. Neyse, gün sonumu vereyim,

Sabah: 30 dk tüm vücut antrenman

Kahvaltı: 12.00
1 yumurta, 1 kapya biberle omlet.
1 yumurta, 2 yk yulaf unuyla krep,
1 kk peynir, bol yeşillik.

Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası (benim yaptığım tarhanadan)
1 porsiyon haşlanmış tavuk,
4 yk bulgur pilavı,
Yeşil salata, 2 küçük kornişon turşu (ev yapımı).

Su:2 lt (şimdilik kaptan😜)
Adımlar⬇️
9206E5F7-9080-4F11-AC86-80EFCDF0B7FD.webp
Bugünlük benden bu kadar. Temizlik yaptım, çocuğu gezmelere çıkarttım çok yoruldum.
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia She-Raa She-Raa

ayıptır söylemesi biz her yıl zeytinyağını toptan alırız üreticilerden direk. bu yıl da fiyatlar artıyor diye fazlasıyla aldık. bir de tabi kek falan ya da zeytinyağ olmayacak bazı şeyler için ayçiçek yağı aldık. ama daha az. dünkü haberlerden sonra bugün gidip yine 2 lt daha aldık. ayçiçeği fazla kullanmıyoruz ama bakarsın abartı artar dedik.
bu anormal artışlar, insanlarda stokçuluğu arttırdı. bir aldığımızı bir sonraki sefere aynı fiyata alamıyoruz 😔

nette daha önce alışveriş yaptığım bir hurmacıdan geçenlerde alışveriş yaptım. çok değişik hurma çeşitleri var ve taze. güvenilir başarılı satıcı. sonra bir daha sipariş verdim nasılsa yiyorum biraz daha alayım dedim. o da geldi. tekrar baktım siteye. ben duble-jumbo olanlardan almıştım. kilo başına 15-20 TL artmış benim aldıklarım. saçmalık resmen. 1 günde ne bu fiyatlar? daha yeni zam almıştı halbuki. gerçekten moralim bozuluyor 😓
Ben de çok kötü oluyorum. Çocuğun minicik petito çikolataları bile 2 lira olmuş. Eskiden sepete rahat rahat doldururduk şimdi içim gidiyor

İyi akşamlar kızlar. Yine fiyatlarla ilgili konuşmalar var, araya girip akşam akşam hiç keyfimi kaçırmayacağım 🤬 Çok canım sıkılıyor gerçekten alım gücünün bu kadar düşmesine, zoruma gidiyor. Neyse, gün sonumu vereyim,

Sabah: 30 dk tüm vücut antrenman

Kahvaltı: 12.00
1 yumurta, 1 kapya biberle omlet.
1 yumurta, 2 yk yulaf unuyla krep,
1 kk peynir, bol yeşillik.

Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası (benim yaptığım tarhanadan)
1 porsiyon haşlanmış tavuk,
4 yk bulgur pilavı,
Yeşil salata, 2 küçük kornişon turşu (ev yapımı).

Su:2 lt (şimdilik kaptan😜)
Adımlar⬇️
Eki Görüntüle 3019934
Bugünlük benden bu kadar. Temizlik yaptım, çocuğu gezmelere çıkarttım çok yoruldum.
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia She-Raa She-Raa
Afiyet olsun cicikuşum ayaklarına sağlık. Fiyat konuşma tamam ama bari dizi/film önerisi ver kimse takmadı beni🤪🤪

Afiyet olsun cicikuşum ayaklarına sağlık. Fiyat konuşma tamam ama bari dizi/film önerisi ver kimse takmadı beni🤪🤪
Canım hala onu düşünüyorum inanır mısın? Ama korku gerilim dedin, ben fantastik/bilimkurgucuyum. Eski filmlerden önerebilirim ama mesela seven filmini izlemiş miydin? Baya eski ama çok iyi gerilimdir

Canım hala onu düşünüyorum inanır mısın? Ama korku gerilim dedin, ben fantastik/bilimkurgucuyum. Eski filmlerden önerebilirim ama mesela seven filmini izlemiş miydin? Baya eski ama çok iyi gerilimdir
Çok duydum küçükken başladığımı ama korkudan bitiremediğimi hatırlıyorum :) tamam listeme aldım teşekkür ederim 🥰

Back
X