O yüzden alıntı yapmıyorum ben tek tek cevaplıyorum :)Of neden alıntılar sürekli gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden alıntı yapmıyorum ben tek tek cevaplıyorum :)Of neden alıntılar sürekli gidiyor
Beline boynuna güveniyorsan callanetics öneririm cordişim. Ben yarım yamalak denemiştim ama yanlış yapıp belimi incitirim diye korktumHangi sporu yapayım bugün??? Deyverin de başlayayım gari 2.523 adım daha. Plank rekor denemesi yapcam ama hiç umudum yok. Epeydir yapmadım.![]()
Suyu arttırırsan güzel olacak. Emziriyorsun da5 Mart 2022 Cumartesi menüm:
10.30 kahvaltı: 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3-4 yk menemen, 2 dilim ekmek, çay
11.30 ara: Sade Türk kahvesi
13.30 öğle: 2 yk menemen, 3 yk bulgur pilavı, 1 sb ayran
20.00 Akşam yemeği: Akşam mangal vardı. 5 köfte kadar tavuk , salata, 1 sb ayran, 1 ekmeğin çeyreği
Normalde akşam ekmek yemiyordum ama öğleden sonra dışardaydım, çok acıktım. Bu yüzden akşamı abarttım. Yarın dengelerim inşallah
_ASTRAL_
Zipzip- @DombiliKus
Su: 2 litre
Yemek etli miydi?Sabah;10:40
Otlu omlet çörekotlu baharatlı
Bolca salata, 1/4 avakoda, 7 zeytin
1 dilim sade 1 dilim doğal pekmez ile glutensiz ekmek, açık çay
Ara; 16.15
1 büyük bardak sade türk kahvesi
az miktar çiğ kuruyemiş
1 elma
Akşam; 19:24
Lahana yemeği 7/8 kaşık
1 er adet domates salatalık
2 dilim glutensiz ekmek
2.5 litre su bitti bile daha içilir
Aralarda bitki çayı, soda, bir de akşam açık çay
Zipzip-
_ASTRAL_ @sandriyon
Cordelia
2 bin daha. 10 dk nı almaz. Hadi lütfen8 bin tmmyeter bence
Maraş tarhanası mı o canımAfiyet olsun canım da niye kaçıyorsun?? A4 kağıdı tipli tarhanadan bahsetsene biraz![]()
Cordelia
Zipzip-
erenmothers
9.20: Salata (haşlanmış yumurta, domates, kapya, yeşil sogan, sarmısak, yeşil zeytin, beyaz peynir, dereotu), 1 dilim ekmek ve papatya çayı
13.00: Sütlü kahve ve 10 badem
16.00: Kıymalı kabak sote, köz biber ve yoğurt
20.00: Sütlü kahve
2.5 litre su
(40-45 dk kadar yaptım, adımlama kısmı ve bazı yer hareketleri)
Bilmiyorum ki @Meyaski yemiş Şiram biz de merakla bekliyoruz o neymişMaraş tarhanası mı o canım![]()
O film sonu şaşırtmalı en sevdiğimYazdım kaptanım. Leonardocugumu çok severim zaten. Aklına Başka gelirse yaz yine![]()
Cordelia
Zipzip-
erenmothers
9.20: Salata (haşlanmış yumurta, domates, kapya, yeşil sogan, sarmısak, yeşil zeytin, beyaz peynir, dereotu), 1 dilim ekmek ve papatya çayı
13.00: Sütlü kahve ve 10 badem
16.00: Kıymalı kabak sote, köz biber ve yoğurt
20.00: Sütlü kahve
2.5 litre su
(40-45 dk kadar yaptım, adımlama kısmı ve bazı yer hareketleri)
İzleyeceğim canım yazarım sana şaşırma seviyemiO film sonu şaşırtmalı en sevdiğim![]()
Bazen son 300 ler cok zor geliyorBir kalksam da adımı tamamlasam son 300 adım kaldı
Evet ya.. halbuki üç dk bile sürmeyecekBazen son 300 ler cok zor geliyor
Afiyet olsun canım kaptanımSabah
Mantarlı peynirli omlet
Ikı dılım tb ekmeği
Çay
Öğlen
Sütlü nescafe
10 fıstk
Akşam
Zeytınyağlı fasulye
Bır kase salata
Ayran