Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dunun menüsü 10.01. 2021 cuma.menusu kahvaltim aşağıda
Ara 11.00
1 su bardağı kefir
1 ceviz
Öğlen 14.00
5 kaşık şehriye pilavı
1 kase yoğurt
Ara 17.00
5/6/7 incir çok yedim karnım hala şiş
Nescafe
Aksam 2 köfte
2 litre Dukan suyu
Yine Nescafe
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kızlar benim menüler cokmu sizce cokmu yiyorum inciri çok kaçırdım farkındayım normalde böyle değil ama dün ağaçta görünce ödül yapmak istedim. Sizce ??

Eklentiler

• IMG_20211001_090745.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 26
Evet abla❤ Benimde 2 cocugum var. Benimde büyük oglum 2. Sinifa gidiyor. Bende cok yogun calisiyorm. Sanki beni anlatti
Büyük 2.sinifa gidiyorsa küçük kac yasinda :)) sen İşteyken kim bakiyor cocuklara

Canım sende hg çok geçmiş olsun benim çocuklarda hafta büyüğü dört gün okula göndermedim dün gitti küçük hala hasta geçmiyo bu grip ne biçim bişey anlamadım.

Dedigin gibi incir fazla olmus cnm :) 1 tane incir 1 porsiyon meyve ediyor ve şeker orani yüksek. Yani cok masum degil :))
Pilavda max. 3 kş olmasi lazim, tabi her gün degil
Koftenin yanina bol salata ekliyebilirdin

Dedigin gibi incir fazla olmus cnm :) 1 tane incir 1 porsiyon meyve ediyor ve şeker orani yüksek. Yani cok masum degil :))
Pilavda max. 3 kş olmasi lazim, tabi her gün degil
Koftenin yanina bol salata ekliyebilirdin
Tamam ablacım daha çok dikkat edicem

Canım sende hg çok geçmiş olsun benim çocuklarda hafta büyüğü dört gün okula göndermedim dün gitti küçük hala hasta geçmiyo bu grip ne biçim bişey anlamadım.
Kızın sınıfında 13-15 kişi var hepsi hasta. Bu hafta 1 kızım gitti okula sınıftan. Sadece kuru öksürük kalmıştı dün yine burunu başladı. Geçmiyor sürekli başa sarıyor. Ben de anlamadım. Size de geçmiş olsun

Ben 25 yaşındayım evliyim 11 aylık bebeğim var emziriyorum 2 ayda 10 kilo verdim 68 den 58 e düstüm 1 60 boyundayım sizinle beraber kilo vermeye devam etmek istiyorum hedefim 53 olmak
Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayim insallah hedefine birlikte ulasiriz
Sarı takımı iyiki bizim takimlara dahil etmişiz çiğ çiğ yerlermis yoksa kızlar o nasıl yüzdeler öyle
Sari takimin yuzdeleri sayilmayacak canim adıma destek olacağız
Tmm cnm sağolasın
Spor puani sayilsa bolgesele ağırlık verirdik :)) ben cok adim yapamam ama elimden geleni yapicam
Abla sagligin daha onemli cok zorlama adim icin takımın geneli adim atarsa acigi kapatiriz
Menu paylasabilirsin canim❤
Sari takimdakiler yazmiyor muymus,ben yazmis bulundum
Menu paylasabilirsin canim ❤
Aynen acun gibi kural degisikligi yapiyoruz arada
Sos pişiyor gecenin bu saati.
Afiyetle yersiniz insallah eline saglik canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydin arkadaslar❣
Gunaydin canim ❤
Günaydınnnn
1 kilo daha vermişim demeye geldim
73 ile takımı bıraktım sanırım
79 ile tatilden döndün
77 yi gördüm bugün
Günaydın canim hosgeldin ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
Gunaydin kizlar,mutlu haftasonlari olsun
Günaydın canim ❤
Günaydın kırmızılar ve maviler Saglikli güzel bir hafta sonumuz olsun inşallah
Günaydın ablacim ❤
Güüüünnaaaaaaayyyyyyyddddiiiiiinnnnnn

Saglikli huzurlu bi haftasonu olsun insallahhh
Günaydın ablacim ❤
Peki nasıl katılcam aranıza yada takımlara kilo bildirimide yapmadım haftayamı olcak
Bu hafta düzenli menu paylasip ,cumada fotografli bildirim yaparsan cuma dahil ederiz
Günaydın kizlarr dün yürümeye başladım şükür..
Günaydın canim ❤
Menü bildirimi yapmaya başlayayımmı
Bugun basla canim
Menun bence az bile olmus canim yemek yok menunde 2 kofte ile aksami gecirmissin yanına bol salata yogurt ekleyebilirmissin
İncir odul olmus ama normalde 6-7 cok fazla incir icin

Çok şükür biraz daha iyi cnm. Dün eve cikti. Bundan sonrasi nasil devam eder bilmiyoruz, zaman gösterecek.
Ilgilendigin için sagolasin

Sen nasilsin aliştinmi Antalya ya
Daha iyi olur inşallah...ömrü varsa yaşar kuzum. Üzülüyoruz ama hayatın gerçeği...ben alıştım sanki tatildeymişim de evime dönmüş gibiyim. Öncesinde Antalyadaydik . Üç buçuk yıl kaldım Bursa'da...aslında yaşadığım yerleri yazsam sayfa değişir ...neyse çok duramıyorum bir yerde sıkıntı basıyor.

Günaydın kızlar baş agrisiyla uyandım eşimi haataneye göndereyim çocuklar uyanmazsa az daha yaticam
Gunaydin canim gecmis olsun
Afiyet olsun canim ❤

O gel- gitleri, koşuşturmyi cok iyi biliyorum cnm. Ama bugunlerde geçecek. Yeterki saglik huzur olsun. Emin ol ilerde bu telaslrini bile ozliceksin:))

Bagisikliginizi guclendirmek icin vitamin takviyesimi alsaniz
Bulursan dogal keciboynuzu pekmezi, propolis vs.

Bende iyi sayilirim cnm. Sadece dizim gecmedi ve ayaklarim cok agriyor
Biraz kilo verirsem heralde daha iyi olur.
Oglanin düğünü atlattik şükür.

Gorumcemin kocasi onceden beyin kanamasi gecirmisti, bi tarafi felcliydi. Bikc hafta once bağırsak patlamasi oldu. Ölümden döndü. Şükür simdi daha iyi

Insan buraya gelmedikce uzaklasiyor,aklina gelmiyor, kendimden biliyorum :))
Baslangicta Biraz zorlamaya calis kendini arkasi gelir
Bide ozleniyorsun cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…