- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Büyük 2.sinifa gidiyorsa küçük kac yasinda :)) sen İşteyken kim bakiyor cocuklaraEvet abla❤ Benimde 2 cocugum var. Benimde büyük oglum 2. Sinifa gidiyor. Bende cok yogun calisiyorm. Sanki beni anlatti
Basliyabilirsin cnmMenü bildirimi yapmaya başlayayımmı
Canım sende hg çok geçmiş olsun benim çocuklarda hafta büyüğü dört gün okula göndermedim dün gitti küçük hala hasta geçmiyo bu grip ne biçim bişey anlamadım.Zühal ablam seni tanımam mı ben , zaten biliyordum eski nickini de ben.
Şuan gereksiz bir yoğunluk yaşıyorum, eskiden her şeye yetişirken şimdi yetişemiyorum, oysa işlerim azaldı da yani.
Sabah 2 cocugu alıp arabaya atıyorum, 15km gidip, 1ini kreşe bırakıyorum, sonra eve dönüp kahvaltı, oyun, temizlik yemek, akşam 5te yine okula gidiyoruz, gel yemek ye, uyut,
1.5 aydır hem ben hem çocuklar hasta, ne iyileşiyoruz ne kötüleşiyoruz, sürünüyoruz arada. Burunlar çeşme, sürekli öksürük. Öyle olunca gece de uyumuyorlar, sabah kadar emziriyorum, hep yorgun oluyorum haliyle, onları uyutunca kendime zaman ayırırdım, yanından ayrılamayınca ayıramıyorum, hiçbir şey yetişmiyor.
Eskiden kırmızı ışıkta bile burayı okurdumşimdi buraya da yetişemiyorum.
Sen nasışsın ne yapıyorsun? İş devam mı? Enişte hasta mı, bi3 şeyler okudum ama başını okumayınca anlayamadım
Dedigin gibi incir fazla olmus cnm :) 1 tane incir 1 porsiyon meyve ediyor ve şeker orani yüksek. Yani cok masum degil :))Dunun menüsü 10.01. 2021 cuma.menusu kahvaltim aşağıda
Ara 11.00
1 su bardağı kefir
1 ceviz
Öğlen 14.00
5 kaşık şehriye pilavı
1 kase yoğurt
Ara 17.00
5/6/7 incirçok yedim karnım hala şiş
Nescafe
Aksam 2 köfte
2 litre Dukan suyu
Yine Nescafe
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kızlar benim menüler cokmu sizce cokmu yiyorum inciri çok kaçırdım farkındayım normalde böyle değil ama dün ağaçta görünce ödül yapmak istedim. Sizce ??
Bugün daha iyimisin cnm
Tamam ablacım daha çok dikkat edicemDedigin gibi incir fazla olmus cnm :) 1 tane incir 1 porsiyon meyve ediyor ve şeker orani yüksek. Yani cok masum degil :))
Pilavda max. 3 kş olmasi lazim, tabi her gün degil
Koftenin yanina bol salata ekliyebilirdin
Kızın sınıfında 13-15 kişi var hepsi hasta. Bu hafta 1 kızım gitti okula sınıftan. Sadece kuru öksürük kalmıştı dün yine burunu başladı. Geçmiyor sürekli başa sarıyor. Ben de anlamadım. Size de geçmiş olsunCanım sende hg çok geçmiş olsun benim çocuklarda hafta büyüğü dört gün okula göndermedim dün gitti küçük hala hasta geçmiyo bu grip ne biçim bişey anlamadım.
Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayim insallah hedefine birlikte ulasirizBen 25 yaşındayım evliyim 11 aylık bebeğim var emziriyorum 2 ayda 10 kilo verdim 68 den 58 e düstüm 1 60 boyundayım sizinle beraber kilo vermeye devam etmek istiyorum hedefim 53 olmak
Sari takimin yuzdeleri sayilmayacak canim adıma destek olacağızSarı takımı iyiki bizim takimlara dahil etmişiz çiğ çiğ yerlermis yoksa kızlar o nasıl yüzdeler öyle
Abla sagligin daha onemli cok zorlama adim icin takımın geneli adim atarsa acigi kapatirizTmm cnm sağolasın
Spor puani sayilsa bolgesele ağırlık verirdik :)) ben cok adim yapamam ama elimden geleni yapicam
Menu paylasabilirsin canim❤Evet bende
Menu paylasabilirsin canim ❤Sari takimdakiler yazmiyor muymus,ben yazmis bulundum
Aynen acun gibi kural degisikligi yapiyoruz aradaYeni kuralmi
Afiyetle yersiniz insallah eline saglik canim ❤Sos pişiyor gecenin bu saati.
