Çok şükür biraz daha iyi cnm. Dün eve cikti. Bundan sonrasi nasil devam eder bilmiyoruz, zaman gösterecek.Mefkurem canım eniştenin sağlık durumu nasıl oldu?
Teşekkür ederim
Tanışalım tabikiDedim ya, eistea cuma kacamagin olsun diye
Sagolasin cnm
Suyun fazlasida zarar
Slm cnm sende mavismişsinkimsin kimlerdenin tanisalimmi
Sen bu hafta anca benim kulağımı çekebilirsin, atışma kısmet değil bu haftaAfiyet olsun hangi takımdasin. Pek bi sakinsin. Rakipsen başlayalım atışmalara.
Peki nasıl katılcam aranıza yada takımlara kilo bildirimide yapmadım haftayamı olcakHosgeldin canim aramiza hedefine ulasman dileğiyle aktif olduğun sürece kilolarindan kurtulursun
Birden ben kendimi tanitiyormusum gibi geldiTanışalım tabiki
Hemşireyim 2 çocuk bir de koca anasıyım
Biraz yoğun çalışma sistemimiz var bir de onun yanında 2.üniversitemi okuyorum büyük oğluşum 2 sınıfa gidiyor onun dersleri benimki derken fazla burda aktif olamıyorum menü yazıp alıntı ve etiketlere bakabiliyorum sadecegeçmişi okumaya kalksam yarıda kalıyorum
Takımı seviyorum yarışmacılara başarılar diliyorum
Ben de seni tanıyabilir miyim muhtemelen tanırım diye düşünüyorum ama hafızam balık unutmuş olabilirim özür diliyorum
Bugün daha iyimisin cnmDün çok ağır ishaldim ve çok kustum o yüzden menüm bu şekilde oldu canım .biran önce iyileşmek için yani. Yoksa Onlarida zorla yedim.
Memnun oldum cnmTanışalım tabiki
Hemşireyim 2 çocuk bir de koca anasıyım
Biraz yoğun çalışma sistemimiz var bir de onun yanında 2.üniversitemi okuyorum büyük oğluşum 2 sınıfa gidiyor onun dersleri benimki derken fazla burda aktif olamıyorum menü yazıp alıntı ve etiketlere bakabiliyorum sadecegeçmişi okumaya kalksam yarıda kalıyorum
Takımı seviyorum yarışmacılara başarılar diliyorum
Ben de seni tanıyabilir miyim muhtemelen tanırım diye düşünüyorum ama hafızam balık unutmuş olabilirim özür diliyorum
Aaa sende hemsiresin degilmi cnmBirden ben kendimi tanitiyormusum gibi geldi
Kiz ne yapiyon ne ediyon, etketlerine niye bakmiyonSen bu hafta anca benim kulağımı çekebilirsin, atışma kısmet değil bu hafta
Hosgeldin cnmPeki nasıl katılcam aranıza yada takımlara kilo bildirimide yapmadım haftayamı olcak
Nedenmis o. Biz kazanacağız.Sen bu hafta anca benim kulağımı çekebilirsin, atışma kısmet değil bu hafta
Evet abla❤ Benimde 2 cocugum var. Benimde büyük oglum 2. Sinifa gidiyor. Bende cok yogun calisiyorm. Sanki beni anlattiAaa sende hemsiresin degilmi cnm
Takimin saglik bakanlarida sizler olun
Zühal ablam seni tanımam mı ben , zaten biliyordum eski nickini de ben.Kiz ne yapiyon ne ediyon, etketlerine niye bakmiyonkimsin diye sorma, soylemiştim
Teşekkürler günaydın. Ben gene sos yapacağım.Afiyet olsun kizlar
Rabbim yemegi nasip etsin inşallah canim eline saglik
Kazanacağız tabiki ama kazanmak için kulağımı çekebilirsinNedenmis o. Biz kazanacağız.
Dur kız yeni uyandım. 5 i geçmişti uyudum. Ayni takimdayiz di mi.Kazanacağız tabiki ama kazanmak için kulağımı çekebilirsin
Zuhal abla hoşgeldinMemnun oldum cnmişin Baya zor. Allah kolaylik versin
ben Zühal
Bayadir takimlardayim :)) eskiden 9.takimdaydim. Kilo verip, uzaklsinca geri aliyorum
Bende 3 cocuk, 2 torun var :) almanyada yaşıyorum
Nickin bana greenpeace animsatiyor
Menü bildirimi yapmaya başlayayımmıHosgeldin cnm
Aktif olup, menulerini duzenli yazarsan, cuma nick ve tarihli kilo bildirimi yaparsan takimlara katılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?