Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mefkurem canım eniştenin sağlık durumu nasıl oldu?
Çok şükür biraz daha iyi cnm. Dün eve cikti. Bundan sonrasi nasil devam eder bilmiyoruz, zaman gösterecek.
Ilgilendigin için sagolasin

Sen nasilsin aliştinmi Antalya ya

Dedim ya, eistea cuma kacamagin olsun diye

Sagolasin cnm

Suyun fazlasida zarar

Slm cnm sende mavismişsin kimsin kimlerdenin tanisalimmi
Tanışalım tabiki
Hemşireyim 2 çocuk bir de koca anasıyım
Biraz yoğun çalışma sistemimiz var bir de onun yanında 2.üniversitemi okuyorum büyük oğluşum 2 sınıfa gidiyor onun dersleri benimki derken fazla burda aktif olamıyorum menü yazıp alıntı ve etiketlere bakabiliyorum sadece geçmişi okumaya kalksam yarıda kalıyorum
Takımı seviyorum yarışmacılara başarılar diliyorum
Ben de seni tanıyabilir miyim muhtemelen tanırım diye düşünüyorum ama hafızam balık unutmuş olabilirim özür diliyorum

Birden ben kendimi tanitiyormusum gibi geldi

Memnun oldum cnm işin Baya zor. Allah kolaylik versin

ben Zühal
Bayadir takimlardayim :)) eskiden 9.takimdaydim. Kilo verip, uzaklsinca geri aliyorum
Bende 3 cocuk, 2 torun var :) almanyada yaşıyorum

Nickin bana greenpeace animsatiyor

Peki nasıl katılcam aranıza yada takımlara kilo bildirimide yapmadım haftayamı olcak
Hosgeldin cnm
Aktif olup, menulerini duzenli yazarsan, cuma nick ve tarihli kilo bildirimi yaparsan takimlara katılabilirsin

Kiz ne yapiyon ne ediyon, etketlerine niye bakmiyon kimsin diye sorma, soylemiştim
Zühal ablam seni tanımam mı ben , zaten biliyordum eski nickini de ben.

Şuan gereksiz bir yoğunluk yaşıyorum, eskiden her şeye yetişirken şimdi yetişemiyorum, oysa işlerim azaldı da yani.
Sabah 2 cocugu alıp arabaya atıyorum, 15km gidip, 1ini kreşe bırakıyorum, sonra eve dönüp kahvaltı, oyun, temizlik yemek, akşam 5te yine okula gidiyoruz, gel yemek ye, uyut,
1.5 aydır hem ben hem çocuklar hasta, ne iyileşiyoruz ne kötüleşiyoruz, sürünüyoruz arada. Burunlar çeşme, sürekli öksürük. Öyle olunca gece de uyumuyorlar, sabah kadar emziriyorum, hep yorgun oluyorum haliyle, onları uyutunca kendime zaman ayırırdım, yanından ayrılamayınca ayıramıyorum, hiçbir şey yetişmiyor.

Eskiden kırmızı ışıkta bile burayı okurdum şimdi buraya da yetişemiyorum.

Sen nasışsın ne yapıyorsun? İş devam mı? Enişte hasta mı, bi3 şeyler okudum ama başını okumayınca anlayamadım

Memnun oldum cnm işin Baya zor. Allah kolaylik versin

ben Zühal
Bayadir takimlardayim :)) eskiden 9.takimdaydim. Kilo verip, uzaklsinca geri aliyorum
Bende 3 cocuk, 2 torun var :) almanyada yaşıyorum

Nickin bana greenpeace animsatiyor
Zuhal abla hoşgeldin ben seni tanıyamadım ya napiyosun nasilsin ise başlamışsın calismiyomusun hala canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…