Günaydın canim ❤Günaydın
Gunaydin canim ❤Günaydin arkadaslar❣
Günaydın canim hosgeldin ❤Günaydınnnn
1 kilo daha vermişim demeye geldim
73 ile takımı bıraktım sanırım
79 ile tatilden döndün
77 yi gördüm bugün
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar,mutlu haftasonlari olsun
Günaydın ablacim ❤Günaydın kırmızılar ve mavilerSaglikli güzel bir hafta sonumuz olsun inşallah
Günaydın ablacim ❤Güüüünnaaaaaaayyyyyyyddddiiiiiinnnnnn
Saglikli huzurlu bi haftasonu olsun insallahhh
Bu hafta düzenli menu paylasip ,cumada fotografli bildirim yaparsan cuma dahil ederizPeki nasıl katılcam aranıza yada takımlara kilo bildirimide yapmadım haftayamı olcak
Günaydın canim ❤Günaydın kizlarrdün yürümeye başladım şükür..
Bugun basla canimMenü bildirimi yapmaya başlayayımmı
Menun bence az bile olmus canim yemek yok menunde 2 kofte ile aksami gecirmissin yanına bol salata yogurt ekleyebilirmissinDunun menüsü 10.01. 2021 cuma.menusu kahvaltim aşağıda
Ara 11.00
1 su bardağı kefir
1 ceviz
Öğlen 14.00
5 kaşık şehriye pilavı
1 kase yoğurt
Ara 17.00
5/6/7 incirçok yedim karnım hala şiş
Nescafe
Aksam 2 köfte
2 litre Dukan suyu
Yine Nescafe
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kızlar benim menüler cokmu sizce cokmu yiyorum inciri çok kaçırdım farkındayım normalde böyle değil ama dün ağaçta görünce ödül yapmak istedim. Sizce ??
Daha iyi olur inşallah...ömrü varsa yaşar kuzum. Üzülüyoruz ama hayatın gerçeği...ben alıştım sanki tatildeymişim de evime dönmüş gibiyim. Öncesinde Antalyadaydik . Üç buçuk yıl kaldım Bursa'da...aslında yaşadığım yerleri yazsam sayfa değişir ...neyse çok duramıyorum bir yerde sıkıntı basıyor.Çok şükür biraz daha iyi cnm. Dün eve cikti. Bundan sonrasi nasil devam eder bilmiyoruz, zaman gösterecek.
Ilgilendigin için sagolasin
Sen nasilsin aliştinmi Antalya ya
A.S yürüyen ayakların dert görmesin.
Gunaydin canim gecmis olsunGünaydın kızlarbaş agrisiyla uyandım eşimi haataneye göndereyim çocuklar uyanmazsa az daha yaticam
Afiyet olsun canim ❤cuma menusu
7.20 tereyagda yumurta, 2 dilim cavdar 3 zeytin domates salatalik 1 catl helva
15.00 1 elma
17.30 1 bucuk biber dolmasi 1 kase mercimek corbasi 1 kase dolmates salatasi
su 1 lt
bugunluk spor yok saatimde kolumda degildi gün boyu dip bucak temizlik yaptım.
Cordelia
Zipzip-
E Elif_Eylul
madamhd
Gunaydin canim ❤günaydınnnn herkeseeee
Yine aynı takimdayiz biz.cuma menusu
7.20 tereyagda yumurta, 2 dilim cavdar 3 zeytin domates salatalik 1 catl helva
15.00 1 elma
17.30 1 bucuk biber dolmasi 1 kase mercimek corbasi 1 kase dolmates salatasi
su 1 lt
bugunluk spor yok saatimde kolumda degildi gün boyu dip bucak temizlik yaptım.
Cordelia
Zipzip-
E Elif_Eylul
madamhd
Zühal ablam seni tanımam mı ben , zaten biliyordum eski nickini de ben.
Şuan gereksiz bir yoğunluk yaşıyorum, eskiden her şeye yetişirken şimdi yetişemiyorum, oysa işlerim azaldı da yani.
Sabah 2 cocugu alıp arabaya atıyorum, 15km gidip, 1ini kreşe bırakıyorum, sonra eve dönüp kahvaltı, oyun, temizlik yemek, akşam 5te yine okula gidiyoruz, gel yemek ye, uyut,
1.5 aydır hem ben hem çocuklar hasta, ne iyileşiyoruz ne kötüleşiyoruz, sürünüyoruz arada. Burunlar çeşme, sürekli öksürük. Öyle olunca gece de uyumuyorlar, sabah kadar emziriyorum, hep yorgun oluyorum haliyle, onları uyutunca kendime zaman ayırırdım, yanından ayrılamayınca ayıramıyorum, hiçbir şey yetişmiyor.
Eskiden kırmızı ışıkta bile burayı okurdumşimdi buraya da yetişemiyorum.
Sen nasışsın ne yapıyorsun? İş devam mı? Enişte hasta mı, bi3 şeyler okudum ama başını okumayınca anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?